Autor Subiect: Rechemare in service probleme pompa vacum  (Citit de 15632 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Acidutzu2000

Re: Rechemare in service probleme pompa vacum
« Răspuns #40 : 16.Nov.2022, 09:41:17 a.m. »
 De la Suzuki Doly din Iasi mi-au spus ca inlocuirea se face in functie de vechimea masinii (binenteles la cele care se incadreaza) si eu cu motor K14D sa mai trec pe la ei la sfarsitul lunii Ianuarie 2023.
 Pana atunci circulam cu "Dumnezeu cu mila !"    :popa:
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

Online ntire2000

« Răspuns #41 : 16.Nov.2022, 10:06:08 a.m. »
Stropeste franele cu agheasma si pune o cruciulita la retrovizoare.  :D

Pe de alta parte e laudabil faptul ca nu s-au apucat sa faca o româneasca pâna nu se doteaza cu ce au nevoie - scule, piese, etc..
Si ca ti-au dat un termen rezonabil pentru rezolvarea problemei.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline cristidav

« Răspuns #42 : 16.Nov.2022, 01:38:59 p.m. »
pentru masiniile cu motorul acesta (K14D) nu se face momentan acesta activitate la nivel national.
Nu-i adevarat. Tocmai m-am intors de la Redtor, au avut sculele necesare si aveau in service si vreo 15 astfel de piese schimbate deja, le-am vazut cu ochii mei. Mi-a confirmat ca n-a primit nicio circulară referitor la faptul ca nu se monteaza pentru K14D. Cel mai probabil ai fost dus de nas din ceva motive... N-au piese, supapa sau chef.  :-?

Am uitat sa va pozez devizul, dar n-as avea de ce sa va mint.

Parca franeaza o idee mai eficient, nu mai apas chiar asa de tare pe frana, iar la piscat mai intens ma baga mai repede cu capul in volan. Eu apasand cu puterea cu care eram obisnuit inainte...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: ntire2000, Don Napoleon, croco

Offline caraciu

« Răspuns #43 : 16.Nov.2022, 10:06:41 p.m. »
The vehicle is not affected by a recall- or service-campaign. Pentru cei care au avut sansa modelului 2022  de S-Cross.
  • SCross Passion 2022 MT

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #44 : 20.Nov.2022, 03:28:13 p.m. »
Nu-i adevarat. Tocmai m-am intors de la Redtor, au avut sculele necesare si aveau in service si vreo 15 astfel de piese schimbate deja, le-am vazut cu ochii mei. Mi-a confirmat ca n-a primit nicio circulară referitor la faptul ca nu se monteaza pentru K14D. Cel mai probabil ai fost dus de nas din ceva motive... N-au piese, supapa sau chef.  :-?

Bine de stiu, desi am vazut un comunicat de la Suzuki Romania la dealer. Cu ocazia asta pot sa zic si care este acest dealer. Royal Motors Pitesti.
Cel mai probabil o sa apelez la Radacinii Militari pentru a face acesta activitate.

Offline cristidav

« Răspuns #45 : 20.Nov.2022, 03:35:56 p.m. »
Tare ciudat ce spui tu, cand eu am afirmat ce am afirmat mai sus  :-?
Repet, eu am facut-o si am vazut piese schimbate. Mecanicii mi-au spus ca nu e o operatiune complicata, dar trebuie sa stii cum sa lucrezi cu presa ca sa scoti supapa asta.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: Don Napoleon

Offline Heavyd

« Răspuns #46 : 23.Nov.2022, 11:34:06 p.m. »
La Timisoara a fost deja cineva contactat?
  • SX4 S-Cross Hybrid

Online ntire2000

« Răspuns #47 : 23.Nov.2022, 11:47:19 p.m. »
Astia ai nostri se misca în reluare - ca de obicei si nu se înghesuie sa presteze munca în folosul comunitatii, ori aici deja vorbim de un fel de voluntariat în numele firmei cu sigla atârnata pe fatada si pe spatele careia fac bani.
Stai sa vezi ca ma duc eu sa fac revizia zilele urmatoare, iar smecherul ala care m-a programat si m-a facut din vorbe la telefon n-a suflat o vorba despre campania asta de rechemare.

Dar o sa-i dau eu o perversa când o sa fim fata în fata si o sa-l întreb daca are habar de faptul ca la întoarcere poate ma lasa frânele prin munti din cauza supapei pompei de vacuum care trebuie înlocuita.
Data trecuta a vrut sa fie "amabil" si sa-mi schimbe placutele de frâna cu care am mai mers între timp înca 12k de km.
Si pe care a vrut sa mi le vânda cu adaos de 70%.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: cristidav, GoneFishing

Offline enicky

« Răspuns #48 : 24.Nov.2022, 04:49:20 p.m. »
Astia ai nostri se misca în reluare - ca de obicei si nu se înghesuie sa presteze munca....

Dar o sa-i dau eu o perversa când o sa fim fata în fata si o sa-l întreb daca are habar de faptul ca la întoarcere poate ma lasa frânele prin munti din cauza supapei pompei de vacuum care trebuie înlocuita.
   Da' nu's de ce te miri, ca doar asa-i tot ardeleanul ! Vrei tu acum sa schimbi istoria/feng shui-ul Ardealului.
S-acu n-oi merge si tu prin munti cu toti cei 140 de cai, mai lasa din ei  si acasa ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Heavyd

« Răspuns #49 : 29.Nov.2022, 02:02:19 p.m. »
Am fost azi pe la service pentru schimb de cauciucuri si am intrebat de rechemare.
Momentan pentru K14D este suspendat actiunea pentru ca exista problemele la extragerea piesei
  • SX4 S-Cross Hybrid