Autor Subiect: Intalnirea noastra la 14 ani de SCR  (Citit de 8520 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Hoinar

Re: Intalnirea noastra la 14 ani de SCR
« Răspuns #10 : 21.Iun.2022, 09:19:47 a.m. »

Pe de alta parte, ar trebui gasita locatia si in functie de participanti, adica : daca sunt participanti numai sau majoritari din zona de sud, nu cred ca e convenabil pentru nimeni sa parcurga un drum de 5-6-8 ore, in conditiile in care majoritatea avem un job cu program fix(nici macar telemunca) ! Daca sunt preponderenti din alta zona, cautam locatie acolo. De exemplu iesirea din Bucuresti Vinerea poate sa dureze o ora si jumatate, saptamana trecuta mi-a luat 1h si 50min. pe ploaia aia, adica 200km i-am facut in 5h si 30min. si nu de putine ori am depasit viteza legala. :-? :)

Si asta inseamna ca trebuie sa facem intalnirea in Bucuresti sau imprejurimi, doar pentru ca zona aceea are cea mai densa populatie si automat sunteti mai multi de acolo?  :-/
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Sergynio

« Răspuns #11 : 21.Iun.2022, 11:43:48 a.m. »
Prezent si eu - sper sa ajunga masina pina atunci :)
  • S-Cross Hybrid

Offline enicky

« Răspuns #12 : 21.Iun.2022, 11:52:25 a.m. »
Si asta inseamna ca trebuie sa facem intalnirea in Bucuresti sau imprejurimi, doar pentru ca zona aceea are cea mai densa populatie si automat sunteti mai multi de acolo?  :-/
  Ei, sa nu exageram acum !
Ca exemplu, pentru intelegere: daca ponderea ar fi din sud sa nu gasim locatia la Iasi, sau daca ponderea ar fi din Ardeal, sa gasim locatia la Corabia, sa ajunga ca drumul parcurs sa ocupe mai mult timp decat intalnirea in sine.
    Si tu esti cel mai bine amplasat geografic, ca sa zic asa, aproape in mijlocul tarii, deci nu prea ai de ce te plange! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #13 : 21.Iun.2022, 12:42:55 p.m. »
   Exista o locatie care are cateva avantaje :
- camere ok (inclusiv pretul f.bun)
- mancare de calitate si cantitate
- exista trasee off road accesibile Suzuki
- gazda este si ghidul grupului
- TORTUL din partea casei
- avem deja invitatie/suntem oricand bineveniti in hotel

Pentru cei care n-au fost exista si o amintire :

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabineg, gabi males, nick5roo

Offline gabi males

« Răspuns #14 : 21.Iun.2022, 01:23:33 p.m. »
Buna idee  :good:
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Hoinar

« Răspuns #15 : 21.Iun.2022, 02:39:16 p.m. »
Ba da .... ma plang ... ca toata lumea vrea in centru si eu nu apuc sa conduc  :-))
Daca se face la Dambovicioara, eu trebuie sa ocolesc pe la Sibiu, ca sa inteleg si eu ceva din drum  :-)) :-))
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: nick5roo

Offline enicky

« Răspuns #16 : 21.Iun.2022, 03:43:54 p.m. »
Ba da .... ma plang ... ca toata lumea vrea in centru si eu nu apuc sa conduc  :-))
    Acum, deh, nu poti sa le ai pe toate si benzina(si timp) putina si km multi !  :)
Faci si tu un "mic" ocol pe Transrarau(ca s-a deschis) si mai consumi din adrenalina. :-))

Offline nick5roo

« Răspuns #17 : 21.Iun.2022, 04:12:39 p.m. »
   Exista o locatie care are cateva avantaje :
- camere ok (inclusiv pretul f.bun)
- mancare de calitate si cantitate
- exista trasee off road accesibile Suzuki
- gazda este si ghidul grupului
- TORTUL din partea casei
- avem deja invitatie/suntem oricand bineveniti in hotel

Pentru cei care n-au fost exista si o amintire :

De acord cu o condiție!
Când ne întâlnim, explicații soției ce înseamnă offroad că e jale  :D
Am all grip, i-am explicat că pot merge și pe drum mai dificil, dar sare în sus dacă am luat o groapă mică, zice că stric mașina. Mi-e și frică să-i arăt clipul cu drumul, că nu mai vine! :D
Dacă ar ști ea pe ce drumuri merg pe la pescuit!  B-)
O luați cu frumosu”, explicații că mașina e făcută pentru așa ceva, că diferențialul face treaba, bla bla...
  • Suzuki swift hibrid 2021 All grip

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #18 : 21.Iun.2022, 04:27:28 p.m. »
Sunt sigur că nu vor fi trasee de offroad îîn adevăratul sens al cuvântului.  :D
Vom avea modele variate de Suzuki, așa că vom găsi trasee potrivite pentru toate.  ;)

(De exemplu, al meu Jimny în configurația actuală nu e prea rapid pe autostrăzi și drumuri de viteză, așa că va trebui să plec mai devreme dacă sunt distanțe lungi de parcurs! :P )
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline enicky

« Răspuns #19 : 21.Iun.2022, 04:38:23 p.m. »
De acord cu o condiție!
Când ne întâlnim, explicații soției ce înseamnă offroad că e jale  :D
Am all grip, i-am explicat că pot merge și pe drum mai dificil, dar sare în sus dacă am luat o groapă mică, zice că stric mașina. Mi-e și frică să-i arăt clipul cu
  De acord, ba ii voi spune ca noi facem de fapt soft off road, iar voi veni cu Vitara care cunoaste drumul ! :-))