Autor Subiect: intrebari cumparare Ignis  (Citit de 35682 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline solemacom

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Gen: Bărbat
  • Carpe diem
Re: intrebari cumparare Ignis
« Răspuns #80 : 10.Iul.2012, 12:15:59 a.m. »
Raspund cu intarziere...multam fain pentru sfaturi. Pana la urma am mers pe varianta 4x2. Din pacate la o verificare la service s-a descoperit ca masina care era 4x4 a fost lovita si nu am vrut sa imi asum riscul. Chiar daca regret un pic lipsa 4x4...pana la urma e bine ca nu am luat o teapa. Va multumesc inca odata pentru opiniisi ajutor.  Acum ramaine sa incep un jurnal de bord cand o sa reusesc sa fac si ceva kilometri cu noua achizitie.
Suzuki Ignis 1.3

Offline raresi

Cumparare Ignis euro 3 vs euro 4
« Răspuns #81 : 10.Oct.2012, 02:45:44 p.m. »
Salutare,

Stie cineva daca urmatoarele versiuni sunt euro 3 sau euro 4. Un amic vrea sa-si cumpere una din Ungaria si nu vrea sa pateasca chestiuni neplacute...si sa fie euro 3.

Engine:   1328 cc
Power:   69 kW, 94 HP
(Year of construction:   2004/5

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
Re: Cumparare Ignis euro 3 vs euro 4
« Răspuns #82 : 10.Oct.2012, 02:49:20 p.m. »
Salutare,

Stie cineva daca urmatoarele versiuni sunt euro 3 sau euro 4. Un amic vrea sa-si cumpere una din Ungaria si nu vrea sa pateasca chestiuni neplacute...si sa fie euro 3.

Engine:   1328 cc
Power:   69 kW, 94 HP
(Year of construction:   2004/5

varianta 2004 este Euro4 (sunt posesor) si implicit cred si 2005, bineinteles. totusi, multa atentie, in ce luna a anului 2004 si unde a fost fabricata, sa nu fie surprize.
« Ultima Modificare: 10.Oct.2012, 02:52:11 p.m. de Livius »
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline raresi

Re: intrebari cumparare Ignis. Pls help urgent
« Răspuns #83 : 13.Oct.2012, 04:45:47 p.m. »
Salut, din nou

A cumparat cineva vreun Ignis din Ungaria? Ma poate ajuta cu cva informatii: la ce acte sa fiu atent, cat dureaza operatia si daca modelele 2004/2005, caci mai noi nu e cazul, (93 CP, 1,3) sunt euro4. Desigur, daca dispuneti si de ate detalii ar fi minunat.
Un amic de-al meu pleaca saptamana viitoare la Budapesta dupa un Ignis...deci ar fi urgent sa afle unele detalii.

Multumesc!!

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #84 : 22.Oct.2012, 09:51:14 a.m. »
Daca te intereseaza ignisul meu este de vanzare deoare vreau sunt interesat de un model mai nou
enjoy clubbing!!!

Offline Spark

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #85 : 16.Apr.2013, 09:20:03 p.m. »
Buna,
Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste pareri despre Ignis.
Partile de care as fi eu interesat in masina aecasta ar fi consumul, dar am citit deja tocipul ala si sa zicem mi-am format o aprere despre el.
Cum se comporta masina la un drum de oras sau la un drum de extern. Cum e tinuta de drum a masinii. Inteleg ca e mai inalta dar are balans mare ? Cum se simte in cubre, la vieza mai mare etc.
Eu am un swift din 95 care totusi are o vechime si masina accesibila si cat de cat ok ar fi doar Ignisul. Plusa sa raman in familia suzuki ;)
Ar fi ok trecerea asta ?
Swift 1.3 GLX `05
Swift 1.0 GLS `95

Offline snakkke

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #86 : 18.Iun.2013, 07:06:48 p.m. »
Salut.

Momentan sunt in cautari dar peste cateva luni as fi pregatit financiar sa cumpar un Ignis. Pentru un mers de 70 % in oras (Bucuresti) si 30 %(afara) recomandati benzina sau diesel ? in cazul in care nu voi depasi 15.000km/an. Care ar fi mai usor de intretinut ? Nu ma intereseaza in mod special sa fie 4x4 dar nici nu ar strica.
Multumesc.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #87 : 18.Iun.2013, 10:33:11 p.m. »
Benzina ; benzina+GPL...
Go Terios!!!:)

Offline florin m.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #88 : 03.Aug.2013, 01:30:29 p.m. »
Salutare!

Sunt nou si pe forum si ca posesor de Suzuki ... Ignis (fabricatie 2007), cazul meu.
Masina am achizitionat-o de o zi in Ungaria. Este m motorul pe benzina de 1.3, 94 cai, AC, ABS etc. Vroiam swift, dar nu am gasit sa imi convina si am dat peste un Ignis. Am citit inainte despre marca asta si m-am hotarat sa fac acest pas, spre o japoneza, bine produsa in Hu!
Sper ca alegerea sa fie ok, in conditiile in care prefer si de aia am si ales o masina robusta si usor de intretinut, in defavoarea unor plastice si confort sporit!
Saptamana viitoare o preiau din reprezentanta si voi reveni cu pareri si concluzii ... la cald.

numai bine si sper sa am cu cine dialoga!

Offline sfichiu

« Răspuns #89 : 03.Aug.2013, 05:19:48 p.m. »
Bine ai venit in randul comunitatii SCR! :good:Ai sa gasesti multe raspunsuri la problemele legate de tipul de masina ales comentate de colegi!
sa faci mii de km. fara evenimente deosebite!
  • VITARA S ,Matiz