Autor Subiect: ROSSIT Service Suzuki in Ploiesti  (Citit de 14438 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: ROSSIT Service Suzuki in Ploiesti
« Răspuns #10 : 01.Feb.2010, 08:53:41 a.m. »
Am sunat si ma costa in jur de 650 ron la revizia de 45  sa vedem calitatea la pretul acesta, curios ca am sunat si la Redtor Oradea si acolo costa in jur de 400 ron poate aici de 650 ron este mai de calitate :good: :pardon: :clap:

M-a sunat acum citeva si costa in jur de 1000 ron cred ca ma las pagubas
« Ultima Modificare: 01.Feb.2010, 04:42:02 p.m. de BrSx4 »
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ...

« Răspuns #11 : 19.Iul.2016, 03:24:04 p.m. »
Dupa cum m-am temut, azi, dupa 14 zile de la ridicarea masinii de la dealer, eu inca nu am primit cartea masinii. Cf. procesului verbal de predare-primire, in 15 zile trebuia sa am acest document. Am trimis mail la dealer si raspunsul primit a fost ca nu a primit nici el cartea de la Suzuki Romania, pentru ca cica cei de la RAR nu mai au carti pe stoc, si ca probabil luni ajunge la dealer. PROBABIL! La RAR azi mi s-a comunicat ca este complet neadevarat si ca ei in 3 zile de la primirea cererii de la reprezentate emit cartile. Nu stiu ce sa mai cred. Sunt dezamagit de reprezentanta Suzuki din Romania, si de ROSSIT...Asadar am facut reclamatie catre ANPC, nu stiu ce altceva sa fac pentru a putea primi cat mai curand acest document indispensabil pentru plata timbrului de mediu, declararea masinii la impozite locale, transferul clasei B/M la RCA si in final inmatricularea. Sunt in pericol de a nu putea respecta termenul de 30 de zile pt. inmatriculare, deci de a primi amenzi consistente. Sper sa nu ajung la proces. Banii de concediu pe care nu-l mai pot rereprograma/anula deja ii consider pierduti.
Concluzia mea este: evitati Rossit! Au avut cel mai bun pret&oferta, dar ii consider incompetenti.

Offline enicky

« Răspuns #12 : 19.Iul.2016, 04:08:44 p.m. »
Dupa cum m-am temut, azi, dupa 14 zile de la ridicarea masinii de la dealer, eu inca nu am primit cartea masinii.
              Amenda nu ei, ca e masina noua si timbrul de mediu este val. mica, dar mai grav e cu plecarea in concediu. Asa era sa patesc si eu anul trecut, dar din cauza celor de la ANAF care nu stiau sa calculeze pt. Euro 6.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #13 : 19.Iul.2016, 04:28:26 p.m. »
Probabil amenda pentru neinmatriculare nu iau daca mai cer inca un rand de numere rosi...dar la impozite locale cum o declar fara CIV, ca nu-mi ia actele...am citit peripetiile tale desprinse din Kafka, traim intr-o lume absurda.
Eu chiar m-am saturat de cate am patimit in ultimele peste 3 luni

Offline CRP

« Răspuns #14 : 19.Iul.2016, 04:44:09 p.m. »
Eu am fost foarte multumit de ROSSIT cand am cumparat masina, toate termenele au fost respectate si s-au miscat chiar repede. In schimb service-ul m-a dezamagit complet.
  • Suzuki SX4

Offline ...

« Răspuns #15 : 19.Iul.2016, 10:01:14 p.m. »
Cand s-a intamplat asta, de curand sau cu ani in urma? Pt. ca la mine dupa semnarea contractului si-a dat blonda de la drept arama pe fata si am vazut ce greseala am facut comandand masina de la ei...

Offline ASZ

« Răspuns #16 : 20.Iul.2016, 05:51:22 p.m. »
...  ca cica cei de la RAR nu mai au carti pe stoc, ...
Delaerul meu a primit vineri CIV-ul de la Suzuki RO(fix la o saptamana de la preluarea masinii) si luni a trimis-o prin curierat catre mine (dupa ce a dus-o la RAR). Deci tind sa cred ca e problema la dealer, nu la RAR ...
Apropo, mi s-a spus la ridicarea masinii, ca la masini noi se poate scoate doar un rand de numere rosii !!!

Offline ...

« Răspuns #17 : 20.Iul.2016, 09:03:52 p.m. »
Mda. Chiar nu stiu ce sa mai cred. Am trimis un mail la adresa unuia Iancu de la Suzuki Ro care m-a sunat. Si catre Alin Radu, seful pe Romania. Iancu A spus ca nu au primit cartea de la RAR, ca ei pe 15 iulie au cerut-o la RAR, si ca pe 25 va ajunge la dealer. Cica cu Rossit au conventie de 20 zile sa faca cartile si daca Rossit cerea mai repede, primea mai repede cartile. Si eu chiar am implorat Rossit din iunie in acest sens. L-am rugat sa imi dea mail oficial cu raspunsul asta pentru a ma adresa unui avocat, inca nimic. Sunt siderat. Le-am spus ca le voi cere daune. Daca nu pot cere inca un set de numere rosii ce naiba fac? Nu mai circul si iau apoi si amenda? Este incredibil ce mi se intampla...Sper ca ANPC si AFM sa ia masuri, le-am scris si lor. Incompetenta de Manolache de la Rossit nu a mai raspuns, cum ii e obiceiul. Aviz asadar potentialilor cumparatori!

Offline ariciul

« Răspuns #18 : 20.Iul.2016, 09:08:13 p.m. »
Nu cred asta, eu am avut un al doilea rand de nr rosii , vorbeste direct cu dealerul sa-ti mai dea unul in prelungirea celuilalt!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ocoleanui

« Răspuns #19 : 21.Iul.2016, 10:06:56 a.m. »
Eu asa stiu

Numerele roșii nu reprezintă înmatricularea mașinii! O mașina cu numere roșii, provizorii, nu are inspecție tehnica periodică, nu are taxa de poluare plătită și nu a fost verificată de către RAR în vederea identificării, și nici nu a fost înregistrată la Administrația Financiară, deci prezența numerelor provizorii nu semnalează nici un indiciu că mașina va putea fi înmatriculată sau ca mașina respectivă nu are nici o problemă.
Plăcuțele cu numere roșii reprezintă doar dreptul de a circula cu mașina timp de 30 de zile pentru a-ți definitiva înmatricularea. Ai dreptul să soliciți 3 rânduri  de numere roșii, deci ai timp 90 de zile să înmatriculezi mașina.

Circulația pe drumurile publice cu numere roșii expirate reprezintă punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat, deci reprezintă infracțiune și se pedepsește penal. Agentul de poliție rutieră va ști exact dacă iți sunt valabile sau nu aceste numere provizorii chiar înainte sa te oprească să îți ceară autorizația. La fel ca și cu cele de Germania, singura diferența notabilă e ca pe cele de Germania scrie pe banda roșie sau galbenă exactă data când expiră. Deci, atenție la achiziționarea unei mașini cu numere roșii din târgurile auto!
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021