Autor Subiect: What about this? (Badea vs Huidu)  (Citit de 6061 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Re: What about this? (Badea vs Huidu)
« Răspuns #20 : 11.Nov.2009, 02:55:01 p.m. »
Nu sunt decat doi hahaitori, unul mai "rasuflat" ca altul. Singura diferenta este ca primesc partituri diferite de la stapani.
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline danker

« Răspuns #21 : 11.Nov.2009, 09:12:25 p.m. »
- Totusi intre a face o emisiune cu echipe de zeci de oameni, cu scenariu, cu fete care danseaza, sa citesti de pe o foaie ce ti-au scris altii ( jenant ) si la baza umorului sa stea balbele unor personaje cunoscute.... iar de partea aialalta un tip care improvizeaza si pune de multe ori problema intr-un mod logic, cu un tip de umor care poate sa-ti placa sau nu, dar la obiect, eu zic ca nu e prea greu de ales. despre excesele verbale ale amndurora.....astea sunt televiziunile din romania :(  Acuma depinde unora poate sa le  placa si "Nasu"  la B1 Tv, ce sa zic, doar de aia suntem  o tara cu libertate de exprimare inca libera.

Da,si mie mi se par cam aiurea semnele astea.Macar de ar scrie cine ce da..

Discutiile despre politica...in alta parte. Multumesc!
« Ultima Modificare: 16.Nov.2009, 01:31:08 p.m. de cristyyy2003 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline body

« Răspuns #22 : 12.Nov.2009, 08:36:50 a.m. »
Pentru linistea ta lui andrei i-am dat ieri sau alaltaieri un up nu down.
In ceea ce priveste logica lui badea e inteleasa de unii, pentru mine e prea subtila .
Faptul ca tin cu base e problema mea si numai a mea , nu inteleg de ce te framanta pe tine asa tare treaba asta , nu o mai lua asa de personal ca viata e scurta si faci infarct .
« Ultima Modificare: 16.Nov.2009, 01:32:52 p.m. de cristyyy2003 »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #23 : 12.Nov.2009, 09:29:15 a.m. »
Certurile se tin in"War Zone".
Go Terios!!!:)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 16.Nov.2009, 01:33:15 p.m. »
Fiecare om are dreptul la afinitatii in politica sau in orice alt domeniu. Atata timp cat nu incercam sa impunem celorlati afinitatea noastra discutia poate continua intr-un cadru civilizat.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danker

« Răspuns #25 : 18.Nov.2009, 05:10:19 p.m. »
OFFTopic - Absolut de acord cu tine Cristy, da sa inteleg  ca offtopic-ul poate sa ramana ? s-au aprecieri de genul asta: nu o mai lua asa de personal ca viata e scurta si faci infarct  si mai era una pe care ai sters-o ?
Dar daca un anumit user din cauza caruia s-au inchis topicuri, care bantuie cam pe toate forumurile auto, in general pe topicurile cu potential conflict mai putin cele tehnice, este lipsit de respect, provoaca stari conflictuale este averizat  ban-at pe alte forumuri,,..  provoaca si la noi pe forum.... iar daca nu i se raspunde cum merita (din respect pentru club si ca sa nu ne balacarim pe forum) o ia drept o slabiciune si ca o victorie personala si continua..... cum trebuie procedat?
« Ultima Modificare: 19.Nov.2009, 02:13:17 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline body

« Răspuns #26 : 20.Nov.2009, 08:01:50 a.m. »
Te-as ruga sa-ti ceri scuze pentru ce ai scris , mai ales ca sunt numai minciuni . Ti s-a mai raspuns odata ca esti offtopic . Daca tu esti bugetar si ai timp sa bantui pe forumuri nu extrapola chestia asta la altii care nu au timpul tau .
Pentru ceea ce ai scris acolo ar trebui sa-ti fie rusine .
PS Am scris asta aici pentru ca desi am atras atentia moderatorilor acestui topic de acum doua zile la ceea ce ai scris nu s-a raspuns.
PS2 Este ultima oara cand mai raspund la aberatiile tale .
« Ultima Modificare: 20.Nov.2009, 08:59:54 a.m. de body »

Offline bogdanb

« Răspuns #27 : 20.Nov.2009, 05:53:51 p.m. »
dragii mei Danker si Body,
Evident, ca in fiecare disputa dintre voi, amandoi aveti dreptate, fiecare in felul lui. Totusi, va rog sa va rezolvati divergentele de opinii prin PM si nu prin topicurile forumului.
Eventual, daca simtiti nevoia sa deschideti o dezbatere cu acces public, va rog sa apelati cu incredere la WarZone.
Va multumesc.
« Ultima Modificare: 20.Nov.2009, 06:31:09 p.m. de bogdanb »
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline body

« Răspuns #28 : 26.Nov.2009, 10:05:20 a.m. »
mircica ( badea ) a zis ca-si va pune pene pe fund daca se va da drumul la pasajul Baneasa inainte de termen . Astept sa vad penele , avand in vedere ca se da drumul la pasaj !

Offline bogdanb

« Răspuns #29 : 26.Nov.2009, 05:11:57 p.m. »
Corect, l-am auzit si eu- intr-o vreme chiar o repeta in toate emisiunile. Si eu as vrea sa il vad, ca mai zicea si ca iese in strada astfel "echipat" >:)
Ce ne facem insa, daca chiar se tine de cuvant?  :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)