nu mi se pare ca agata ceva la cutie din 1-2.. probabil ca ai o problema..

si bine ai venit

Post Merge: 24.Oct.2009, 02:17:14 p.m.
in principiu sint de acord cu mai toate plingerile de aici, normal ca mai trebuie si sa criticam, dar masina perfecta oricumnu exista...
foarte de acord cu stilpul stinga, cred ca e cea mai enervanta chestie si la asta nu ai cum sa te obisnuiesti, decit sa-ti intre in obisuinta sa tot intorci capul.. + treaba cu prelinsul apei de la spalator pe parbriz stinga.. naspa rau, asta da eroare de proiectare..
cu ce nu sint de acord dintre minusurile sesizate:
- e superstabila in curbe, nu inteleg de unii spun ca nu e asa (drept e ca atunci cind ma apuca condusul sportiv dau pe auto si probabil ca si asta mai ajuta, ca pina la esp in curbe n-am apucat.. )
- suspensiile mi se par ok, nu dure, bune ca si compromis intre stabilitate (vezi mai sus)/ oarecare sportivitate (ca sportiva nu-i) si confort.
chiar mi se pare ca la gropile si denivelarile din oras e OK, si ca le simt mai putin decit la alte masini, cu suspensia mai moale sau mai tare (adica de ex logan, megane - mai moale, golf, peugeot 308 - mult mai tare). deci chiar cred ca e un compromis bun.
eventual cei care se pling de suspensii tari/ instabilitate, sa verifice presiunea in pneuri, mai ales cei care au cumparat-o recent - eu am avut cam 3 presiunea in pneuri cind am luat-o de la reprezentanta !!!!!!!!!