0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Anvelope cu balon mai inalt vor crea o senzatie de instabilitate a masinii, destul de pronuntata.Daca mergi la drumuri lungi, vei dori sa te stii mai intai in siguranta, apoi si in confort.Colegul @jante.otel a dat un sfat foarte bun. Plus o informatie valoroasa: "Nu se potrivesc jantele de 15 pe masina ta".Daca esti decis sa cauti jante de 15, mai intai poate resuesti sa gasesti un proprietar de SX4 cu jante de 15 pe care sa incerci sa le probezi. Si te lamuresti.
Dupa comparatia facuta aici : https://www.ralsianvelope.ro/calculator-dimensiune-anvelopa-echivalenta , reiese ca pe 15 anvelopa are o raza mai mica si evident circumferinta mai mica, deci nu vad care e castigul la confort(sau imi scapa mie!). Poate 215 65 16 este mai confortabil.
"Care este diferenta dintre un crocodil?"
PS.: Cam asa inteleg si eu unele postari ale tale.
Hristos a Inviat!
Salutare!Masina a venit cu anvelope 215 55 17.La viraj nu am avut niciodata probleme, cu noroi, merg des pe camp.Cu zapada nu pot sa ma pronunt, sincer imi este dor sa merg prin zapada, dar nu a mai nins cu adevarat din 2012.Avantaj am castigat 2 cm garda la sol, a crescut masina.Al doilea avantaj anvelope mai ieftine, este dimensiunea de Duster si altele.Dezavantaj nu se poate folosii cricul original al masinii, pentru ca nu ridica suficient pentru a schimba roata. Am rezolvat cu o bucata de scandura de 2cm pe care o pun sub cric, in caz de nevoie. Nu am avut niciodata pana.