0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Din cate stiu, avansul a fost achitat deja.Iar colegul care a facut aceste demersuri, este plecat in concediu, acum.Asa ca iti propun sa suni direct la pensiune si vezi care e situatia cu camerele libere. Date contact pensiunea Caprice - Monteoru.Daca mai au loc, ne anunti si aici, sa completam lista participantilor.Bafta!
Citat din: NicNic din 26.Aug.2022, 10:45:38 p.m.Din cate stiu, avansul a fost achitat deja.Iar colegul care a facut aceste demersuri, este plecat in concediu, acum.Asa ca iti propun sa suni direct la pensiune si vezi care e situatia cu camerele libere. Date contact pensiunea Caprice - Monteoru.Daca mai au loc, ne anunti si aici, sa completam lista participantilor.Bafta!Am rezolvat și eu cu cazarea, săptămâna viitoare teoretic îmi vin și piesele și rezolv și dulăpiorul..
Super!Daca ai rezervat la aceeasi pensiune, ar trebui sa intrebi acolo si daca vor sa te includa pe lista cu meniul ce va fi pregatit.Cred ca stiu cei de acolo despre care lista e vorba....PS.: In caz ca nu ai aranjat si asta, deja.
AMR 8 ...