Autor Subiect: Maneta semnalizare Ignis I FH 2003  (Citit de 2398 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mazso

Maneta semnalizare Ignis I FH 2003
« : 16.Mar.2022, 07:55:26 p.m. »
Buna. Ma intereseaza maneta semnalizare pentru Ignis I FH 2003. Cel actual tot sare din pozitia de semnalizare a intentiei de a coti la stanga. Ms
  • Ignis

Offline ntire2000

Re: Maneta semnalizare Ignis I FH 2003
« Răspuns #1 : 16.Mar.2022, 08:26:16 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Calin sb

« Răspuns #2 : 16.Mar.2022, 08:58:21 p.m. »
E fără sare?
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline mazso

« Răspuns #3 : 16.Mar.2022, 09:28:23 p.m. »
Asta nu e bun?

Multumesc, dar din pacate este pentru Ignis II (MH) care se produce din 2003.

Al meu, Ignis I a fost oprit din productie in 2003, si maneta are forma aproape cilindrica nu patrata.

Nu stiu cat de compatibila e piesa de la Ignis II la  Ignis I.
  • Ignis

Offline ntire2000

« Răspuns #4 : 16.Mar.2022, 10:10:42 p.m. »
Sunt foarte multe componente echivalente.
Si acum ma umfla râsul când ma gândesc ca o cunostinta a vrut sa schimbe cu totul portiera de pe partea soferului, a sa fiind lovita rau de tot.
A gasit una SH pe olx, a cumparat-o si a constatat ulterior ca era de Ignis I, el fiind proprietar de Ignis II (ca si mine pe vremea aia).
Singura diferenta între cele doua portiere era doar pozitia butucului pentru cheie.
Tinichigiul i-a "mutat" gaura în pozitia necesara, a astupat-o pe aia originala si astfel a rezolvat problema.

La comutator cel mai important e sa se potriveasca partea de baza, adica prinderea pe volan si conectica electronica, maneta poate fi doar o creatie ulterioara a designerilor.
Ca sa nu ti se para ca dai banii degeaba pe modelul urmator de masina, mai modifica si ei una alta pe partea vizuala.
Eu zic sa ceri vânzatorului o poza detaliata cu partea de prindere si cu conectica.
Ca altfel poate dai o diferenta de pret inutila doar alergând dupa design.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline mazso

« Răspuns #5 : 16.Mar.2022, 11:31:54 p.m. »
...
La comutator cel mai important e sa se potriveasca partea de baza, adica prinderea pe volan si conectica electronica, maneta poate fi doar o creatie ulterioara a designerilor. ...
Eu zic sa ceri vânzatorului o poza detaliata cu partea de prindere si cu conectica.
Ca altfel poate dai o diferenta de pret inutila doar alergând dupa design.

Multumesc frumos de sfaturi.

Le-am si scris catorva service-uri Suzuki, deoarece din manualul de service nu se pot identifica prinderea si conectica.
  • Ignis

Offline mazso

« Răspuns #6 : 06.Apr.2022, 04:49:38 p.m. »
SFARSIT

Se pare ca schimbatorul de la Ignis II nu e compatibilcu Ignis I, cel putin asa se intelege din raspunsul celor de la service, iar pentru Ignis I nu au.Frumos.

Am gasit in final dupa ceva timp la dezmembrare piesa.
  • Ignis

The following users thanked this post: enicky