0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...Cat mai este pretul prevazut in contracte, acum?
Citat din: NicNic din 04.Iun.2022, 03:15:45 p.m....Cat mai este pretul prevazut in contracte, acum?"OFERTA VIITOR VERDE:- 0,25253 lei/KWh (include componenta de achizitie a energiei electrice, inclusiv tariful de transport - componenta de introducere a energiei electrice in retea si componenta de furnizare)Pretul energiei active pentru o perioada contractuala de 12 luni: 0,250 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pana la 30.06.2022);"@Hoinar: Indexul se poate transmite telefonic sau direct pe site. Nu au inca aplicatie/portal cu istoric/cont.Si nici nu stiu daca vor avea ....
Citat din: ASZ din 02.Iun.2022, 07:51:31 a.m.Deocamdata pretul e plafonat la toti furnizorii, pana in aprilie 2023.Probabil perioada aprilie - iulie 2023 ar conta pt facturile mele ... daca cumva plafonarea si compensarea nu s-ar prelungi la anul.Una peste alta, pe site-ul Hidroelectrica este o promotie pana pe 30 iunie, cu acel pret de 0,250 lei / kwh , pret fix pt 1 an ...Foarte interesanta oferta asta ..Chiar e ciudat sa sustina un pret asa mic. Si, mai ales, sa il reduca dupa ce tocmai il marisera.Din pacate, eu am contractat la alt pret. Sau asa cred eu, pentru ca pretul de baza este cam acelasi.Pun extras cu pretul detaliat, asa cum este el descris in Contractul semnat de mine.
Deocamdata pretul e plafonat la toti furnizorii, pana in aprilie 2023.Probabil perioada aprilie - iulie 2023 ar conta pt facturile mele ... daca cumva plafonarea si compensarea nu s-ar prelungi la anul.Una peste alta, pe site-ul Hidroelectrica este o promotie pana pe 30 iunie, cu acel pret de 0,250 lei / kwh , pret fix pt 1 an ...
La Hidroelectrica exista vreo aplicatie prin care transmiti consumurile?