Salutare
, eu sunt Lewis77
Am un Swift GLX de 993cmc, an de fabricatie 2002, bun, imi fac treaba cu el
, l-am luat second hand la 72.000 acum are 115.000, nu i-am schimbat decat uleiul si filtrul de ulei la fiecare 10.000km (Aral 10w40vara si 5w40iarna), i-am schimbat filtrul de aer si placutele de frana acum vreo 5.000 km.
Problema mea care e: inca NU a vazut un service in adevaratul sens al cuvantului pentru alte piese de schimb in afara de consumabile si am inceput sa am ceva probleme, cum ar fi de exemplu:
- nu-mi mai merg oglinzile electrice;
- nu-mi mai merge bricheta din interior;
- inchiderea centralizata functioneaza doar pentru usile din fata, cele din spate le incui manual din interior
- cea mai nasoala e ca, cateodata nu-mi mai intra in viteze, adica 1 sau 2 nu merg, merg doar 3,4,5, dar deloc sau 3 si 4 merg doar 1,2 si 5, iar in marsarier efectiv se blocheaza acolo.
- la 4000-5000 de km mi se arde faza scurta(ori stanga ori dreapta), intotdeauna am un bec de rezerva la mine H4.
As dori daca se poate sa-mi dati unele si ce sfaturi privind problemele enumerate mai sus, mentionez ca nu imi gasesc manualul de service care cred eu ca m-ar fi ajutat sa rezolv 1-2 probleme.
In asteptarea sfaturilor dumneavoastra, Va Multumesc anticipat