Autor Subiect: suzuki si rulota...  (Citit de 50537 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: suzuki si rulota...
« Răspuns #200 : 12.Iul.2020, 05:16:01 p.m. »
Uite-l aici.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Cristi (XTI), Utilizator_Anonim

Offline ntire2000

« Răspuns #201 : 12.Iul.2020, 05:17:49 p.m. »
Ai cautat bine?

https://www.ader.ro/ce-facem/

LE:  :-)) ai fost mai iute de mouse, poti sa-l stergi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #202 : 12.Iul.2020, 07:38:54 p.m. »
Mă iertați, nu a citit nimeni postarea lui @shpeedy de deasupra pozei puse de mine, în care zice fix de acest producător român de mini rulote?  :-?
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline ntire2000

« Răspuns #203 : 12.Iul.2020, 08:29:57 p.m. »
Site-ul e destul de "creepy" realizat.
Mi-e frica sa sun si sa aflu ca un cosciug din ala de 2 persoane full costa jumatate masina.
Nici specificatiile nu-s destul de clare, adica fara optionale are doar caroseria, o saltea si doua roti?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

« Răspuns #204 : 12.Iul.2020, 08:40:24 p.m. »
Acest gen de rulota se numeste tear-drop (forma de lacrima/picatura) si a aparut in urma cu vreo 70-80 de ani in State. In ultimii ani a capatat amploare atat din partea entuziastilor amatori care si le construiesc in curte, cat si a producatorilor mai mici sau mai mari. In Romania mi se pare ca avem doi producatori (detalii pe acest topic), iar la nivel european stiu ca avem unul prin tarile baltice, unul prin Turcia si unul prin Islanda (asta din urma - Mink Campers - au un model interesent cu un plafon panoramic si se inchiriaza si in Romania; mai mult, au inceput o campanie de gasit investitori si recunosc ca ma bate si pe mine un gand).

Conceptul e destul de simplu - se ia un cadru de remorca si se pune deasupra ori o structura metalica, ori una de lemn. Unele sunt mai patratoase, altele mai rotunjite. Unele de asfalt, altele, de off-road. Ca si compartimentare/organizare interna in interior ai un pat (de fapt salteaua), iar la exterior (de obicei in partea din spate ai chicineta. Avantajul lor este ca sunt destul de usoare, greutatea lor variind intre 450 si 800kg, facandu-le accesibile la utilizarea cu o varietate de vehicule (chiar si motociclete mai puternice).

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Cristi (XTI)

Offline ntire2000

« Răspuns #205 : 12.Iul.2020, 08:55:04 p.m. »
Problema e ca facute în regim de home-made chiar pe sasiu de remorca autorizata RAR te trezesti ca dupa finalizarea "cochiliei" te opreste nenea politistul si te trage pe dreapta ca nu ai dreptul sa le tragi dupa tine.
Trebuie facuta iar autorizarea la RAR si asta costa.
De aceea pluseaza la pret producatorii de asa ceva, au oarecare exclusivitate pe piata.
Sa dai 4700 de euro pe asa ceva....mai bine cauti rulote SH pe dincolo la 6-7000 de euro.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Blitzu

« Răspuns #206 : 12.Iul.2020, 10:14:47 p.m. »
Sa dai 7000 pe ea și sa gatesti in ploaie...aia e remorca de pescar si atat. Daca erau atat de practice,era împânzita planeta de ele.
Eu cu înca 2 membri ai familiei ne descurcam într-o rulota(nu remorca) de 11m2+marchiza de 4mx2,5m .
Deci e remorca de pescar ,nu rulota de mers in concediu.
Eu ma descurc cu rulota de 5m si 6000 € ,daca altii o pot face intr-o cutie de chibrituri,ii compătimesc.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

The following users thanked this post: ntire2000

Offline toma

« Răspuns #207 : 13.Iul.2020, 09:43:33 a.m. »
Daca gandesti doar prin prisma confortului ai dreptate.

Insa cu rulota de 5m nu poti ajunge in locurile in care poti ajunge cu o jucarie din aia. Prin urmare diverse profiluri de utilizare duc la diverse forme adaptate cerintelor  ;)

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Cristi (XTI), Utilizator_Anonim, perfidus

Offline Vecchio

« Răspuns #208 : 13.Iul.2020, 10:32:57 a.m. »
Corect, iar jucăria aia e mai ieftină față de astea:
!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Garett

« Răspuns #209 : 04.Nov.2020, 08:56:12 a.m. »
Salut,
Ma bate un gand sa "agat" o rulota de masina din dotare, 1.4 AT.
A folosit careva S-Cross-ul pe post de "tractor"?
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl