Autor Subiect: intrebari cumparare Ignis  (Citit de 35678 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: intrebari cumparare Ignis
« Răspuns #70 : 20.Iun.2012, 12:24:44 a.m. »
Eu cat am avut Ignisul tot 5W-30 i-am pus. Mobil1 ESP Formula.. Si a fost ok. Mergea bine si nici nu manca gram de ulei.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #71 : 20.Iun.2012, 08:10:53 p.m. »
Felicitari colegu! masina se prezita foarte bine  :good:

Offline raresi

« Răspuns #72 : 20.Iun.2012, 11:23:40 p.m. »
Salutari....

Multumesc pentru aprecieri, intai de toate :)

Revin cu noi date. Am mers astazi inspre Gilau - Somesul Rece, pentru cunoscatori,...masinuta functioneaza ireprosabil. Omul mi-a pus la dispozitie toata documentatia din Germania, unde a fost efectuat service-ul, cand anume....ce i-o facut proprietarul nascut in 1936 (ceea ce ma face sa cred ca cei 65k sunt reali!!!)...manualul masinii, aia din fabrica...si alte asemenea chestiute. sunt super incantat de ce poate Ignis-ul! astept acum sa vad in timp.

Consum: extern la 70 km/h - 4.2, 80-90 km/h - 4.5.
Intern: revin zilele urmatoare. nu am facut decat ceva drumuri prin Manastur, so irelevant.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #73 : 21.Iun.2012, 09:04:19 a.m. »
Pai , mergi la "Jurnal de bord" , deschide un topic nou si spune-ne mai multe acolo + poze(daca ai)  :)
Go Terios!!!:)

Offline ignisby

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #74 : 21.Iun.2012, 06:19:27 p.m. »
Nu e 4x4?

Offline raresi

« Răspuns #75 : 24.Iun.2012, 04:01:54 p.m. »
Nope.

e simpla, 2x4...insa mie mi-e suficient :)

Offline ignisby

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #76 : 25.Iun.2012, 03:58:05 p.m. »
Ma miram sa gasesti un 4x4 cu asa putini kilometri si care sa mai fie si la banii astia.
Oricum, felicitari si la cat mai multi kilometri.

Offline solemacom

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Carpe diem
« Răspuns #77 : 05.Iul.2012, 10:33:58 p.m. »
devreme ce am o dilema oarecum legata de ce s-a discutat pe acest topic sper ca e ok daca postez aici. Dupa o perioada foarte multa de asateptare sunt foarte aproape sa devin membru deplin al acestei comunitati...mai exact sa achizitionez masinuta mult visata...un Suzuki Ignis. Si aici as avea nevoie de sfatul vostru...trebuie sa aleg intre modelul mai comun 4x2 motorul de 1.3 95CP si cel de 1.5 4x4 diferenta de pret dintre ele fiind acceptabila...vre-o 200Euro, la acelasi nivel de echipare. Din ce am mai citit pe aici pe forum sunt tentat sa cumpar varianta 4x4, singurele dezavantaje fata de celalalt model ar fi ca din cate am inteles piesele pentru acest model sunt mult mai scumpe fata de varianta 4x2, consum mai mare, costuri mai mari la inmatriculare+asigurare. Voi ce parere aveti ?

Pentru referinta, varianta 4x2 este cea din linkul de mai jos:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/ignis/suzuki_ignis_1.3_glx_ac_77e._km-5751746
Suzuki Ignis 1.3

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #78 : 05.Iul.2012, 10:49:48 p.m. »
Consumul nu e cu mult mai mare. Iar pt asigurare si inmatriculare e vorba de 200cmc. Nu cred ca e asa mare diferenta. De meritat sigur merita. Tractiunea integrala face toti banii. Mai ales iarna. Si sa mai prinzi o iarna ca cea tocmai trecuta,o sa te feliciti pt alegerea facuta.
Piesele mai scumpe n-ar avea de ce sa fie. Poate doar cele legate de sistemul 4x4; in rest sunt toate la fel.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Batranul

« Răspuns #79 : 05.Iul.2012, 11:49:27 p.m. »
Piesele nu sunt mai scumpe la 4x4. Sunt cateva piese in plus fata de 2x4 (cutie transfer, vascocuplu, cardan, diferential spate) plus inca doua uleiuri de schimbat (rar, ce-i drept, in cutie de transfer si diferentialul spate). Or mai fi poate  si altele, da' nu iti fa griji.
Iti recomand cu mare incredere 1.5 4x4, ceea ce am si eu. E o masina corecta si poate fi 'fun to drive' iarna.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro