Autor Subiect: Problema Geam stânga spate Suzuki Vitara 2016  (Citit de 783 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fishman

Problema Geam stânga spate Suzuki Vitara 2016
« : 16.Apr.2022, 07:36:14 p.m. »
Salutare,
Am o problema cu geamul stânga spate la o Vitara 2016.Nu mai coboară NICI de la de butonul de pe usa șofer,  NICI de la butonul de pe usa stânga spate. Cei de la Service,  cică sa schimb tot panoul de comanda butoane amplasat pe usa sofer- 630 lei fără TVA + manopera.
Ceva idei în ajutor?
Mulțumesc anticipat
  • Vitara Passion Silky Metalic 1,6 benzina

Offline VictorN

Re: Problema Geam stânga spate Suzuki Vitara 2016
« Răspuns #1 : 16.Apr.2022, 08:04:33 p.m. »
Daca nu merge nici de la sofer nici de la pasager poate problema e localizata doar la geamul acela, caz în care de ce ai schimba tot panoul de comandă? Daca nu mergea din panou nu mergeau nici celelalte geamuri.
Daca era mașina în garanție nu îți propunea in vecii vecilor să schimbați tot panoul.
Ce reprezentanta a propus asta?

Eu zic sa mergi la un electrician auto sa verifice motorașul, regulatorul, cablajele pe geamul spate și să primești diagnosticul corect. Mie îmi pare că ți-au dat un diagnostic încât să plătești cel mai mare preț. Daca puteau probabil îți propuneau sa schimbi ușa cu totul.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline fishman

« Răspuns #2 : 16.Apr.2022, 08:10:19 p.m. »
Salut,
Aceiași senzație o am și eu.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 16.Apr.2022, 08:32:09 p.m. »
Pentru a elimina o posibilitate, cel de pe dreapta funcționează? Dacă nu, poate e defect butonul de blocare de pe ușa șoferului.

Offline fishman

« Răspuns #4 : 16.Apr.2022, 09:18:06 p.m. »
Salut,
Toate 3 funcționează, usa stanga fata sofer+ usa dreapta pasager+ usa dreapta spate.

Offline kellogs

« Răspuns #5 : 16.Apr.2022, 10:33:33 p.m. »
+1 @VictorN

Scoate fata usii, nu e greu. Apoi dai de ceva transparent, materialul din care sunt facute unele pungi / ambalaje, lipit de tabla usii cu o pasta neagra mai moale ca smoala - o poti taia cu un cutter si pune la loc fara probleme, este foarte lipicioasa si se reface singura la presare.

Apoi scoti mufa de la motoras, identifici unde ii trebuie +12V unde ii trebue masa (exista manual de reparatii incarcat pe net cu link pe acest forum) si vezi daca misca. Foarte probabil nu => alt motoras. Alternativ, la unele masini se mai blocheaza atelajul, agata nu stiu ce; nu este totusi o problema comuna la Suzuki.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline ntire2000

« Răspuns #6 : 16.Apr.2022, 11:15:57 p.m. »
Gasesti SH la 200 de lei.
De restul, bagi o masa copioasa la un restaurant de 5 stele.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού