0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Pe de alta parte, ar trebui gasita locatia si in functie de participanti, adica : daca sunt participanti numai sau majoritari din zona de sud, nu cred ca e convenabil pentru nimeni sa parcurga un drum de 5-6-8 ore, in conditiile in care majoritatea avem un job cu program fix(nici macar telemunca) ! Daca sunt preponderenti din alta zona, cautam locatie acolo. De exemplu iesirea din Bucuresti Vinerea poate sa dureze o ora si jumatate, saptamana trecuta mi-a luat 1h si 50min. pe ploaia aia, adica 200km i-am facut in 5h si 30min. si nu de putine ori am depasit viteza legala.
Si asta inseamna ca trebuie sa facem intalnirea in Bucuresti sau imprejurimi, doar pentru ca zona aceea are cea mai densa populatie si automat sunteti mai multi de acolo?
Ba da .... ma plang ... ca toata lumea vrea in centru si eu nu apuc sa conduc
Exista o locatie care are cateva avantaje :- camere ok (inclusiv pretul f.bun)- mancare de calitate si cantitate- exista trasee off road accesibile Suzuki- gazda este si ghidul grupului- TORTUL din partea casei- avem deja invitatie/suntem oricand bineveniti in hotelPentru cei care n-au fost exista si o amintire :
De acord cu o condiție!Când ne întâlnim, explicații soției ce înseamnă offroad că e jale Am all grip, i-am explicat că pot merge și pe drum mai dificil, dar sare în sus dacă am luat o groapă mică, zice că stric mașina. Mi-e și frică să-i arăt clipul cu