0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: danib din 23.Mar.2023, 04:49:45 p.m.... Intre Vitara si S-Cross are cineva o recomandare? Trebuie sa ma decid ce voi face zilele acestea.... Ok, hai sa-ti spun concret ce scrie in manual : motorul 1,6 benzina si 1,4hybrid suporta-remorca cu sistem de franare: 1200kg-remoreca fara sistem de franare : 400kg Dupa 2020 au adus ceva imbunatatiri la interior, respectiv bordul este dintr-un material mai moale, iar al S-Cross-ului ceva mai mare+model nou de tableta.Ca dimensiuni Vitara are 4,175m, iar S-Cross-ul 4,3m lungime. Practic sunt aceleasi masini, aceleasi materiale, lucrate la fel, S-Cross-ul avand +12cm si design diferit. Daca ti-as recomanda ceva, ar fi dupa gustul meu, asa ca iti recomand sa le vezi/testezi personal si sa alegi exact ce-ti place. Apropo, cei 12cm nu prea i-am sesizat,posibil pe la portbagaj...
... Intre Vitara si S-Cross are cineva o recomandare? Trebuie sa ma decid ce voi face zilele acestea....
....De la alții încă nicio știre de miercuri, sau de vineri... (Am cerut la DAB, Rădăcini și Autonet).
Citat din: danib din 03.Apr.2023, 09:32:29 p.m.....De la alții încă nicio știre de miercuri, sau de vineri... (Am cerut la DAB, Rădăcini și Autonet). Incearca si la Royal Motors.
Si gata, astept hartiile, vom lua SCross de la Autonet.
Citat din: danib din 04.Apr.2023, 04:02:17 p.m.Si gata, astept hartiile, vom lua SCross de la Autonet. Ti-l recomand pe dl. Cuturela, daca mai ai de ales...