Autor Subiect: SWIFT - REVIZIA 15000KM  (Citit de 101811 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: SWIFT - REVIZIA 15000KM
« Răspuns #100 : 07.Feb.2012, 11:43:14 a.m. »

In aia mica, are 2 indicatori pt temperatura motor, in bord prin meniul CB si pe bord, in niste cesulete suplimentare. Pt suza o sa iau un scangauge pana la vara.
  • SX4 1.5
Alex

Offline dpavel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #101 : 07.Feb.2012, 04:34:49 p.m. »
alegerea tipului de ulei este una foarte subiectiva ........................................................................... ...................
va rog eu, tare tare frumos insa, nu va puneti ulei mobil 1! nici nu pomeniti de acest producator. (daca nu cumva va trimite cineva par avion de pe alte meleaguri)
de ce esti asa de sigur ca tot uleiul Mobil 1 este contrafacut???

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #102 : 07.Feb.2012, 04:54:13 p.m. »
nu am zis ca e contrafacut. cel care este facut acolo unde scrie, este sub orice critica. (vorbesc de cea care se gaseste in comert, pe zona tarii noastre)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #103 : 07.Feb.2012, 05:08:16 p.m. »
Pe ce te bazezi, vorba lui Moromete ? Pe unele scrie Made in Turkey, pe altele Made in UE (Belgium). 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Trixi

• Sr. Member
« Răspuns #104 : 07.Feb.2012, 08:24:38 p.m. »
@gabineg : nu vreau sa vand alt ulei. nu sunt reprezentantul altei firme concurente mobil 1.

cand ati vazut ultima oara pe raft in ro ulei mobil 1 made in UE si in ce cantitate?

daca aveti rabdare sa cercetati internetul privind problemele cu uleiul Mobil 1 v-ati pune si dumneavoastra intrebarea de ce sa cumparati un ulei care are un feedback negativ, cand la un cost apropiat aveti posibilitatea de a cumpara multe altele care au un feedback mult mai bun?

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #105 : 07.Feb.2012, 09:41:43 p.m. »
Mobil 1 cam tot este facut in turcia. Exceptand bidoanele de ESP formula pe care apare made in UK.. cica ar fi inbuteliate in Belgia.
Eu unul recomand Valvoline made in US si inbuteliat in Spania pentru Europa, datorita costurilor de intrare in UE.
Iar despre ulei 0w20 este mult mai fluit la temperaturi extreme si asigura o buna ungere la temperaturi joase cat si inalte, O stabilitate termica a fluidului.
« Ultima Modificare: 07.Feb.2012, 09:49:58 p.m. de Doru_Neo »

Offline bisti

« Răspuns #106 : 06.Apr.2012, 08:03:57 p.m. »
Urmeaza sa fac revizia la Autonet in mai.
Am intrebat de ulei si mi-au spus ca o sa puna Texaco 5w30. A mai pus cineva asa ceva ? Cum se comporta ?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #107 : 06.Apr.2012, 09:51:36 p.m. »
Toti care am facut revizia la Autonet am avut sau avem acest ulei. Nu am simtit diferente fata de cel pe care-l am acum (Mobil1 3000 5W40)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #108 : 13.Mai.2012, 08:37:03 p.m. »
Am facut revizia la Swift, la Topix Auto Bacau. Cost 350 lei fara filtrul de aer nu mai era pe stoc.
Schimbat ulei - Shell helix 5w30
- schimbat fltrul ulei
- schimbat fltrul polen
- gresat portiere
- verificat lichide frana/antigel
- verificat si depistat joc caseta de directie - rezultat constatare pe deviz " joc evident in caseta de directie" !
Am schimbat ulterior filtrul aer.
Un service de nota 10! Primitori poti sa asisti langa masina la tot ce se face, am discutat si cu mecanicul un domn foarte de treaba, amabil. In service sunt peste tot camere video de supraveghere , mecanicii se poarta bine cu masina avand grija sa nu murdareasca ceva. Huse de protectie pe scaun, s-a spalat pe maini inainte de a intra  in masina - chiar este de apreciat curatenia din service. Bravo lor !
In 5 minute s-a dat jos roata dupa care bieleta de directie, si s-a constatat jocul de la caseta de directie, fara discutii inutile, controvere si pareri pe langa subiect. Profesionisti !
Voi merge la ei sa schimb caseta de directie.
In concluzie un service de unde am plecat cu zambetul pe buze si linistit nu cu batai de cap, nervi sau ceva stricat la masina, cum am patit la Iasi de fiecare data.

Offline Trixi

• Sr. Member
« Răspuns #109 : 14.Mai.2012, 09:13:42 a.m. »
chiar ma bucur cand aud asa ceva  :)