0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: ASZ din 04.Iun.2022, 06:10:13 p.m.Citat din: NicNic din 04.Iun.2022, 03:15:45 p.m....Cat mai este pretul prevazut in contracte, acum?"OFERTA VIITOR VERDE:- 0,25253 lei/KWh (include componenta de achizitie a energiei electrice, inclusiv tariful de transport - componenta de introducere a energiei electrice in retea si componenta de furnizare)Pretul energiei active pentru o perioada contractuala de 12 luni: 0,250 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pana la 30.06.2022);"@Hoinar: Indexul se poate transmite telefonic sau direct pe site. Nu au inca aplicatie/portal cu istoric/cont.Si nici nu stiu daca vor avea ....Ai prins o oferta foarte buna.Insa tot nu inteleg daca pretul total ce trebuie achitat este de doar 0,25 lei/kWh. Sau este doar pretul energiei active, ramanand sa se adauge si alte componente precum: - tarifele reglementate/ stabilite conform reglementărilor Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei în vigoare pe perioada de aplicare a prevederilor OUG nr. 27/2022, - pentru serviciile prestate de către operatorii rețelelor de distribuție și transport al energiei electrice;- TVA, - accize, - contribuția aferentă schemei de sprijin pentru promovarea cogenerării de înaltă eficiență pe baza cererii de energie termică utilă, - contravaloarea certificatelor verzi aferente sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile.Pentru ca pe site-ul Hidroelectrica exista aceasta adresa de informare.
Citat din: NicNic din 04.Iun.2022, 03:15:45 p.m....Cat mai este pretul prevazut in contracte, acum?"OFERTA VIITOR VERDE:- 0,25253 lei/KWh (include componenta de achizitie a energiei electrice, inclusiv tariful de transport - componenta de introducere a energiei electrice in retea si componenta de furnizare)Pretul energiei active pentru o perioada contractuala de 12 luni: 0,250 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pana la 30.06.2022);"@Hoinar: Indexul se poate transmite telefonic sau direct pe site. Nu au inca aplicatie/portal cu istoric/cont.Si nici nu stiu daca vor avea ....
...Cat mai este pretul prevazut in contracte, acum?
Prețurile Hidroelectrica sunt bune până când apare seceta. Ceea ce se va întâmpla cam în 2-3 luni, dacă nu faptic, măcar declarativ. Sper să mă înșel, totuși.