Autor Subiect: What about this? (Badea vs Huidu)  (Citit de 6063 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
What about this? (Badea vs Huidu)
« : 21.Oct.2009, 12:04:56 a.m. »
M-am uitat in seara asta, ca de obicei de altfel, la Badea si....
HUIDU
Citat
din nou badea, un misogin infatuat si prost crescut!
Luni, 19 Octombrie 2009
Am citit ce a scris lingaul aici! Panaramelor dans zici! Nu ma deranjeaza nici ratingul cu care defileaza, pentru ca cel obtinut de Realitatea e unul onorabil, dupa ce aliatul stapanului felix, domnul Geoana-plictis a facut praf orice urma de audienta inaintea noastra!

Mai exista ma frezatule, gelatule, impecabilule, cravata si baț in cur ce esti, si alte televiziuni in afara de alea unde voi ca bolunzii, il atacati DOAR pe Basescu! In emisiunea respectiva i-am atacat pe toti, ca spre deosebire de tine, care esti un papagal in cusca, noi ne permitem! Ii includ in gasca si pe domnii Iaru si Chilian, alaturi de care am combatut.

In fine, ca a scris de mine nu conteaza, ca ma musca de cur iar nu conteaza- are de unde, dar de fiecare data ataca niste fete care nu i-au gresit cu nimic! Singura lor vina este ca danseaza intr-o emisiune potrivnica domului cu caracter de c^#at! Pun pariu ca urli dupa femei in trafic si le injuri numai pentru ca sunt femei, ca nu lasi niciodata o domnisoara sa ti-o ia inainte si consideri desuet sa deschizi portiera unei tipe!

Pentru ca vezi tu mircica tata, panarama poti sa o denumesti pe mama dumitale care nu te-a invatat, in cei 7 ani cat ai stat acasa (bine in cazul tau 35, ca n-ai fost in stare sa iesi de sub fustele materne nici pana la varsta asta), ce inseamna minim de respect fata de sexul opus!

Piticul Pulhav, Gras, Chelios si nicidecum atat de frumos, mandru si fericit ca tine!

ps: mai schimba cuvintele, atributele si invectivele ca sunt aceleasi de 100 de ani!
ps 2: anunt maimutele, urangutanii, macacii si ceilalti sustinatori ai imbecilului sa se abtina si sa comenteze in cocina lu´ nandrolon, tinem blogul curatel si nu acceptam din principiu boraturile lor hidoase!
VS
BADEA
Citat
Aseara, de la ora 23.00, la Realitatea tv, vajnicul moderator Prelipceanu l-a invitat temerarul pe pitic puhav si racnitor Huidu. Sa-l mai cheme, ca tare destoinic a fost.

Target all urban, rating pe sferturi de ora:

In gura presei:                1,6  1,9  1,8  1,6   

Realitatea + Huidu :       1,0 1,5  1,3  0,7

« Ultima Modificare: 21.Oct.2009, 12:08:00 a.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
Re: What about this? (Badea vs Huidu)
« Răspuns #1 : 21.Oct.2009, 12:12:57 a.m. »
Hudu sa o 4 litere...Badea nu a facut decat sa afiseze rating-ul. Nu cred ca prin acele cuvinte a vrut sa jigneasca pe bebeluse, dar Huidu ( care dupa parerea mea este un ingamfat si multe alte chestii care nu le pot scrie aici; nu zic ca Badea e usa de biserica) a intrecut masura cu " panarama poti sa o denumesti pe mama dumitale care nu te-a invatat, in cei 7 ani cat ai stat acasa ". Eu la faza asta ma duceam peste el si ii f..... vreo 2 pumni, ca sa nu se ia de mama aiurea in tramvai, ca aici nu vad un razboi intre mame, mai mult unul de orgolii.

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline danker

« Răspuns #2 : 21.Oct.2009, 12:20:58 a.m. »
- Ce sa zic , o fi si asta concurenta media  " made in romanica "  ....   stiu ca in trecut a fost un mic scandal cu o bebelusa, au circulat pe net niste poze cu ea cand  o sugea "lu' " un baiat, si is baga niste bete si o sticla de sampanie in poponet, ma gandesc ca de aia  le-a zis "panarame" , acuma daca se ajunge pana la mamele realizatorilor......  :(
- Mie imi place Badea, face singur toata emisiunea, e spontan si e in functie si de starea lui de spirit tot show-ul, chiar daca forteaza uneori nota.  ;)
« Ultima Modificare: 21.Oct.2009, 09:56:49 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #3 : 21.Oct.2009, 09:11:55 a.m. »
Si eu ma uit la Badea,frecvent,chiar daca cateodata e cam plin de el si exagereaza. Omu oricum,de unde a plecat (emisiuni matinale si altele de genu) chiar a ajuns bine si are ceva in cap.
Huidu si gasca,din pacate,au ajuns rau de tot.Emisiunea e de cacao,glumele deja sunt expirate. Inainte dabia asteptam sa vina Miercuri seara sa ma uit la Cronica.Acu nici din greseala nu mai dau pe Prima.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #4 : 21.Oct.2009, 09:15:52 a.m. »
Stiu ca poate degenera discutia in ceva gen Antena (1,2,3) vs Prima &rest.Dupa  parerea mea la Antena au mai ramas f. putine emisiuni care merita urmaritesi care nu sunt niste regizari infecte.Badea ramane curat ,insa nu-mi place ca se considera best of the best!...Prietene...!!
Go Terios!!!:)

Offline body

« Răspuns #5 : 21.Oct.2009, 09:17:42 a.m. »
La antene nu ma mai uit de multa vreme , in afara de a injura pe base altceva nu stiu . Prea multa obedienta fata de patron strica . Huidu inca mai imi place .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Batranul

« Răspuns #6 : 21.Oct.2009, 09:50:29 a.m. »
sunt fan badea
din toata treaba asta se intelege de ce badea este preferatul unora (mai multi decat "altora" care-s fani alte televiziuni): badea ca sa eprime o idee a zis o fraza; huidu pe de cealalata parte a simtit nevoia unui eseu pentru a emite si el o idee, odioasa, ce-i drept (pentru ca din tot eseul eu inteleg doar ca ma-sa lu badea e naspa).
iar eu am o problema cu legatul de mama :baston:, indiferent despre a cui mama e vorba.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #7 : 21.Oct.2009, 09:57:43 a.m. »
Si ce am dedus eu din traficul bucurestean,si din ce a scris Huidu: prostu (maimuta,bizonul,cum vreti sa-i spuneti) cand nu mai stie ce sa spuna,nu mai are argumente incepe sa injure.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #8 : 10.Nov.2009, 11:20:57 p.m. »
Bre...in ultima perioada l-am ascultat pe Huidu dimineata si ...am ajuns la concluzia ca da, antenele duc o campanie impotriva lu' taica Baselu' (nu zic ca pe nedrept, doar ca doar impotriva lui). Nu vreau sa dezvolt subiectul dar....un filmulet tare funny (multumesc @Racky):
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danker

« Răspuns #9 : 11.Nov.2009, 12:58:37 a.m. »
- Asta nu e clip-ul lui Base contra popularitatii emisiunii lui Badea, e disperat rau Base, asta e bine :good:
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !