Autor Subiect: Suzuki si programul Rabla  (Citit de 36314 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline centel

Re: Suzuki si programul Rabla
« Răspuns #170 : 27.Feb.2018, 03:34:42 p.m. »
In 2016 tot asa era, trebuia sa aibe ITP valabil.
Eu in 2016 am folosit o masina fara ITP valabil pentru rabla....
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline ...

« Răspuns #171 : 27.Feb.2018, 03:42:25 p.m. »
Rabla folosita de mine in 2016 avea ITP, dar de la poarta Remat (unde socru-meu a dat jos bateria) a fost impinsa pe cantar si apoi s-au repezit baietii sa dezmembreze (neoficial) tot ce era in stare buna. Tin minte ca la 20 m de Remat, un cetatean respectabil golea benzina din rezervor prin decuplarea furtunului de la pompa, in timp ce motorul mergea. 

Offline kellogs

« Răspuns #172 : 27.Feb.2018, 05:06:54 p.m. »
Nu mai gasesc legislatia. Se poate sa ma insel, se poate sa fie o gogorita marca Sara Motors
« Ultima Modificare: 27.Feb.2018, 05:18:17 p.m. de kellogs »
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #173 : 28.Feb.2018, 12:21:46 a.m. »
Fără ITP. Am dus-o pe cu o platforma la REMAT. Rabla mea era epava!  >:)
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline AlexB

« Răspuns #174 : 28.Feb.2018, 08:38:27 a.m. »
Si eu tot pe platforma am dus RABLA mea anul trecut. Nici macar roti nu mai avea, aveam 4 anvelope rele puse in masina  :)
Daca cerea sa am ITP valabil trebuia sa investesc vreo 1000 de Euro in ea ca sa o fac functionala si atunci unde mai era afacerea?
  • Suzuki SX4 S-Cross Passion 1.4 BoosterJet AllGrip 6MT Galactic Gray 2017

Offline centel

« Răspuns #175 : 28.Feb.2018, 09:47:46 a.m. »
"ITP valabil la data casării, una dintre condiţiile Programului Rabla în 2018"  :-O
sursa: https://observator.tv/eveniment/program-rabla-2018-modificari-schimbari-conditii-242687.html

Majoritatea rablelor casate anii trecuti nu erau in stare de functionare, cum sa ceri sa aibe ITP valabil. Multi o sa fie dezamagiti de aceasta conditie...

ITP valabil -> masina poate sa circule / polueze
ITP nevalabil -> masina nu poate sa circule / polueze

Asta ar putea fi logica din spate....banuiesc. Dar in acelasi timp este o strategie complet idioata...
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline Ruhestand

« Răspuns #176 : 15.Apr.2018, 03:42:10 p.m. »
Salutare,
A folosit cineva programul rabla anul asta si a incheiat procedurile de achizitie?
Ma confrunt cu urmatoare problema: trebuie sa aduc la dealer "Certificat de radiere fiscala" pentru rabla, dar cei de la taxe si impozite spun ca n-au auzit de asa ceva  :w
Ce trebuie sa contina acest certificat? E suficient un certificat fiscal "clasic" pe care sa se vada ca nu mai apare rabla?
Multumesc.
  • Suzuki Vitara S

Offline Ruhestand

« Răspuns #177 : 16.Apr.2018, 11:18:12 a.m. »
Cu scuzele de rigoare, rog moderatorii sa-mi lase mesajul asta pentru 1-2 zile si aici avand in vedere ca ma intereseaza sa aflu informatia cat mai repede si aici pare sa fie lumea mai activa decat la sectiunea generala din divere...

"Salutare,
A folosit cineva programul rabla anul asta si a incheiat procedurile de achizitie?
Ma confrunt cu urmatoare problema: trebuie sa aduc la dealer "Certificat de radiere fiscala" pentru rabla, dar cei de la taxe si impozite spun ca n-au auzit de asa ceva  :w
Ce trebuie sa contina acest certificat? E suficient un certificat fiscal "clasic" pe care sa se vada ca nu mai apare rabla?
Multumesc."
  • Suzuki Vitara S

Offline bgd

« Răspuns #178 : 16.Apr.2018, 11:51:50 a.m. »
Nu, este un certificat de radiere care se emite in baza certificatului de distrugere.

Mai exact, pe el scrie sus "Certificat de radiere" dupa care urmeaza datele autoturismului impreuna cu cele ale proprietarului, iar la final se mentioneaza ca vehiculul a fost "radiat in urma dezmembrarii conform certificat de distrugere nr. ... / data ...

Este practic un certificat de radiere standard pe care se adauga mentiunea ca masina a fost distrusa conform certificatului de distrugere.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 Benzina AllGrip (2018)

Offline Ruhestand

« Răspuns #179 : 16.Apr.2018, 12:01:38 p.m. »
Merci. Vorbim de radiere fiscala...da? Ca exemplul dat de tine arata exact ca radierea de la politie 😀
  • Suzuki Vitara S