Am inceput sa devin ceva mai suspicios pe forumul asta unde misuna de o gramada de "prieteni" si ca sa nu mai provoc discutii si offtopicuri, am ales metoda de a ajuta omu' doar prin mesagerie privata. Cam asta e sensul si intelesul avatarului ales: sa fiu orb, surd si mut pe "public".
Daca i s-a dat un alt inteles, nu e treaba mea.
Da, am inteles. Sa sti ca din punctul meu de vedere ai farmecul tau
. Si nu avem cum sa fim toti la fel; pentru ca este un forum unde sunt 1001 opinii, nu putem gandi toti la fel ( ar fi chiar un dezastru, ne-am pierde fiecare din noi identitatea si am deveni "masini' cu acelasi mod de gandire..si nu e bine.
Ti-am apreciat intotdeauna sfaturile tehince date pe forum ( si cu siguranta nu numai eu). Iar sfaturile tale, dupa parerea mea denota o gandire logica, prgamatica, la obiect. Si nu vad nimic rau in asta. Nu sunt de foarte mult timp pe forum, dar intr-un an si un pic aceasta este parearea care mi-am format-o, iar dupa sistemul meu de valori nu e deloc ajungand la aceasta concluzie
. Ai adus un plus de culoare forumului si ai mentinut discutiile calde. Inca odata, suntem diferiti, nu gandim la fel, nu e bine sa ajungi la un consens general....am cadea intr-o extrema periculoasa
Apropo de avatarul tau, acum ca l-ai explicat, prima data m-a dus cu gandul la "Ganditorul de la Hamangia", un pic "prelucrat"...si nu intelegeam prelucrarea. Acum am inteles :-)