0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Astazi am efectuat si eu prima revizie, anuala, la numai 7500 km (e masina sotiei ). S-au schimbat: ulei + filtru, filtru aer, filtru polen (arata groaznic) , costul final fiind de 540 RON. Deoarece nu au acceptat sa foloseasca alt ulei decat GM, am cumparat 4 l de Mobil 1 Super 3000 si la mica intelegere cu mecanicul, l-a folosit pe cel adus de mine. Problema este ca acum m-am pricopsit in portbagaj cu 4 l de ulei GM, pe care nemernicii l-au facturat la 60 lei/l (pe Mobil am dat 140 lei).Am preferat sa suport o cheltuiala suplimentara, dar sa stiu ca am in motor un ulei bun calitativ. Acum ramane sa gasesc un amator sa-mi cumpere GM-ul, la jumatate de pret, bineinteles.PS Sorry pt. faptul ca am postat in aria dedicata SX4, dar la Swift nu am gasit asa ceva.
@ M@nte-ai uitat in carte si ai vazut ca uleiul recomandat e 5w30??...nu de alta...dar in a mea carte recomandat e 0w20.in alta ordine de idei....am fost si eu sambata la revizie de 15000 in iasi la doly. pret total:530lei, schimbat filtre si ulei 5w40 mobil 3000.bye
Am vrut sa-mi pun ornamente de plastic pe usi ( nu stiu cum se numesc ) si nu aveau pentru modelul cu 5 usi !