Autor Subiect: intrebari cumparare Ignis  (Citit de 35677 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline macmat

Re: intrebari cumparare Ignis
« Răspuns #60 : 12.Apr.2012, 09:47:13 p.m. »
Pana acum o conduce prietena mea.
Sper sa o primesc inapoi :P
Pe masina sau pe prietena??? :D

Offline ignisby

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #61 : 13.Apr.2012, 09:32:23 a.m. »
Dificila problema.
Pai sa analizam situatia.
Asemananari:
- amandoua consuma mult;
- amandoua sunt capricioase si au nevoie de lucruri a caror denumire si scop nu le stiu.
Deosebiri:
- una ma duce unde vreau eu, cealalata ma duce unde vrea ea;
- una are nevoie de lucruri si nu zice nimic, cealalta n-are nevoie si cere tot timpul.
Greu, nu? :-?
Acest text este un pamflet si trebuie considerat ca atare.  :D

Offline macmat

« Răspuns #62 : 13.Apr.2012, 05:40:16 p.m. »
Vorbesc la modul general,s-a pierdut din vedere avantajul principal:  MASINA are cheie ,poti s-o faci sa TACA!!

Offline ignisby

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #63 : 25.Apr.2012, 09:20:30 p.m. »
Pai si masina se mai face galagie daca-i uiti farurile aprinse, daca lasi cheia in contact si deschizi usa, are si alarma...
E drept ca nu are atat de multe functii cu avertizare sonora. :D

Pana acum a facut 1500KM. Doar 400-450KM ai mei. Chiar merge bine masina asta si se aude bine.
Mai trebuie sa mai bag niste bani in ea, dar nu gasesc piesel,e decat la autonet si costa mult.
Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu:
http://www.suzuki-club.ro/forum/piese-auto-ignis/baza-de-date-piese-ignis/msg117092/#msg117092

Eu sunt sofer foarte incepator si chiar e super OK pentru mine.
Apropo, daca ma vedeti pe strada fugiti, sau trageti pe stanga pt. ca eu merg pe banda dreapta.
Am mers putin si cu Sandero si nu se compara.
Pozitia la volan e foarte buna si mie mi se pare comoda.
Ce-mi place:
- are cutie automata;
- demaraj foarte bun (chiar si eu pot face depasiri);
- nu troncane, nu bocane, nu caraie (sau inca nu aud eu);
- are multe optiuni;
- sistem de climatizare foarte bun;
- faruri bune.
Ce nu-mi place:
- cursa de la semnalizare e cam lunga (enervant de lunga);
- in curbe se simte ca e inalta;
- culmea e ca si asta suiera la viteza mare, ca si restul ignisurilor (credeam ca am prins din lotul fara suierat);
- ma costa cam mult piesele in service si nu le gasesc/sau nu stiu sa caut in alta parte.

« Ultima Modificare: 25.Apr.2012, 09:35:10 p.m. de ignisby »

Offline raresi

Re: intrebari cumparare Ignis URGENT
« Răspuns #64 : 19.Iun.2012, 11:41:30 a.m. »
Salut domnilor...

Azi trebuie sa ma decid: Suzuki 1.3 94 CP 2004....78.000 km de la unul care aduce masini. Tipul mi-o dat masina pe mana de aseara pana astazi dupa-amiaza...insa m-=o enervat la culme caci mi-o schimbat pretul initial. Stiu, denota lipsa de seriozitate si ma duc deja cu gandul ca cine stie ce a mai putut face masinii!! Oricum, masinuta merge ireprosabil, are doar 2 zgarieturi..Pret: 3350

A doua varianta Ignis 1.5 99 CP 2003, 65.000. O fost lovita in spate dreapta, bara retusata si revopsita, insa nu se vede. Cauciucurile sunt praf, in rest masinuta este impecabila.!! Omul si-a adus-o pentru el dintr-un parc din Germania si acum are probleme cu banii....Ceva dubios: ceva insemne cu tunning puse pe portbagaj, poate o fost tunata, drifturi...mai ales gumele sterse. Pret: 2850.

Anyway, pls helkp...orice sugestie este binevenita si vreau sa ma aleg cu o masinuta super fainuta. MII de multumiri

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
« Răspuns #65 : 19.Iun.2012, 03:21:07 p.m. »
Ca sa faci o alegere buna, mai ia pe cineva care se pricepe (2 perechi de ochi vad mai bine de cele mai multe ori) si uita-te bine la masina pe care vrei s-o cumperi, si pe dedesubt, peste tot...eventual pune-o pe un tester pt erori/km reali etc...nu tine cont de povesti gen: ...am adus-o pt mine, etc...etc...chiar dc pot fi adevarate nu conteaza; tot ce trebuie sa faci e sa te asiguri ca n-ai pb majore cu ea dpdv, tehnic.mecanic/acte/istoric incidente...daca ai avut vreme s-o incerci atat e bine, mai ia pe cineva de acolo si sfatuieste-te, mecanic ceva...vezi pe la RAR poate inainte sa nu fie furata sau sa aiba vreo defectiune majora, nu stiu gen chiulasa crapata, punte indoita,etc...din  cate spui, nu prea pare serios vanzatorul, sau ma rog face si el ce poate sa ascunda defectele si sa-si vanda marfa, sa mai modifice un pret. Grija mare si atentie sporita!

P.S.teoretic  pare mai ok prima varianta din 2004 daca zici ca cealalta parea haituita/lovita...chiar dc cel de 1.5 are si tractiune 4WD banuiesc...(oricum vroiai si un consum ceva mai mic).
« Ultima Modificare: 19.Iun.2012, 03:28:02 p.m. de Livius »
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic

Offline raresi

« Răspuns #67 : 19.Iun.2012, 10:12:57 p.m. »
Gata!!!

Sunt aproape oficial posesor de Suzuki Ignis! I-am dat omului o parte din bani, iar maine dimneata la prima ora semnam actele si dau diferenta. Pun niste poze cu masinuta: 1.5 99 CP, 2003.

« Ultima Modificare: 20.Iun.2012, 02:58:13 p.m. de LeonardSZK »

Offline Batranul

« Răspuns #68 : 19.Iun.2012, 11:29:02 p.m. »
Bravos!
S-o folosesti sanatos jdemii de kilometri!
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline raresi

« Răspuns #69 : 19.Iun.2012, 11:36:09 p.m. »
Multumesc

Asta si intentionez sa fac :)

PS: Pentru mentenanta si alte cele...prin Cluj pe unde? Masinuta are ulei 5W 30.....voi ce puneti?

tks