0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
De curiozitate: stii cumva la ce pret ?
am inteles ca la nivel national mai sunt cc 4000 tichete.
enervantilor la mine era termen de fabricatie 30.06.2016. vineri delaru mi-a comiunicat ca e inca in productie si iese saptamana asta. ca o fi luni ca o fi vineri nu stiu.ideea e ca in 2 saptamani am nevoie de masina. nu stiu cand o aduc sau mai exact cat le ia sa o aduca.... cand fac actele cand cand cand ....
Bravo @cad. Noi vom merge dupa amiaza sa o ridic de la reprezentanta. Dupa care am convenit cu sotul meu sa facem o tura cu ea pe autostrada...sa ne obisnuim La test-drive nu am reusit sa merg pt ca nu aveau locuri in week-end, dar am si zis ca nu e un necesar Sent from my SM-N910C using Tapatalk
enervantilor la mine era termen de fabricatie 30.06.2016. vineri delaru mi-a comiunicat ca e inca in productie si iese saptamana asta. ca o fi luni ca o fi vineri nu stiu.ideea e ca in 2 saptamani am nevoie de masina. nu stiu cand o aduc sau mai exact cat le ia sa o aduca.... cand fac actele cand cand cand ....Andreea de unde ai luat-o?radacini? cat a durat de la momeentul iesirii din fabricatie la unguri si pana a venit la delar + ridicat?