0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
din nou badea, un misogin infatuat si prost crescut!Luni, 19 Octombrie 2009Am citit ce a scris lingaul aici! Panaramelor dans zici! Nu ma deranjeaza nici ratingul cu care defileaza, pentru ca cel obtinut de Realitatea e unul onorabil, dupa ce aliatul stapanului felix, domnul Geoana-plictis a facut praf orice urma de audienta inaintea noastra!Mai exista ma frezatule, gelatule, impecabilule, cravata si baț in cur ce esti, si alte televiziuni in afara de alea unde voi ca bolunzii, il atacati DOAR pe Basescu! In emisiunea respectiva i-am atacat pe toti, ca spre deosebire de tine, care esti un papagal in cusca, noi ne permitem! Ii includ in gasca si pe domnii Iaru si Chilian, alaturi de care am combatut.In fine, ca a scris de mine nu conteaza, ca ma musca de cur iar nu conteaza- are de unde, dar de fiecare data ataca niste fete care nu i-au gresit cu nimic! Singura lor vina este ca danseaza intr-o emisiune potrivnica domului cu caracter de c^#at! Pun pariu ca urli dupa femei in trafic si le injuri numai pentru ca sunt femei, ca nu lasi niciodata o domnisoara sa ti-o ia inainte si consideri desuet sa deschizi portiera unei tipe!Pentru ca vezi tu mircica tata, panarama poti sa o denumesti pe mama dumitale care nu te-a invatat, in cei 7 ani cat ai stat acasa (bine in cazul tau 35, ca n-ai fost in stare sa iesi de sub fustele materne nici pana la varsta asta), ce inseamna minim de respect fata de sexul opus!Piticul Pulhav, Gras, Chelios si nicidecum atat de frumos, mandru si fericit ca tine!ps: mai schimba cuvintele, atributele si invectivele ca sunt aceleasi de 100 de ani!ps 2: anunt maimutele, urangutanii, macacii si ceilalti sustinatori ai imbecilului sa se abtina si sa comenteze in cocina lu´ nandrolon, tinem blogul curatel si nu acceptam din principiu boraturile lor hidoase!
Aseara, de la ora 23.00, la Realitatea tv, vajnicul moderator Prelipceanu l-a invitat temerarul pe pitic puhav si racnitor Huidu. Sa-l mai cheme, ca tare destoinic a fost.Target all urban, rating pe sferturi de ora:In gura presei: 1,6 1,9 1,8 1,6 Realitatea + Huidu : 1,0 1,5 1,3 0,7