Autor Subiect: Rechemare in service probleme pompa vacum  (Citit de 15631 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Acidutzu2000

Re: Rechemare in service probleme pompa vacum
« Răspuns #20 : 12.Oct.2022, 10:11:32 a.m. »
Am verificat si eu, si a mea este pe lista de rechemari.
Am trimis un mesaj la Suzuki Doly din Iasi sa vedem ce imi raspund.

Am primit si raspunsul, trebuie sa recunosc ca au fost prompti (nu ma asteptam asa repede sa raspunda):

" Buna ziua,
Luam in considerare solicitarea dumneavoastra.
Va vom contacta pentru programare atunci cand va ajunge masina dumneavoastra la rand pentru inlocuirea piesei.
O zi buna.

Cu stima / Best regards,
S******** S****
Consilier vanzari Piese & Accesorii
SC DOLY SRL
Dealer Auto SUZUKI  "
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

Offline ocoleanui

« Răspuns #21 : 12.Oct.2022, 11:30:26 a.m. »
Campaign   Description
97G5   Vacuum pump check valve replacement on APK VITARA, AKK SX4 S-CROSS, A2L SWIFT, A2L SWIFT SPORT and A1K BALENO “97G5” Recall Campaign

Eu am modelul de 1 l ,Passion ,4*2 ,MT .
2018 .
Intra si asta ,cred ,deoarece imi apare mesajul acela mai sus .
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline Romix

« Răspuns #22 : 12.Oct.2022, 03:52:40 p.m. »
Am verificat si eu dupa VIN si se pare ca si modelul 2019 intra in campania de rechemare. Am dat mesaj la DAB sa vad ce zic. I-am intrebat cat dureaza operatiunea sa stiu cum imi fac programarea.

Cat dureaza?

Inca nu am primit raspuns. Revin daca imi comunica ceva.
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

The following users thanked this post: Myhay

Offline Myhay

« Răspuns #23 : 17.Oct.2022, 01:31:54 p.m. »
M am programat azi la Radacini Militari pentru saptamana urmatoare pentru verificare si schimbare daca este cazul. Asa mi s a spus la telefon. Erau in tema cu aceasta rechemare dar de anuntat ciu-ciu. Se face un test cu masina , iese unpic cu ea in mers etc. Daca este cazul inlocuirea dureaza 2-3 ore cam asa daca piesa este in stoc. Cica s ar putea sa fie trebuie sa verifice. Deci deja sunt aprovizionati cu piesele revizuite? Hmmm…. S au miscat cam repede daca deja ar avea in stoc dar cu anuntatul pauza. Sau o fi tot din lotul cu probleme de pe masina? De fapt este vorba de o conducta pe care ar fi acea supapa nu se inlocuieste toata pompa. Deci doar conducta se inlocuieste. Din exprimarea consilierului de la telefon dupa ce i am spus ca am introdus VIN pe site si masina mea se incadreaza la rechemare mi a lasat impresia ca “ da asa zice la toate dar nu este cazul de inlocuire la toate”.  In fine…. Daca se refuza inlocuirea piesei pe motiv ca este in parametri si functioneaza ok o sa le cer sa mi dea in scris lucrul asta. Exact cum spuneam mai sus… se verifica si daca este cazul se schimba. Si cum dau ei in greu cu schimbatul gratis… dar vedem…
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: ntire2000

Offline Heavyd

« Răspuns #24 : 18.Oct.2022, 07:01:43 p.m. »
in mesajul de campanie zice clar se schimba "check valve" nu check the valve replacement...
  • SX4 S-Cross Hybrid

Offline Myhay

« Răspuns #25 : 18.Oct.2022, 08:54:29 p.m. »
Da nu stiu…. Se pot intelege multe… fiecare interpreteaza cum ii convine cand de fapt trebuie interpretat corect.  Ca si in cazul legilor. Ei pot invoca sintagma “ check valve replacement” ca  “ verificare ( pentru ) inlocuire supapa “ adica daca este cazul si se impune inlocuirea. Chiar daca nu este prezent si “ for” adica “ pentru” inainte de inlocuire.

In fine , de asta o sa le zic sa mi dea in scris daca fac pe nebunii. Ei se pot lega de cuvantul check care inseamna a verifica si sa zica ca se verifica si daca e cazul se schimba cand de fapt asta poate fi denumirea piesei - check valve = supapa de verificare.

In fond de ce nu s au exprimat scurt si la obiect doar cu “ valve replacement for etc” ?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Online ntire2000

« Răspuns #26 : 19.Oct.2022, 12:01:59 a.m. »
Eu chiar nu stiu ce mai e de rumegat la o exprimare atât de clara: "înlocuirea supapei"

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #27 : 19.Oct.2022, 01:18:19 a.m. »
Eu chiar nu stiu ce mai e de rumegat ....
  S-a rumegat si se va mai rumega, stai sa vina cineva din service, sa vezi atunci... :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #28 : 19.Oct.2022, 09:46:44 a.m. »
Eu chiar nu stiu ce mai e de rumegat la o exprimare atât de clara: "înlocuirea supapei"

Asa da. Unde ai intrat pentru limba romana?

Online ntire2000

« Răspuns #29 : 19.Oct.2022, 10:07:38 a.m. »
Nicaieri, asa zice goagalu'.  :D
Poate ca si cei de la reprezentante ar trebui sa-l foloseasca ca translator oficial.  :-))

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Myhay