Autor Subiect: Demontare board Suzuki Jimny (recomandare mecanic?)  (Citit de 922 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mihai.s

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Cluj
Demontare board Suzuki Jimny (recomandare mecanic?)
« : 25.Aug.2022, 02:23:29 p.m. »
Bună ziua, vă scriu cu rugamintea de a-mi recomanda un mecanic / electrician bun care are experiență cu Suzuki Jimny. Am o problemă la comanda manuală pentru aeroterma, respectiv la reglajul care directionează pe unde să ventileze aerul. Mă refer la butonul rotativ din partea stângă din această poză: https://piesea.ro/produse/suzuki/jimny/324088-suzuki-jimny-buton-comanda-aerotermaincalzitor-cu-clima-nu-i-climatronic  Reglajul manual are 5 trepte și nu mai poate fi comutat pe prima treaptă si pe ultima treaptă. Pare blocat. Doar cele 3 pozitii din mijloc functionează. În mod normal nu ar fi o problemă așa mare, însă pentru ca nu pot să comut pe ultima poziție, geamurile nu se deazburesc foarte bine și acest lucru îngreuneaza tare vizibilitatea.

Am fost cu mașina la un electrician și a încercat să o repare, însa el spune că este blocată ceva clapetă în board si că trebuie dat jos. E o muncă la care el nu se pricepe. Puteți vă rog să îmi recomandați pe cineva care are experiență cu așa ceva? Eu locuiesc în Cluj, însă merg des la Baia Mare și Reșița. Pot să duc mașina la orice mecanic din Transilvania. Am înțeles că e important ca lucrarea să fie făcută de cineva care se pricepe cum se montează boardul la loc astfel încât să nu scârție ceva sau să aibă joc. Apreciez tare mult orice recomandare.

De asemenea doresc să vă întreb ce lucrări de mentență e bine să fie făcute daca tot se dă board-ul jos? Sunt anumite piese care se uzează acolo și ar fi bine să fie schimbate? Se poate curăța ceva acolo? Daca fac această lucrare, aș vrea să o fac o singură data/ Mașina mea este Suzuki Jimny din 2010, benzina, 1.3, 16v. Orice sfat este binevenit.
  • Suzuki Jimny, 2010, 1.3, 16v, Ver. FJ B43V 5MT