Autor Subiect: Baza de date piese ignis.  (Citit de 159991 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LuckyOWE

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
Baza de date piese ignis.
« Răspuns #100 : 28.Feb.2011, 11:42:56 a.m. »
Rulment spate (46860-83E10) - 112 lei
Flansa amortizor (41710-80G10) - 195 lei
Bucsa bara stabilizatoare centru(42431-86G00) - 20,5 lei
Bucsa brat (45261-84E00) - 44 lei
Bucsa bara stabilizatoare capat (42451-76G00) -25,5 lei

Toate piesele comandate la Suzuki Doly Iasi(2 rulmenti spate ,2 flanse amortizor,2 bucse brat,2+4 bucse bara stabilizatoare total 846 lei). Preturile mi se par OK. Am mai cautat pe la magazine prin oras dar originalele erau mai scumpe iar cele aftermarket nu era cu mult mai ieftine. Astept opinii.
0740987986

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
Re: Baza de date piese ignis.
« Răspuns #101 : 28.Feb.2011, 12:46:58 p.m. »
eu zic ca sunt foarte bune preturile, rulmentii spate am luat parca cu acelasi pret, flansele le-am schimbat in garantie, incepuse una sa fie zgomotoasa si mi le-au schimbat pe ambele

Offline danker

« Răspuns #102 : 05.Apr.2011, 11:17:34 a.m. »
-Kitt ambreiaj  pentru ignis :

- Evident codurile sunt ale pieselor noi, proaspat cumparate si schimbate, iar kitt-ul din fotografii, este cel care tocmai au fost dat jos de pe masinuta, inlocuirea lor s-a facut dupa  149000km, eu zic ca este decent.  :dknw:
« Ultima Modificare: 05.Apr.2011, 11:31:41 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #103 : 26.Apr.2011, 11:31:55 a.m. »
Cat te-a costat kit-ul de ambreiaj?

Offline toshibelul

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #104 : 10.Mai.2011, 01:16:18 p.m. »
Maner portbagaj (cel care acopera becurile pentru numarul de inmatriculare) - 83 Euro (TVA inclus)

Am inteles ca pretul poate sa difere putin in functie de culoare. Pretul afisat este pentru culoarea rosu. Locatie: Sara Motors Timisoara.

2005 - Suzuki Ignis 1.3 VVT | RED|
2005 - Skoda Octavia 1.9 TDI |SILVER|

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
« Răspuns #105 : 15.Mai.2011, 11:32:45 a.m. »
Salutare!

M-ar interesa si pe mine ceva componente de la ignisul dezmembrat, in special admisia de aer, eventual esapamentul si  altele...daca se poate un contact telefonic. Multumesc
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline danker

« Răspuns #106 : 19.Mai.2011, 11:02:18 a.m. »
- Mai copii am si eu nevoie de un pic de ajutor... de la un timp stropitorul de luneta nu-mi mai functiona, respectiv mergea doar stergatorul fara sa stropeasca luneta, stiti si voi cat de utila este treaba asta in anumite situatii. Motorasul se auzea cum merge, deci nu era o treaba electrica, asa ca am purces si am desfacut in dreptul burdufului unde se face trecerea de la haion la restul caroseriei si asa cum am banuit, acolo furtunasul era forfecat chiar in 2 locuri,  furtunelul asta de circa ~50cm are la interior un arc pentru ca in zonele in care este presat sa-si pastreze sectiunea rotunda pentru ca lichidul de stropit luneta sa poata circula( figurat cu rosu in schema )
 Acum intrebarile mele ar fi :
 - exista aceast furtunel cu arc ca si piesa distincta cu un cod aferent ( cei de la Autonet nu au reusit sa ma lamureasca )ca sa o pot cumpara?
-  daca nu, am sa ma chinui eu sa bag arculetul ala intr-un furtunas la metru pe care o sa-l achizitionez din comert, de unde pot sa cumpar furtunase  unele din plastic transparent destul de elastic, iar altele din cauciuc siliconic foarte elastic ( pentru acvaristica ), nu stiu care este mai rezistent iarna la temperaturi scazute, voi ce ziceti?

« Ultima Modificare: 19.Mai.2011, 11:13:38 a.m. de danker »

Offline Laurentiu

« Răspuns #107 : 19.Mai.2011, 11:44:22 a.m. »
1.  exista aceast furtunel cu arc ca si piesa distincta cu un cod aferent ( cei de la Autonet nu au reusit sa ma lamureasca )ca sa o pot cumpara?
2.  de unde pot sa cumpar furtunase  unele din plastic transparent destul de elastic, iar altele din cauciuc siliconic foarte elastic ( pentru acvaristica ), nu stiu care este mai rezistent iarna la temperaturi scazute, voi ce ziceti?
1. Din nomenclatorul (catalog) de piese, nici eu nu sint lamurit asupra acestei probleme (daca se gaseste sau nu furtun cu arc incorporat sau nu).  :(

2. Eu zic sa mergi la un magazin de tehnica medicala sau chiar la o farmacie de unde poti cumpara o sonda urinara (pt cei bolnavi de prostata). Din cite stiu, are peretii destul de grosi in carne, furtunul este destul de lung si maleabil cu diametrul marisor. Pe timp de iarna cred ca se comporta bine pt ca un om bolnav de asa ceva circula si vara si iarna pe afara.
Ca armatura la acest tub, eu zic sa nu te mai complici cu arcul existent ci sa cauti o "camasa" de cablu de ambreaj, tragere capota, acceleratie care sa se potriveasca in interiorul tubului.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Maioru

« Răspuns #108 : 19.Mai.2011, 11:51:34 a.m. »
Daca nu gasesti sonda urinara cu zice @Laurentiu, pentru furtunas din plastic transparent iti recomand sa cumperi o trusa pentru perfuzie, iar pentru camasa un garou (depinde si de diametre).
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline danker

« Răspuns #109 : 19.Mai.2011, 11:55:08 a.m. »
- Multumesc pentru sfaturi   >:D<  asa voi face!