Servus,
Astazi am efectuat prima revizie (1an) la Swift 1.3 GL, km mai putin de 11.000 km. Masinuta este a prietenei mele, dar asta nu va afecta, sper eu, informatiile relevante
Am mers la Radacini Motors, soseaua Giurgiului, Bucuresti.
Pe scurt mi-au facturat urmatoarele:
- schimb ulei cutie de viteze (avand cutie manuala mi-au spus ca trebuie schimbat la prima revizie) 116 ron
- schimb ulei motor (mi-au pus de la ei Shell helix ultra extra 5W30 4l) 206 ron
- filtru aer 46 ron
- filtru ulei 41 ron
- filtru polen 43 ron
- manopera 252 ron
total: 707 Ron
Am ajuns dimineata la 8, la 8.15 masina era in lucru cu finalizare la 9. Am plecat pe la 9.15.
Inteleg ca presiunea la roti se face doar la carere, nefiind inclusa in revizie (mi se pare o prostie).
Cam atat! Eu am un loganas si sincer diferente prea mari la servire (fata de unde fac revizia la DACIA/RENAULT, de obicei la IPSO) nu prea am vazut. Costul nu mi se pare mult fata de revizia la logan, tinand cont ca la Suza au schimbat si uleiul la cutia de viteze.
O alta chestine: inteleg ca la servici-uri se factureaza orele tehnologice si nu ale noastre, de muritori de rand. Prin urmare la mine au terminat in 45 minute (sper eu ca au facut tot ce trebuie, dar poti sa stii...) si mi au facturat manopera de 2.2 ore. Asa mi s-a intamplat si la prima revizie la Logan.
Succes tuturor,
Multi km fara probleme.....