Ne pregatim din timp pt. revizia de 8 ani (am 100.050 km) de la inceputul lunii iulie, asa ca am comandat consumabilele de la Autokarma.
Au costat cu 5 lei mai putin decat cele de anul trecut.
Trebuie sa schimb si discurile fata + placutele fata ... inclin catre cele originale (980 lei), in dauna oferte ATE primite (790 lei)
Revizia aceasta va deveni extrem de costisitoare, avand in vedere faptul ca dupa ce am rememorat si revazut reviziile anterioare, am constatat ca de cand am masina (102.500 km si 8 ani), nu s-au schimbat: lichidul de racire, curelele de accesorii, bujiile ... la care daca trebuie sa adaug si discurile fata cu placutele de frana aferente ... ma veti vedea vorbind singur pe strada.
Curelele le am cumparate preventiv de vreo 3 ani (la fiecare revizie ma sfatuiau ca nu e cazul ... ca cele originale arata inca foarte bine) ... probabil ca ar trebui sa cumpar altele pt. aceasta revizie.
O sa ma interesez saptamana viitoare de manopera, iar piesele probabil ca le voi comanda de la Piese Radacini (bujii, discuri si placute, lichid frana).
Curelele si lichidul de racire, inca nu stiu de unde sa le comand .. oare au cei de la Piese Radacin0 ?i