Autor Subiect: Sitemul Bonus Malus la RCA  (Citit de 33815 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Sitemul Bonus Malus la RCA
« Răspuns #30 : 23.Ian.2010, 11:21:05 a.m. »
La ce...au dat (probabil) milioane de euroi sa construiasca baza aia de date CEDAM daca tot cetateanul trebuie sa umble ca sa faca rost de "dovada dovezii care dovedeste dovada"?   :-O
Mereu inceputul este cel mai greu. Toti trebuie sa faca dovada ca anul trecut n-(au) avut accidente. De anul viitor, cind toti vor fi introdusi in baza de date cu un an in urma, nu cred ca vor mai exista probleme.
Eu nici macar nu figurez ca asigurat in baza lor de date :). Am sa fac sesizare in formularul CEDAM.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

« Răspuns #31 : 23.Ian.2010, 09:49:27 p.m. »
Mereu inceputul este cel mai greu.

@Laurentiu, inteleg ce vrei sa spui si ar fi omeneste intr-o guvernare sanatoasa. Din pacate, eu vad de 42 de ani respectiv tu vezi de 52, cum zi dupa zi este un perpetuu inceput pentru autoritatile noastre.
Chiar nu suntem in stare sa incepem in mod coerent nici un proiect, chiar trebuie umilit cetateanul de fiecare data? Chiar trebuie sa existe intotdeauna exceptii care sa se dovedeasca mai tari ca regula?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Nicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #32 : 23.Ian.2010, 11:22:37 p.m. »
Nu chiar toti trebuie sa faca dovada ca n-au avut accidente in anul precedent.
La firma la care am apelat eu din 2005 incoace exista de cativa ani acest sistem si mi-au facut reducere la reinnoirea politei fara ca eu sa cer acest lucru.
Suzuki Swift 1.3 GS, 5 usi

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #33 : 23.Ian.2010, 11:27:48 p.m. »
Sa reluam...
Daca reinnoirea se face la aceeasi firma e logic ca nu trebuie sa faci dovada pentu ca esti in baza lor de date, dar daca te duci la alta companie, daca nu faci dovada respectiva companie iti acorda B0.
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline Daniel42

« Răspuns #34 : 14.Dec.2013, 02:43:43 p.m. »
O intrebare legat de acest RCA . In prezent se mai aplica reducerile aferente claselor respective la bonus malus ? Auzeam pe cineva ca, numai la pensionari se face reducerea in functie de clasa acumulata pe polita . Eu o am la Generalli si ma interesa in mod special acolo pentru ca , prin aprilie 2014 expira si Casco si trebuie reinoite ambele . :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #35 : 14.Dec.2013, 03:08:20 p.m. »
La RCA pretul depinde de cate despagubiri a platit compania in anul precedent. Adica poti sa nu apelezi la RCA (bonus) dar sa platesti mai mult ca anul trecut.
La CASCO, sistemul functioneaza, adica, daca nu ai apelat la polita, coeficientul scade cu 0,1/an (la Generali)

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Daniel42

« Răspuns #36 : 04.Ian.2014, 04:44:56 p.m. »
Am vazut ceva pe la T.V cum ca , se va scumpii RCA-ul . Ce ati auzit in sensul asta si de cind se fac scumpirile , ca macar chiar de nu le avem expirate sa mai prindem pretul vechi pentru viitor .  :)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline bogdanb

« Răspuns #37 : 06.Ian.2014, 11:43:39 a.m. »
Am dat o cautare chiar azi, am gazit oferte (ieftine) intre 255 ron si 300ron. Asiguratorul unde am avut inainte mi-a dat oferta cu cca. 10 ron mai ieftin decat polita de anul trecut.
O fi din cauza de bonus malus?

Offline BXXENL

« Răspuns #38 : 06.Ian.2014, 12:24:08 p.m. »
Eu mi-am reinoit rca-ul la SX4, 340 roni/an fara reduceri si alte promotii.

Dupa ce am mers la ei si am facut asigurarea, am ajuns acasa si am vazut ca aveam 10% reducere, primisem mail ca imi expira si vroiau sa ma fidelizeze.

La Carpatica era si mai ieftin, dar n-am vrut. Cu reducerea de 10%, carpatica pe 1 an era sub 300 roni (29x roni). Clasa B7 anul trecut.
  • SX4 1.5
Alex

Offline bogdanb

« Răspuns #39 : 07.Ian.2014, 01:03:51 p.m. »
La Carpatica era si mai ieftin, dar n-am vrut.

de ce?  :-/