Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 39064 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dan radu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD GS 1.6 benzina
Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #50 : 26.Oct.2009, 07:32:24 p.m. »
cosmin si miocrl,
am mai spus ca mi-ar place sa ne intilnim, dar din pacate, zau, stau f prost cu timpul, sau cel putin e greu de spus cu citeva zile inainte cind/ cum pot. dar vine vremea..
in rest, tin in continuare la parerea ca se comporta mai bine pe denivelari cel putin in comparatie cu loganul, ca am avut si deci am condus mult masinuta aia, care nu m-a suparat cu mai nimic, dealtfel :)  restul masinilor pe care le-am mentionat le-am testat doar de la prieteni :)
vad ca se mentioneaza greierasi.. eu chiar nu prea am.. si dupa ce am citit post-urile de mai sus m-am tot infipt in cotiera usii stinga in timpul mersului, dar nu zice nimic :) doar o chestie enervanta: cind ma dau jos din masina (o fi frina de mina? ca asa spunea in service, dar nu i-a facut nimic) scirtie in spate ceva..
hai ca avem o masina ok.. toate pot fi criticate, la o adica, pe tot felul de motive.. exemplu: cind am inchis portiera la peugeot 206 la o prietena, m-a "izbit" sunetul de "doaga".. si e doar de anul trecut, nu se poate spune ca s-au uzat chederele.. la sx4 se aude frumos la inchidere :) 

Offline miocrl

« Răspuns #51 : 26.Oct.2009, 09:16:53 p.m. »
am mai spus ca mi-ar place sa ne intilnim, dar din pacate, zau, stau f prost cu timpul, sau cel putin e greu de spus cu citeva zile inainte cind/ cum pot. dar vine vremea..

http://www.suzuki-club.ro/forum/intalniri-regionale/intalniri-vest/

esti invitat

Offline clara_luna

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Gen: Femeie
« Răspuns #52 : 26.Oct.2009, 09:46:37 p.m. »
...doar o chestie enervanta: cind ma dau jos din masina (o fi frina de mina? ca asa spunea in service, dar nu i-a facut nimic) scirtie in spate ceva..
...
Aceiasi problema o am si eu,mie mi s-a spus ca e masina noua si inca nu s-au uzat placutele putin,sau naiba stie ce...
Cel mai probabil asa va fi mereu,cu scartaituri la roata spate.
SX4
1.5 GLX

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
« Răspuns #53 : 27.Oct.2009, 02:03:09 p.m. »
Dupa mai bine de 10000km in general sunt multumit, relativ la masina anterioara, care o mai am inca, Seat Ibiza, ma deranjeaza urmatoarele:
- vizibilitatea la stalpul A la curbe si la sensuri giratorii, (era sa-l zbor pe un taximetrist cu loganul de pe sosea, ca nu l-am vazut din cauza stalpului)
- la inceput comenzile de la stergator, exact pe dos ca la masinile europene :), sau cel putin cele din concernul VW acum m-am obisnuit
- consumul mi se pare cam mare (9% de cand am luat-o pe computerul de bord), acum insa a inceput sa se mai stabilizeze,
Alte "dezamagiri":
- la inceput eram frustrat cu cheia, o tot cautam sa o introduc in butuc, pe urma cand conduceam ibiza, tot  uitam sa scot cheia din buzunar :), sau coboram din masina fara sa scot cheia.
Deci, distractie de cand cu Suza.
Cat despre scartait, nu mi s-a parut ca se aude nimic, inca.
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline Laurentiu

« Răspuns #54 : 27.Oct.2009, 02:13:17 p.m. »
cind ma dau jos din masina...scirtie in spate ceva..
Aceiasi problema o am si eu...
Chiar daca tragi mai cu putere fria de mina ? Dar daca nu o mai actionezi (frina de mina), tot asa face ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #55 : 27.Oct.2009, 05:39:37 p.m. »

Nu stiu daca se mai poate spune ceva in plus fata de ce s-a scris deja.

Ok...s-ar putea sa ai dreptate la faza asta...eu promit ca nu mai provoc nici o discutie! :) O sa fiu baiat cuminte care isi duce masina la service! ;)
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #56 : 27.Oct.2009, 05:56:23 p.m. »
Singura mea dezamagire nu tine de masina ci de faptul ca daca mai asteptam cateva luni cu banii dati pe ea imi luam 4x4, deci tine de jeapca unor dealeri caci mi-e greu sa cred ca fabrica a redus peste noapte preturile cu 2ooo si ceva de euro
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline clara_luna

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #57 : 27.Oct.2009, 05:57:05 p.m. »
Chiar daca tragi mai cu putere fria de mina ? Dar daca nu o mai actionezi (frina de mina), tot asa face ?
Uite ca asta nu am observat...adica eu frana de mana o trag bine de fiecare data,dupa faza cand am mers cu ea trasa :">,asa ca o trag bine la stationarea pe loc...
Si in dimineata asta am observat,cand sa plec de pe loc,am lasat frana de mana jos cu pedala de frana apasata si cand am ridicat piciorul de pe frana un scartait in spate. Am incercat sa mai apas pedala si sa dau drumul si parca nu am mai facut asa  :fluier:
« Ultima Modificare: 27.Oct.2009, 05:59:46 p.m. de clara_luna »
SX4
1.5 GLX

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #58 : 28.Oct.2009, 09:53:20 a.m. »
Nu stiu daca se mai poate spune ceva in plus fata de ce s-a scris deja.
Ok...s-ar putea sa ai dreptate la faza asta...eu promit ca nu mai provoc nici o discutie! :) O sa fiu baiat cuminte care isi duce masina la service! ;)

Fii linistit, poti provoca orice fel de discutie vrei, ca pan' la urma despre asta e forumul. Doar ca... imi pare rau cand vad ca esti asa dezamagit de suza :dknw: (mai ales cand eu tin atat de mult la masinuta :">)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #59 : 28.Oct.2009, 10:35:15 a.m. »
@Khaos : sunt carcotas! :) Si eu apreciez Suza mea...dar asta nu inseamna ca nu pot sa fiu si dezamagit in unele privinte. Mai ales ca atunci cand am deschis topicul asta , m-am referit mai mult la faptul ca "s-au dus" chestii care nu trebuiau sa se duca la 11.000km. Ma gandeam : masina proiectata de japonezi <=> fiabilitate + calitate. dar nah, mi-a trecut :)
Suzuki SX4 1,5 SE