Autor Subiect: suzuki si rulota...  (Citit de 50530 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Urban4x4

Re: suzuki si rulota...
« Răspuns #230 : 29.Mai.2023, 09:05:40 p.m. »
... Intre Vitara si S-Cross are cineva o recomandare? Trebuie sa ma decid ce voi face zilele acestea....
Ok, hai sa-ti spun concret ce scrie in manual : motorul 1,6 benzina si 1,4hybrid suporta
-remorca cu sistem de franare: 1200kg
-remoreca fara sistem de franare : 400kg
 Dupa 2020 au adus ceva imbunatatiri la interior, respectiv bordul este dintr-un material mai moale, iar al S-Cross-ului ceva mai mare+model nou de tableta.
Ca dimensiuni Vitara are 4,175m, iar S-Cross-ul 4,3m lungime.
  Practic sunt aceleasi masini, aceleasi materiale, lucrate la fel, S-Cross-ul avand +12cm si design diferit.
Daca ti-as recomanda ceva, ar fi dupa gustul meu, asa ca iti recomand sa le vezi/testezi personal si sa alegi exact ce-ti place. Apropo, cei 12cm nu prea i-am sesizat,posibil pe la portbagaj...

Hmmmm....la mine scrie clar 1500kg cu dispozitiv de frânare. Parcă din 2021-22 toate trag 1500kg.
  • Vitara 1.4 Hybrid, Lada Urban 4x4, KIA EV6

Offline danib

« Răspuns #231 : 30.Mai.2023, 08:17:34 a.m. »
... Intre Vitara si S-Cross are cineva o recomandare? Trebuie sa ma decid ce voi face zilele acestea....
Ok, hai sa-ti spun concret ce scrie in manual : motorul 1,6 benzina si 1,4hybrid suporta
-remorca cu sistem de franare: 1200kg
-remoreca fara sistem de franare : 400kg
 Dupa 2020 au adus ceva imbunatatiri la interior, respectiv bordul este dintr-un material mai moale, iar al S-Cross-ului ceva mai mare+model nou de tableta.
Ca dimensiuni Vitara are 4,175m, iar S-Cross-ul 4,3m lungime.
  Practic sunt aceleasi masini, aceleasi materiale, lucrate la fel, S-Cross-ul avand +12cm si design diferit.
Daca ti-as recomanda ceva, ar fi dupa gustul meu, asa ca iti recomand sa le vezi/testezi personal si sa alegi exact ce-ti place. Apropo, cei 12cm nu prea i-am sesizat,posibil pe la portbagaj...

Hmmmm....la mine scrie clar 1500kg cu dispozitiv de frânare. Parcă din 2021-22 toate trag 1500kg.
A venit S-Cross-ul. Da, și la mine scrie 1500 kg.
Rulota mea este o Adria DB390 deci ne încadrăm lejer.
Aștept să plecăm să vedem cum se va descurca.

Momentan plecăm în concediu fără și aștept să pot să fac curățenie în ea, a fost spartă, vandalizată, furat din ea, fumat de toate și nu prea este folosibilă (este pe un loc de parcare, pe un teren închis în spatele blocului dar cumva nimeni nu a văzut nimic).

Sent from my SM-N981B using Tapatalk

Swift GS 1.2 Bright Red

Offline Urban4x4

« Răspuns #232 : 30.Mai.2023, 11:27:45 p.m. »

[/quote]Momentan plecăm în concediu fără și aștept să pot să fac curățenie în ea, a fost spartă, vandalizată, furat din ea, fumat de toate și nu prea este folosibilă (este pe un loc de parcare, pe un teren închis în spatele blocului dar cumva nimeni nu a văzut nimic).

[/quote]

Incredibil, ce mizerie.....

Adria 390 are în jur de 1000-1100 kg? Păi cred că dacă o încarci corespunzător, nici nu o simți. Poate la rampă de 6-8% înclinație.

Offline enicky

« Răspuns #233 : 30.Mai.2023, 11:34:35 p.m. »
A venit S-Cross-ul. Da, și la mine scrie 1500 kg.
Mda, nu-mi dau seama cum a crescut puterea de tractiune la acelasi motor de la un an la altul, dar asta e... :)(pg 6-1)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Urban4x4

« Răspuns #234 : 30.Mai.2023, 11:54:27 p.m. »
Cred că s-a schimbat ceva la ambreiaj sau la cutie. Oricum, cu o rulota mea plină, cântărită la 1523 Kg (+/- 3% eroare de cântar) înainte de plecare, s-a descurcat extrem de bine.

Offline ntire2000

« Răspuns #235 : 31.Mai.2023, 12:28:14 a.m. »
Mda, nu-mi dau seama cum a crescut puterea de tractiune la acelasi motor de la un an la altul, dar asta e... :)(pg 6-1)

Hârtia suporta orice.
Iar service-urile vor fi tot mai goale din cauza ca lumea va cumpara preponderent electrice.... si atunci de ce sa nu gândim în perspectiva?
Mai schimbam un ambreiaj, mai o volanta....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline danib

« Răspuns #236 : 31.Mai.2023, 06:39:42 a.m. »

[/quote]

Adria 390 are în jur de 1000-1100 kg? Păi cred că dacă o încarci corespunzător, nici nu o simți. Poate la rampă de 6-8% înclinație.
[/quote]

Masa proprie 795. Ce mai am am prin ea... Să văd ce mai există. Învăț in domeniul acesta.
Urmează să văd, nu am experiență cu rulotă/remorcă.

Swift GS 1.2 Bright Red

Offline ntire2000

« Răspuns #237 : 31.Mai.2023, 08:26:21 a.m. »
Apropo, daca mai asteptati vreo 2-3 ani cred ca o sa se prabuseasca pretul rulotelor.
Nimeni nu o sa le mai cumpere pentru ca n-o sa mai aiba de ce sa le agate.

As vrea sa vad o electrica tragând o rulota dupa ea.
Bine, nu una de 100k+ de euro - ca nu-l vad pe bogatanul ala dormind la rulota.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #238 : 31.Mai.2023, 09:33:13 a.m. »
Pai rulota nu poate avea si ea propriile baterii, care sa sustina deplasarea ei?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #239 : 31.Mai.2023, 09:39:08 a.m. »
Pai rulota nu poate avea si ea propriile baterii, care sa sustina deplasarea ei?
Corect, dar atunci se simplifica si mai tare problema: ramâne sa îi mai montam un volan si nu ne mai trebuie masina (ca sa târâie doua rânduri de acumulatori), nu? :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού