Autor Subiect: Suzuki si programul Rabla  (Citit de 36320 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Suzuki si programul Rabla
« Răspuns #60 : 02.Iul.2016, 10:53:54 p.m. »
la midocar le predau cu 1350 (la care isi adauga si dealerul ciubucul lui) - probabil ca pe piata un 1500 este un pret bun.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: ASZ

Offline kellogs

« Răspuns #61 : 03.Iul.2016, 02:13:44 p.m. »
De curiozitate: stii cumva la ce pret ?

1800 - 2100 lei
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: ASZ

Offline ASZ

« Răspuns #62 : 04.Iul.2016, 08:38:17 a.m. »
Aveam senzatia ca la 1300 de lei, e scump ... pt. ca dealerul inainte de inceputul programului rabla ma anuntase ca ma rezolva la 800-1200 lei ...
Cred ca e cazul sa dau o bere mare la dealerul meu ... ca a rezolvat totul (atat cu gasirea cat si cu casarea/actele rablei)

Offline wolfin

« Răspuns #63 : 04.Iul.2016, 09:29:11 a.m. »
am inteles ca la nivel national mai sunt cc 4000 tichete.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ...

« Răspuns #64 : 04.Iul.2016, 09:48:39 a.m. »
am inteles ca la nivel national mai sunt cc 4000 tichete.
E foarte posibil sa mai fie buget doar pentru atatea prime de casare (nu exista, practic tichet/voucher), suma se scade in baza validarii in program. Acum o saptamana, cand inca nu era validat, dealerul a zis ca se consumase buget aferent unui numar de aproape 8000 de prime de casare de 6500 lei.
Eu am fost anuntat ca mi s-a validat dosarul complet si astept factura, maine sunt programat la ridicarea masinii. Sper sa nu mai intampin si alte obstacole, ca cedez psihic. Tin pumnii tuturor care inca sunt in derulare in programul Rabla de anul asta!

Offline Andreea Daniel

« Răspuns #65 : 04.Iul.2016, 10:05:27 a.m. »
Bravo @cad. Noi vom merge dupa amiaza sa o ridic de la reprezentanta. Dupa care am convenit cu sotul meu sa facem o tura cu ea pe autostrada...sa ne obisnuim :)
La test-drive nu am reusit sa merg pt ca nu aveau locuri in week-end, dar am si zis ca nu e un necesar :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Vitara 1.6l Spirit/MT & Fiat Albea 1.2l Benz

Offline wolfin

« Răspuns #66 : 04.Iul.2016, 10:13:16 a.m. »
enervantilor :)

la mine era termen de fabricatie 30.06.2016. vineri delaru mi-a comiunicat ca e inca in productie si iese saptamana asta. ca o fi luni ca o fi vineri nu stiu.

ideea e ca in 2 saptamani am nevoie de masina. nu stiu cand o aduc sau mai exact cat le ia sa o aduca.... cand fac actele cand cand cand ....

Andreea de unde ai luat-o?

radacini? cat a durat de la momeentul iesirii din fabricatie la unguri si pana a venit la delar + ridicat?
« Ultima Modificare: 04.Iul.2016, 10:16:17 a.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ...

« Răspuns #67 : 04.Iul.2016, 10:19:14 a.m. »

la mine era termen de fabricatie 30.06.2016. vineri delaru mi-a comiunicat ca e inca in productie si iese saptamana asta. ca o fi luni ca o fi vineri nu stiu.

ideea e ca in 2 saptamani am nevoie de masina. nu stiu cand o aduc sau mai exact cat le ia sa o aduca.... cand fac actele cand cand cand ....

Nu am vrut sa ma laud, numai eu stiu cat am patimit pana in acest punct, si cat mai am inca. Corect era: enervatilor! :).
Joi dealerul a depus actele preliminare, vineri am distrus si casat rabla, luni dimineata s-a validat dosarul complet. Deci vreo 3-4 zile dureaza in programul Rabla, minim. Dupa ce iese din productie mai dureaza cred 1 saptamana minim sa ajunga la dealer. Eu a trebuit sa mai cer amanarea livrarii de la fabrica, intarziindu-se rabla, deci nici ca mine n-a fost bine.

Offline ...

« Răspuns #68 : 04.Iul.2016, 10:20:42 a.m. »
Bravo @cad. Noi vom merge dupa amiaza sa o ridic de la reprezentanta. Dupa care am convenit cu sotul meu sa facem o tura cu ea pe autostrada...sa ne obisnuim :)
La test-drive nu am reusit sa merg pt ca nu aveau locuri in week-end, dar am si zis ca nu e un necesar :)

Mersi! Bravo si tie! Totusi, parca n-as merge pe autostrada cu viteza prea mare din prima zi, pana te obisnuiesti cu masina putin. Eu voi face Ploiesti-Brasov ca prim rodaj.

Offline Andreea Daniel

« Răspuns #69 : 04.Iul.2016, 10:23:25 a.m. »

Andreea de unde ai luat-o?

radacini? cat a durat de la momeentul iesirii din fabricatie la unguri si pana a venit la delar + ridicat?
@wolfin. Da, la radacini (cel din Militari). Ieșea din fabrica pe 4.06 iar pe 20.06 era sosita la reprezentanta :). Decizia de a o lua a fost atunci, pe loc si am platit avans. Apoi am asteptat sa isi miste c@#$ cei de la stat cu programul rabla 2016...

Daca vroiam sa am alta culoare, alta echipare....pai nene...Passion imi putea lua abia in octombrie! :(

• Vitara 1.6l Spirit/MT & Fiat Albea 1.2l Benz

The following users thanked this post: wolfin