Salut,
Am gasit acest topic si am zis sa nu deschid unul nou.
Ma intereseaza sa cumpar un Suzuki Ignis, dar nu stiu daca mai merita.
Am vazut ca nu se mai produce si presupun ca piesele se gasesc f. greu sau sunt scumpe.
Exista si niste defecte specifice la care trebuie sa ma uit (gen: scartaie in torpedou, rugineste la balamale...)?
Voi ati mai cumpara acum, in conditiile date, ignis sh?
Trebuie sa ai in vedere urmatoarele: nu te astepta la confortul dintr-un mercedes, insa nu e nici lada niva. E o masina corecta pentru banii pe care o sa-i dai pe ea. La fel, finisarile interioare nu-s 'top of the class'. Tre sa te urci intr-unul si sa conduci nitel si o sa vezi. Cu piesele stai fara grija, eu l-am luat tot sh in 2009 si nu mi s-a intamplat niciodata sa nu gasesc ce am nevoie.
La probleme specifice poti include: se intampla deseori sa nu intre in marchariere din prima (ridici ambreiajul, apesi din nou si mere) iar iarna, dezaburirea are un specific - la drumuri scurte nu apuca sa dezabureasca cum trebe in partea soferului.
Iti recomand motorul de 1.5 benzina cu tractiune integrala - ar fi echivalentul lui 'full options': scaune incalzite, proiectoare, oglinzi cu reglaj electric incalzite s.a.m.d.