Autor Subiect: Telefonia mobila, dependenta, preturi mari, servicii....  (Citit de 18651 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
Re: Telefonia mobila, dependenta, preturi mari, servicii....
« Răspuns #20 : 10.Oct.2009, 05:58:43 p.m. »
merita jucaria asta la orange e aparut de curand: http://www.orange.ro/oferte-speciale/toshiba-tg01.html, e si telefon si gps, acum depinde daca sunteti obisnuit numai cu tastele acesta are touchscreen si in marea majoritate se foloseste numai atingerea ecranului, dar in concluzie merita este cel mai rapid smartphone...  :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #22 : 28.Oct.2009, 10:09:24 a.m. »
Ca si altii care au raspuns aici pe topic, si eu am Orange de vreo... :fluier: 9 ani si nu ma pot plange de ei. De-a lungul timpului, in paralel cu abo Orange am mai avut si abo Vodafone (care e acum la mama), cartela Cosmote (aia cu 2000 min :P - n-am reusit sa le termin vreo data!) si abo Zapp care a fost folositor pana anul trecut, cand am trecut pe un abo mai bun de la Orange.

Aseara tocmai ce am fost sa-mi schimb din nou varianta de abonament. Am ales Delfin 8 (care costa 8 euro) si am 700 min in retea, 125 minute nationale + 30 min nationale (de fidelizare). In plus, am adaugat si optiunea de internet de 2 si ceva euro in care am trafic de 100Mb.

Cat despre pretul telefoanelor la ei, mi se par destul de ok la prelungire de abonament - eu ultimele 3 telefoane asa le-am cumparat si mi-a convenit de minune. Daca nu ma insel, cred ca la ei a aparut prima data treaba asta cu prelungire de abonament, acu vreo 3-4 ani.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline danker

« Răspuns #23 : 26.Ian.2010, 11:57:45 a.m. »
- Am vrut sa fiu in acord cu vremurile, adica mai simplu: sa-mi platesc factura la Vodafone prin BRD-NET,  operatiunea a fost efectuata joi 21ian, luni 25 ian la 11 noaptea??? primesc SMS se la Vodafone caaa.. cica sa ma duc sa-mi platesc factura, marti 26 ian, intru pe site-ul lor la vodafone si intradevar apar ca si cum nu-mi-am platit factura, sun un operator vodafone , astept  (ca nu vreau sa platesc taxa de urgenta ca sa vorbesc cu un operator despre greselile lor ) dupa 18min, operatoarea, (politicoasa de altfel) imi confirma plata si  imi spune ca site-ul se actualizeaza mai greu?????? asa o fi la multinationale si la SRL-urile de la tara..., iar iar pentru mesajele aiurea in noapte isi cere scuze asa-i sistemul???  :dknw:
Daca asta este promtitudinea serviciilor unei multinationale.... vina este doar a mea, nu stiu de ce nu plec de la "Vomafone"  #:-S
« Ultima Modificare: 26.Ian.2010, 01:18:09 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #24 : 26.Ian.2010, 12:08:31 p.m. »
La începuturile lor, când am lucrat şi eu pe acolo, era regulă că nu se transmit SMS-uri de niciun fel către clienţi după ora 19... (cu excepţia celor care fac parte din serviciile pentru care se plăteşte abonament şi sunt configurate astfel de abonat)

Poţi verifica ora la care a fost transmis? Există şi posibilitatea (cu şanse destul de mici, însă) ca să nu fi putut fi remis la primele tentative şi abia mai târziu să fi ajuns mesajul. Trimiterea şi încercările de remitere se fac pe baza unei succesiuni de minute şi ore (1m, 15m, 1h, 4h, 12h, până la 4 zile maxim).

Asta însă nu scuză problemele lor de transfer de informaţii între departamente.
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline body

« Răspuns #25 : 26.Ian.2010, 01:11:51 p.m. »
Eu am la vodafone din 1998 si sunt in general multumit de serviciile lor . La noi in pl orange sta mai prost la semnal decat vodafone .
Mai am si un cosmote de vre-o 4 ani si sunt destul de multumit si de cosmote . Oferta de ab e mai ok la cosmote decat la vodafone .
Cel mai bun telefon ( de fapt singurul TELEFON ) pe care l-am avut a fost nokia 6310i - cred ca i venea de la indestructibil . Super multumit de modelul asta .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline danker

« Răspuns #26 : 26.Ian.2010, 01:16:18 p.m. »

Poţi verifica ora la care a fost transmis? Există şi posibilitatea (cu şanse destul de mici, însă) ca să nu fi putut fi remis la primele tentative şi abia mai târziu să fi ajuns mesajul. Trimiterea şi încercările de remitere se fac pe baza unei succesiuni de minute şi ore (1m, 15m, 1h, 4h, 12h, până la 4 zile maxim).

- Ora  22,52   daca mai conteasza..   :-S
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #27 : 26.Ian.2010, 02:27:24 p.m. »
Bine ca n-au dat la 3 dimineata! :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #28 : 26.Ian.2010, 02:34:13 p.m. »
Nu vreau să le caut scuze, ci doar să ne convingem că au dat-o-n bară.  :D

În detaliile SMS-ului, există pe lângă ora sosirii şi ora "plecării" mesajului de la ei. Acea oră ar fi interesant să o aflăm. Pentru că dacă cele 2 ore sunt identice (22.52), e chiar o mârlănie să facă aşa ceva la ore târzii din noapte.  :ceas: Mai ales ca la ora aia nu mai lucrează demult nimeni la dept. collection de la ei.  :fluier:
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #29 : 26.Ian.2010, 08:55:59 p.m. »
Pai oricum ar fi au dat-o in bara.. :D
Pentru ca daca nu au trimis sms la ora aia tarzie si l-au trimis mai devreme, inseamna ca serverele lor pentru transmiterea de sms lasa de dorit, nu?  ;)