0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
.... Sunt nou pe forum, nu am mai fost la nici o intalnire dar as vrea si eu sa particip cu a mea Vitara (fara 4x4). Rog pe cineva, daca are chef/timp sa imi dea un mesaj pe whatsapp sa imi explice ce si cum se intampla.
Citat din: nick5roo din 05.Aug.2022, 06:59:01 a.m.Nu este nevoie sa dăm bani pe o stație care o folosesc câteva zile. Există aplicație pentru asta, și funcționează. Până atunci, vă antrenați (sau ne antrenăm)! Multumim de indicatie, stim de ani de zile de aplicatie, am incercat, n-are sens... eu am doua retele pe tel. si nu de putine ori cad ambele.Iar statia nu e utila numai acum, asa am zis si eu ca waze e sfant, dar prin statie vin info rapid, mai ales pe DN-uri, DJ, pe zone scurte. Am facut Bucuresti Gura Humorului si statia era de baza, pe waze era liniste. Ideea e ca fiind sir lung de masini, ultimii se mai pot "pierde".
Nu este nevoie sa dăm bani pe o stație care o folosesc câteva zile. Există aplicație pentru asta, și funcționează. Până atunci, vă antrenați (sau ne antrenăm)!
Pai legat de ultimiii care se pot pierde, se poate proceda altfel. Ca sa ii protejati pe cei noi, cu mai putina experienta sau care nu cunosc zona fiind prima lor vizita,
Citat din: George Istudor din 06.Aug.2022, 11:41:26 a.m.Pai legat de ultimiii care se pot pierde, se poate proceda altfel. Ca sa ii protejati pe cei noi, cu mai putina experienta sau care nu cunosc zona fiind prima lor vizita, Bre, hai sa explic putin, ca nu de nebun bat campii cu statia : o coloana de 10-15 masini se-ntinde pe o distanta mare, ptr. ca oamenii n-au experienta mersului in coloana si lasa distanta mai mare intre masini, iar drumul poate sa aiba mai multe variatii : se intra dintr-un drum secundar in unul principal(cu acordare de prioritate), situatie in care te intercalezi cu alte vehicule, apoi ajungi la o bifurcatie, exact un loc bun s-o iei pe un drum gresit pt. ca nu vezi coloana sau gps-ul tau indica alt traseu(si te pierzi), atunci folosesti statia. S-a mai intamplat sa fim in oras, stam la semafor, nu trece toata coloana, unii prind rosu, sau n-au timp sa se incadreze(dreapta-stanga) pt. schimbarea directiei la intersectie, atunci folosesti statia si anunti din timp si te repliezi dupa intersectie. Mai sunt situatii cand ne invartim pe stradute pana iesim pe camp si e praf, ramai in urma, n-ai semnal si te pierzi de cardul de masini. Pana in coloana de cinci e mai simplu, dar la peste zece e mai delicat.Plus ca daca mie mi se pare normal sa merg cu 80-100, altuia i se pare ca merg prea repede si zice ca "mergeti inainte ca vin si eu", sau "vreau sa opresc sa cumpar ceva", de fapt vrea sa mearga mai incet, asa ca nu-i chiar simplu de mers in coloana(cum vedem prin filme, sau cum vedem coloanele oficiale cu antemergator).