Autor Subiect: Intalnirea noastra la 14 ani de SCR  (Citit de 8521 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabi males

Re: Intalnirea noastra la 14 ani de SCR
« Răspuns #50 : 04.Aug.2022, 09:29:23 p.m. »
Buna seara. Voi fi prezent și eu împreună cu soția!

Lista actualizata :
1. NicNic
2. Hoinar
3. nick5roo
4. FritzVonSpritz
5. gabi males
6. Cristi (XTI)
7. enicky
8. Marius Petcu
9. Tyty
10. Wador 29
11. Seby 25
12. Mircea Stan
13. Maria
14. CostelH - 2 persoane
15. Adita Andreea
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline enicky

« Răspuns #51 : 04.Aug.2022, 10:21:35 p.m. »
Hai s-o pun mai clar :
1. NicNic
2. Hoinar
3. nick5roo
4. FritzVonSpritz
5. gabi males
6. Cristi (XTI)
7. enicky
8. Marius Petcu
9. Tyty
10. Wador 29
11. Seby 25
12. Mircea Stan
13. Maria
14. CostelH - 2 persoane
15. Adita Andreea
16. Cristi67m(Mircea)-2pers

O singura persoana n-a confirmat, dar nu-i o problema, se poate face rezervarea.
    Mentiunea e ca si in cazul in care nu sunt atatea camere libere, este imposibil sa nu se gaseasca cazare la o pensiune, iar de servit masa se poate face la restaurantul hotelului impreuna cu grupul. Sper sa nu fie cazul.
    Recomand pe cat posibil sa avem statii CB, la nr.mare de masini sunt ff utile.
« Ultima Modificare: 04.Aug.2022, 10:52:48 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: mari

Offline enicky

« Răspuns #52 : 04.Aug.2022, 10:53:19 p.m. »

Hai s-o pun mai clar :
1. NicNic
2. Hoinar
3. nick5roo
4. FritzVonSpritz
5. gabi males
6. Cristi (XTI)
7. enicky
8. Marius Petcu
9. Tyty
10. Wador 29
11. Seby 25
12. Mircea Stan
13. Maria
14. CostelH - 2 persoane
15. Adita Andreea
16. Cristi67m(Mircea)-2pers

O singura persoana n-a confirmat, dar nu-i o problema, se poate face rezervarea.
    Mentiunea e ca si in cazul in care nu sunt atatea camere libere, este imposibil sa nu se gaseasca cazare la o pensiune, iar de servit masa se poate face la restaurantul hotelului impreuna cu grupul. Sper sa nu fie cazul.
    Recomand pe cat posibil sa avem statii CB, la nr.mare de masini sunt ff utile. Am gasit si o oferta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline nick5roo

« Răspuns #53 : 05.Aug.2022, 06:59:01 a.m. »
Nu este nevoie sa dăm bani pe o stație care o folosesc câteva zile. Există aplicație pentru asta, și funcționează. Până atunci, vă antrenați (sau ne antrenăm)!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.midlandeurope.cbip
  • Suzuki swift hibrid 2021 All grip

Offline Hoinar

« Răspuns #54 : 05.Aug.2022, 09:38:30 a.m. »
Nu este nevoie sa dăm bani pe o stație care o folosesc câteva zile. Există aplicație pentru asta, și funcționează. Până atunci, vă antrenați (sau ne antrenăm)!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.midlandeurope.cbip

Si in zonele in care nu ai semnal de net la telefon ce faci?  :-))

• Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline nick5roo

« Răspuns #55 : 05.Aug.2022, 09:43:03 a.m. »
Este garantat net. Am colindat prin toate coclaurile și tot am avut semnal. Digi și Vodafone.
  • Suzuki swift hibrid 2021 All grip

Offline Hoinar

« Răspuns #56 : 05.Aug.2022, 09:46:27 a.m. »
Daca tu crezi ca o aplicatie de telefon, tine locul unui dispozitiv dedicat, te cam ... inseli. Niciodata o aplicatie nu va face asta.
Noi vom comunica cu statii CB, ca tu nu ai una, este alegerea ta. Una este sa ai semnal, alta este sa ai net ca sa faca streaming de date.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline George Istudor

« Răspuns #57 : 05.Aug.2022, 09:52:26 a.m. »
Este garantat net. Am colindat prin toate coclaurile și tot am avut semnal. Digi și Vodafone.
Vezi tu , aici este problema... sunt zone si zone. Spre exemplu pe masivul Ceahlau, in varf, eu cu Vodafone avea semnal dar prietenii cu Orange nu aveau deloc. Treaba cu semnalul operatorilor de telefonie este discutabila si variaza. Nu te poti baza ca toti operatorii de telefonie ar avea intr-o anumita zona antene ca sa iti furnizeze tie semnal. Unii au, altii poate nu au.
  • Suzuki Vitara Passion Mild Hibrid

The following users thanked this post: Hoinar

Offline enicky

« Răspuns #58 : 05.Aug.2022, 11:22:38 a.m. »
   Multumim de indicatie, stim de ani de zile de aplicatie, am incercat, n-are sens... eu am doua retele pe tel. si nu de putine ori cad ambele.
Iar statia nu e utila numai acum, asa am zis si eu ca waze e sfant, dar prin statie vin info rapid, mai ales pe DN-uri, DJ,  pe zone scurte. Am facut Bucuresti Gura Humorului si statia era de baza, pe waze era liniste.
   Ideea e ca fiind sir lung de masini, ultimii se mai pot "pierde". 

The following users thanked this post: mari

Offline mariandaniel3

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Constanta
« Răspuns #59 : 05.Aug.2022, 01:18:45 p.m. »
Salutare. Sunt nou pe forum, nu am mai fost la nici o intalnire dar as vrea si eu sa particip cu a mea Vitara (fara 4x4). Rog pe cineva, daca are chef/timp sa imi dea un mesaj pe whatsapp sa imi explice ce si cum se intampla. Multumesc in avans. (0755351949)
  • Suzuki Vitara