Autor Subiect: Baza de date piese ignis.  (Citit de 159988 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Re: Baza de date piese ignis.
« Răspuns #90 : 23.Nov.2010, 07:57:19 p.m. »
La ce te referi cand zici ca sunt foarte rare Ignisurile in situatia respectiva?Adica nu se gasesc la dezmembrat?

U got that right.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #91 : 23.Nov.2010, 09:49:21 p.m. »
pai nu gasesti la dezmembrari Ignis, sau foarte rar, cel putin eu de 5 ani nu am vazut vre-unul

Offline Chris87

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #92 : 23.Nov.2010, 11:49:56 p.m. »
Da,ai dreptate...cel putin in Romania nu prea...banuiesc ca poate in Ungaria sunt mai multe :)
M-am mai uitat eu asa pe site-uri si mai erau firme prin Romania care aveau la dezmembrat Ignis.
Eu unul ma bucur tare mult ca am avut aceasta ocazie si mi-am adus masina la nivelul dorit...si inca n-am terminat ;))

Offline Batranul

« Răspuns #93 : 30.Nov.2010, 08:25:00 p.m. »
Cod unix 715004, brand Hans-Pries, EO nr 12 26 284 GB - senzor temperatura exterioara.(eu am dat 37 ron)
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline adrian.marghescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #94 : 17.Dec.2010, 03:18:14 p.m. »
    Salut, desi detin un Suzuki ignis II 1.3 DDIS de vreo 4 ani sunt un membru nou al suzuki-club.
Am avut un accident si trebuia schimbata planetara dreapta. Nu am gasit second hand asa ca am luat una noua(1400 Ron), dar trebuie sa cumpar si acel ax intermediar intre planetara si cutia de viteze. Piesa noua costa aproximativ 1800 Ron.  Va rog daca ma poate ajuta cineva sa gasesc una second hand.
    Multumesc.

Offline codrin1965

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #95 : 17.Dec.2010, 10:17:55 p.m. »
Ai PM de la mine

Offline Altafini

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #96 : 25.Ian.2011, 11:57:23 a.m. »
Salutare tuturor si bine v-am gasit!

Am un Ignis de 1.3 benzina, din 2003. Caut o caseta directie complet echipata, inclusiv capetele de bara si bieletele de directie. Ma poate ajuta cineva? Am intrebat si la importatorii de piese auto care, pe langa faptul ca au dat preturi destul de mari, mi-au transmis ca ceea ce doresc eu se importa neasamblat, urmad sa fie asamblate la montaj... (a se vedea in special caseta de directie cate subansamble prezinta).

Multumesc de ajutor!

Altafini

Offline danker

« Răspuns #97 : 25.Ian.2011, 02:10:16 p.m. »
- Bine ai venit in comunitatea posesorilor de suzuki in general, ignis in special, anuntul tau ar trebui postat la bursa (http://www.suzuki-club.ro/forum/bursa-auto/ ), ... la autonet ai incercat, sa faci o intrebare? (http://www.suzuki-club.ro/forum/service-suzuki/autonet-service-bucuresti-giulesti/ ) si eu ced ca piesele se imbina la montaj
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #98 : 01.Feb.2011, 12:52:44 p.m. »
Mai jos aveti o lista cu oferte de piese. Am facut comanda la src in cele din urma:

Pe langa am comandat si rulmenti flansa amortizor: 13 ron / buc (tva inclus)
Total comanda: 1152 ron (Tva inclus)

Manopera de montare pise la dl. Mishu: 300 ron

Total aprox 1500 de ron .. eu zic ca e bine :)
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline danker

« Răspuns #99 : 01.Feb.2011, 01:38:01 p.m. »
- Buna treaba!, unde te duci la Misu', in rotunda langa strand sau la service in pantelimon ?
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !