Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 39004 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #40 : 20.Oct.2009, 06:45:34 p.m. »
@Leutz
  cred ca m-am exprimat corect : stalp A prost proiectat :)

nu e o eroare de proiectare si nici un defect (m-am exprimat in graba prima data dar ideea era aceeasi) ci pur si simplu Nea Kobayashi de la design department nu a "avut viziunea masinii la o intersectie in care trebuia sa se asigure din partea stanga si vedea astfel ca il incomoda ceva " sau ar mai fi o varianta mai optimista ca proiectantii stiau de problema dar au lasato asa in favoarea rigidizarii caroseriei sau ceva de genu .

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline fireburn

« Răspuns #41 : 21.Oct.2009, 10:27:42 a.m. »
Pai n-a fost desenata de Giugiaro ?

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #42 : 21.Oct.2009, 12:00:11 p.m. »
Deci pentru mine e doar o masina...una foarte buna pentru ce o folosesc eu. Raportul calitate/pret mi se pare bun. Nu scartaie nimic la mine cu exceptia unui mic greier din bord, pt ca am pierdut un surubel cand lam montat...dar se poate trai cu asta...consumul e intradevar mare dar nu ma afecteaza cu nimic din 2 motive: 1. imi deconteaza total la lucru toate alimentarile (naveta, chestii...stau la 20 km departare de deva :D) si 2. am performante pe care de exemplu un logan (o singura data am condus logan...pe a lu nevasta cand a mea era pe service...si am avut consum de 10-11% dar performante nu... deci nu am ce sa comentez :D

stalpul A e asa de lat cu un motiv: rigidizarea in caz de accident...urmariti testele de accident frontal :D ...era sa iau si eu 2 pietoni pe capota in 2 situatii diferite din cauza stalpului la inceput cand am luat masina dar m-am obisnuit :).....in rest.....suspensia nu ma deranjeaza..din contra...e buna la viteze mari.

o problema care am avut-o a fost mirosul urat de la ventilatie...dar a trecut de la sine...nu m-am obosit sa vad ce are :D

per total...sunt 110% multumit de suzuka
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline vigo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #43 : 22.Oct.2009, 12:27:45 p.m. »
Salut. E primul meu post aici, dat fiind ca sunt proaspatul posesor (cam de o luna) al unui SX4 1.9 ddis, iar pana acum am 2500km.
Singurul lucru care ma deranjeza este trecerea in viteaza a 2-a , care se face destul de greu cand motorul este rece. Trebuie sa tragi mai tare de schimbator ca sa intre...Dupa ce se mai incalzeste merge mai usor, dar totusi mi se pare ca agata putin. Acum ma gandesc sa mai astept cateva mii de km ca sa se rodeze si abia apoi sa fac o vizita le service.
A mai intalnit cineva problema asta?
Numai bine si cat mai multi km fara probleme...

Sfaturile tehnice s-au mutat la "probleme cutia de viteze"
« Ultima Modificare: 22.Oct.2009, 06:19:27 p.m. de hugbear »
SX4 1.9 ddis blue...

Offline dan radu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • SX4 4WD GS 1.6 benzina
« Răspuns #44 : 24.Oct.2009, 02:08:42 p.m. »
nu mi se pare ca agata ceva la cutie din 1-2.. probabil ca ai o problema.. :(
si bine ai venit :)

Post Merge: 24.Oct.2009, 02:17:14 p.m.
in principiu sint de acord cu mai toate plingerile de aici, normal ca mai trebuie si sa criticam, dar masina perfecta oricumnu exista...
foarte de acord cu stilpul stinga, cred ca e cea mai enervanta chestie si la asta nu ai cum sa te obisnuiesti, decit sa-ti intre in obisuinta sa tot intorci capul.. + treaba cu prelinsul apei de la spalator pe parbriz stinga.. naspa rau, asta da eroare de proiectare..
cu ce nu sint de acord dintre minusurile sesizate:
- e superstabila in curbe, nu inteleg de unii spun ca nu e asa (drept e ca atunci cind ma apuca condusul sportiv dau pe auto si probabil ca si asta mai ajuta, ca pina la esp in curbe n-am apucat.. )
- suspensiile mi se par ok, nu dure, bune ca si compromis intre stabilitate (vezi mai sus)/ oarecare sportivitate (ca sportiva nu-i) si confort.
chiar mi se pare ca la gropile si denivelarile din oras e OK, si ca le simt mai putin decit la alte masini, cu suspensia mai moale sau mai tare (adica de ex logan, megane - mai moale, golf, peugeot 308 - mult mai tare). deci chiar cred ca e un compromis bun.
eventual cei care se pling de suspensii tari/ instabilitate, sa verifice presiunea in pneuri, mai ales cei care au cumparat-o recent - eu am avut cam 3 presiunea in pneuri cind am luat-o de la reprezentanta !!!!!!!!!
« Ultima Modificare: 24.Oct.2009, 02:17:14 p.m. de dan radu »

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #45 : 25.Oct.2009, 07:09:35 p.m. »
Teoria cu rotile cam umflate nu tine...ale mele chiar sunt cam moi fata de cat as vrea eu sa fie...dar nah, am zis sa respect producatorul si le tin la 2,3...raspunde la intrebarea urmatoare pls : troncane? Daca raspunsul e da, inseamna ca stii la ce ma refer...iar la micile denivelari ca sine de tramvai, piatra cubica,etc... (iarasi o sa se ia lumea de mine :) ) Loganul ii da clasa SX-ului...e adevarat ca nu Loganul nici nu viseaza la ceea ce poate face in general SX-ul dar doar cei care au prima masina un SX4 pot spune ca e foarte bun pentru banii pe care ii dai pe el....se poate si mai bine...

Vad ca esti din Timisoara...te invit la urmatoarea intalnire sa iti dau o tura cu masina mea...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline miocrl

« Răspuns #46 : 25.Oct.2009, 08:33:42 p.m. »
si eu sunt curios de testare. ai zis ca testam dar nu prea ai avut timp :(

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #47 : 26.Oct.2009, 10:20:28 a.m. »
Nu stiu daca sapt asta o sa pot dar sapt viitoare sigur...pana atunci o sa-mi actualizez lista de dezamagiri... :)
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #48 : 26.Oct.2009, 11:06:34 a.m. »
doar cei care au prima masina un SX4 pot spune ca e foarte bun pentru banii pe care ii dai pe el....

SXul nu este prima mea masina, asa ca nu pot fi de acord cu afirmatia de mai sus ;)
Daca chiar ai atatea probleme pe care altii nu le au, poate ar trebui sa ii faci o verificare in service :dknw: (troncaneli, greierasi, casete de directie etc.)

Ca idee, cred ca topciul asta va ajunge o discutie pe probleme tehnice - avem deja topicuri dedicate - sau pur si simplu se vor repeta aceleasi notiuni. Nu stiu daca se mai poate spune ceva in plus fata de ce s-a scris deja.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Laurentiu

« Răspuns #49 : 26.Oct.2009, 02:17:23 p.m. »
Nu stiu daca se mai poate spune ceva in plus fata de ce s-a scris deja.
STAI, ai rabdare; abia sintem la inceput ;).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!