Revin cu noutati la intrebarea referitoare la ROSSITul din Ploiesti...
Am trecut ieri pe acolo. Locatia este la iesirea din PL spre BZ, pe partea dreapta, imediat dupa Poliserv.
Este o curte dalata si un show-room cam in cimp si cam neterminat, deschis cam pe fuga, cind inca ar mai fi citeceva de facut pentru a arata decent. Cladirea este impartita in doua: partea dreapta pentru Mazda, iar stinga pentru Suzuki. In vitrina vreo 3 modele, iar in curte 2 masini de drive-test; in rest nimic, nici macar portile montate, daramite serviceul caruia i se face reclama! Intreb blonda din show-room si-mi spune ca <serviceul nu este functional>, dar dupa parerea mea hala care prinde contur undeva pe cimpul din dreapta imi sugereaza ca nici nu-i contruita...Mecanicii se afla pe moment, in Ungaria, la cursuri, iar serviceul se va deschide cel mai probabil intr-o luna!
(dar nu precizeaza in care luna
). Se repede sa ma <agate de client> si sa-mi scrie numele intr-un registru unde mai sint citeva nume cu datele de contact... In fine, intreb de unde au mecanicii, pentru ca ASAT e mare problema a atelierelor auto si aflu ca in cea mai mare parte sint <fostii> de la Poliserv
, deci un fel de rotarea cadrelor dintr-o curte intr-alta
Nu ne ramine decit sa asteptam sa se deschida si poate atunci, cine le va trece pragul, ne va da mai multe relatii referitoare la preturi si servicii.
Rabdare si tutun
!