Autor Subiect: Baza de date piese ignis.  (Citit de 159961 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danker

Baza de date piese ignis.
« : 18.Oct.2009, 11:02:52 a.m. »
- M-am gandit ca fiecare dintre noi mai cumpara cate o piesa, mai desface cate una de pe masinuta si poate ar fi de ajutor pentru ceilalti,  daca am posta aici poze ale diferitelor componente, din care sa se vada diferente, mufe, coduri, ca avem idee cum sta treaba.
Am sa incep io si am sa postez foto cu piesele care-mi trec prin mana.  ;)

- display-uri diferite  pentru modelele  cu ceas sau calculator de bord :

Bloc de lumini cu buton de proiectoare de ceata:

Cine are poze cu modelul celalat fara buton de proiectoare ar fi interesant de vazut daca mufa din spate are tot atatia pini?
« Ultima Modificare: 18.Oct.2009, 11:26:57 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline danker

Re: Baza de date piese ignis.
« Răspuns #1 : 16.Ian.2010, 06:46:29 p.m. »
- Din pacate rugamintea mea de a mai posta aici cate o piesa care ne mai trece prin mana,  pentru a avea o mica baza de date, coduri, diverse modele, etc.. nu a avut ecou, nimeni nu a considerat necesar un asemenea mic efort  :( ...cu toate astea eu am sa insist si am sa procedez in consecinta.

- Mai nou, am vazut si auzit de mai multi colegi care au patit necazul cu ruperea cablului de ambreiaj si au ramas imobilizati in drum, acuma daca te afli in Bucuresti cand se intampla necazul si daca mai ai si fro' 2 saptamani la dispozitie pana vine comanda e mai simplu....... dar daca esti undeva pe un drum izolat in tara sau strainatate....... asa ca mi-am achizitionat un asemenea cablu, pe care-l voi avea de rezerva in portbagaj, pentru  care am platit 83 lei.  :inteligent:

« Ultima Modificare: 17.Ian.2010, 11:54:13 a.m. de danker »

Offline Batranul

« Răspuns #2 : 18.Ian.2010, 12:12:35 p.m. »
noroc

unul din motivele, cred, pentru care topicul nu a avut succes e ca nu toti avem la indemana ap. foto in astfel de situatii

eu vreau doar sa va arat care e piesa din cablu care se defecteaza (cel putin la mine) si cred ca asta e de fapt piesa care cedeaza propriu zis. explicatia fotografiei - de la stanga la dreapta e traseul de  la pedala la ambreiaj, piesa "subliniata" este cea care se "monteaza" pe pedala. "dunga" rosia e directia dupa care se taie "saiba" pentru ca in planul ala se misca cablul la apasarea pedalei.

pt a observa tre sa mariti putin poza - in partea stanga

edit:

am adaugat si schita; nu stiu ce a vrut sa incercuiasca danker insa partea problematica, si-n schita, e tot in partea stanga:

« Ultima Modificare: 18.Ian.2010, 01:21:53 p.m. de Batranul »
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline danker

« Răspuns #3 : 18.Ian.2010, 12:19:35 p.m. »
- Forte buna precizarea batrane, am sa postez o poza  de detaliu ca sa intelegem mai bine.  ;)

Offline danker

« Răspuns #4 : 19.Ian.2010, 07:07:40 p.m. »
- Despre piesa asta este vorba?

P.S.

-Numarul 15 din schema reprezinta intregul cablu de ambreiaj.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #5 : 19.Ian.2010, 08:02:31 p.m. »
mie mi s-a rupt fix dupa saiba din imagine
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline Batranul

« Răspuns #6 : 20.Ian.2010, 09:51:18 a.m. »
mie nu saiba, ci piesa aia metalica ..in ordine de la stg la dreapta vine saiba, tamponul ala de cauciuc si piesa ai metalica .. mie aia mi s-a sectionat

vad ca e plin de bube cablul asta, pana la urma cred ca o sa-mi iau si eu unul de rezerva in caz ca o sa cedeze saiba

fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline cobra20

« Răspuns #7 : 20.Ian.2010, 11:55:20 a.m. »
Danker de unde ai luat? Ca pretul vad ca ai scris, acum pentru atat merita sa ai una de rezerva. Niciodata nu se stie...
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #8 : 20.Ian.2010, 12:59:31 p.m. »
- De la Autonet, cu discount-ul aferent  ;)

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #9 : 20.Ian.2010, 01:14:12 p.m. »
mie nu saiba, ci piesa aia metalica ..in ordine de la stg la dreapta vine saiba, tamponul ala de cauciuc si piesa ai metalica .. mie aia mi s-a sectionat

vad ca e plin de bube cablul asta, pana la urma cred ca o sa-mi iau si eu unul de rezerva in caz ca o sa cedeze saiba

pai la mine s-a rupt cablu care e facut din mai mult sarmulite :)

revenit la topic Baza de date piese. Despre cablu ambreiaj discutam in sectiunea lui.
http://www.suzuki-club.ro/forum/probleme-tehnice-ignis/ambreiajul/
« Ultima Modificare: 20.Ian.2010, 01:16:22 p.m. de Stefan »
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..