0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: GoneFishing din 12.Apr.2022, 07:28:29 p.m. Lasand toate astea la o parte, cat te-au costat pe tine amortizoarele KYB si de unde le-ai achizitionat? La prima vedere cele de pe spate sunt mai scumpe decat Bilstein B4.Si inca o intrebare daca nu-i bai, ce anvelope si jante folosesti si cam pe la ce presiune le tii pe primele ? Amortizoarele le-am luat de la Autokarma si au costat aprox 1300 toate patru, chiar nu mai stiu per bucata. Cere o oferta pe mail, sunt promti.Gume de iarna si jante originale la masurile de fabrica 60r16, presiune 2,2-2,3, cat sa nu avertizeze in bord.(scrie pe stalp-sofer) Ai rezolvat cu vibratiile?
Lasand toate astea la o parte, cat te-au costat pe tine amortizoarele KYB si de unde le-ai achizitionat? La prima vedere cele de pe spate sunt mai scumpe decat Bilstein B4.Si inca o intrebare daca nu-i bai, ce anvelope si jante folosesti si cam pe la ce presiune le tii pe primele ?
Amortizoarele KYB sunt identice cu cele OEM si n-a fost nevoie de niciun fel de kit de montaj, probabil o alta "inventie" (a lui monroe) cum ar fi si kitul de pana... era sa scriu o prostie. Daca vrei sa faci o combinatie KYB+Monroe... P.S. Am pus cateva foto la mine in jurnal.
Din cate am citit se recomanda schimbarea kitului de montaj si protectie Iti vizitez jurnalul de ceva vreme Am vazut si noutatile.
Citat din: GoneFishing din 14.Apr.2022, 05:14:51 p.m.Din cate am citit se recomanda schimbarea kitului de montaj si protectie Iti vizitez jurnalul de ceva vreme Am vazut si noutatile. Adica, pe romaneste, sau in traducere libera, KYB are tot ce-i trebuie, exact ca amortizorul de fabrica. Flansaele alea(kit de montaj) din link, exista pe amortizor.Cum e vorba aia, s-a nimerit sa fie...
Nici acum nu poți să zici că e ghinion.
pe spate asa suntmaaaare atentie la ordinea pieselor si orientarea lor[ex saibe]bilstain sunt renumiti pt astasa ai poze detaliu30 nm sus 90 nm jos