Autor Subiect: Telefonia mobila, dependenta, preturi mari, servicii....  (Citit de 18644 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline raluk

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
  • Gen: Femeie
Re: Telefonia mobila, dependenta, preturi mari, servicii....
« Răspuns #10 : 09.Oct.2009, 10:16:49 a.m. »
pentru ce e bun un Blackberry ... parerea mea ca e folositor doar celor care intr`adevar au nevoie sa stea conectati permanent la internet, la un mail unde sa primeasca si sa trimita mailuri instant, prin push mail(care din cate stiu eu doar blackberry il are momentan) ... si atat.
in rest nu il vad folositor la nimic, pentru ca personal nu imi place, si nici nu l`as folosi la capacitatile lui maxime.

eu am cate un abonament la fiecare operator, orange, cosmote, vodafone ( nu le folosesc pe toate, le`am mai impartit prin familie :D) dar prefer cosmote ( telefoane foarte bune la pret , preturile sunt ok la cat vb eu )

zi buna
 ;)
splash 1.2 GS kashmir blue

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 09.Oct.2009, 10:49:46 a.m. »
-Oricum va rog sa ma lamuriti si pe mine
1. care este avantajul sa ai un BlackBerry, in afara de ce vad eu: ca in general arata ca o merdenea, are display-ul mic, o tastatura relativ inutila si este relativ scump... ?
2. Avet abonament de net la ei, sunteti multumiti?
Blackberry este un telefon business si in 90% din cazuri cine il are, il are de la job ori are propria lui companie ;). Principalul lui avantaj este push email & tastatura qwerty. Altfel spus e un telefon ca orice alt telefon (bluetooth, wi-fi, gps, 3g).
Nu stiu cat costa un abomanent de date pentru BB dar iti pot spune ca internetul functioneaza intotdeauna si la o viteza acceptabila (aici vorbesc despre operatorul ORANGE) atat in tara cat si in afara ei.

Despre telefoane:  niste gadgeturi multe in 1, care nu mai sunt deeeee muult doar simple telefoane. Desi am un telefon scump, parerea mea este ca cel mai bun telefon pe care l-am avut eu a fost NOKIA 1100 :D.
Telefonul si-l alege fiecare in functie de specificatii dar cred ca multi, chiar foarte multi il aleg in functie de design, trend, reclama, etc.
Despre operatori: Io-s pe cosmote de cand ii spunea cosmorom. Multumit? nu. De ce nu ma mut in alta parte? Poate din cauza comoditatii ori din cauza ca ai mei is pe cosmote.
« Ultima Modificare: 09.Oct.2009, 10:51:39 a.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

« Răspuns #12 : 09.Oct.2009, 10:56:24 a.m. »
Laurentiu... daca tu crezi ca o problema care necesita rezolvare urgenta se poate face cu un simplu mail in romania..... ori nu ai ales bine tara ori oamenii  :(
  :) Posibil sa ai dreptate dar sa stii ca m-am confruntat si eu cu anumite probleme (Guvern, Ministerul de Finante, BRD, Vodafone, E-On Gaz si E-On Electrica) si prin intermediul e-mailului le-am rezolvat relativ repede.
Sa fiu eu ceva mai rabdator ? :dknw:
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #13 : 09.Oct.2009, 11:01:35 a.m. »
tleefonia...

"
...o teza de doctorat in Romania, la Clinica de Medicina Muncii din Cluj, iar concluziile au fost  inspaimantatoare ! Studiul s-a facut utilizand tehnica de varf la nivel mondial, cea a  determinarii chemoluminiscentei si a lipoperoxizilor.

S-au studiat astfel efectele campurilor electromagnetice (CEM) asupra  corpului uman, in special cele produse de telefonia mobila, cuptoare cu microunde, antene de telefonie mobila, retele de inalta tensiune.

TOATE PRODUC cancer, imbatranire precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburari de somn, decalcifieri osoase, cresterea coagularii, cataracta, tulburari endocrine etc.

ATENTIE !!! Convorbirile pe telefonul mobil - cu cat mai lungi, cu atat  mai nocive, mai ales la start, cand testez apelul, "bipul" cu telefonul la ureche.

S-a aratat cum vibratiile respective, cu telefonul la ureche, produc, la  trecerea prin medii cu densitati diferite, concentrari si reflexii in  anumite zone, mai ales craniene. Calota craniana functioneaza ca o antena parabolica cu concavitatea in jos, concentrand undele spre baza  creierului, afectand hipofiza si tiroida si cristalinul (risc de cataracta).

Autorii studiului propun interzicerea pe orice cale a utilizarii  telefoniei mobile sub varsta de 14 ani ! De asemenea, dispozitivele tip  hands-free reduc semnificativ impactul CEM asupra creierului, intrucat  telefonul mobil e tinut mult mai departe de calota craniana.

....

Offline danker

« Răspuns #14 : 09.Oct.2009, 12:08:50 p.m. »
- Cristyy Si mie mi-e dor de 3310 -le meu :x,  spune-mi cosmote are net ?
- laurentiu- noi in bucuresti suntem mai repeziti, mai pripiti, mai nervosi......... sigur, ideal este sa fi calm si sa ai rabdare, problema este ca  eu si cu tine, precum si altii ca noi, nu prea mai avem timp... :(
- miocrl valeeeeuuuuuuuuu, nici nu vreau sa ma gandesc  :-S

- Totusi net aveti de la ei, sunteti multumiti, rata de transfer, tarife, acoperire, modemuri,etc...?
« Ultima Modificare: 09.Oct.2009, 01:41:38 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Batranul

« Răspuns #15 : 09.Oct.2009, 01:29:22 p.m. »
Is abonat oranj de multi ani...mai bine zis utilizator al uni abonament care tocmai ce a implinit 8 ani; primul impuls a fost sa-l inchid/ sa trec pe cartela pentru ca abonamentul de serviciu imi acopera linistit si convorbirile personale (deh..avanatajul de a lucra intr-o firma mica, si nu in vreo multinationala unde te verifica si de hemoroizi). Abonamentul e vestitul, pe vremuri, orang efree la 7 dolari (era) cu niste costuri extrem de mari raportat la ofertele actuale de pe piata. Insa, avand o oferta, zic eu, buna, uite ca mi-au tranformat abonamentul in 4 E pe luna, in care e inclus 400 min orange la orice ora, vreo 70 nationale, 400 sms si 10 internationale.
E bun, zic eu.

In ceea ce priveste telefoanele, subscriu la faptul ca nokia 1100 au fost cele mai tari.
Personal nu mai vreau alte jucarii care sa fie de toate mai putin telefoane (am renuntat la cele cu camera, cu alte chestii  bla..bla..)
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #16 : 09.Oct.2009, 03:34:41 p.m. »
@Danker: Cred ca la Vodafone au 6-700 de oameni in call center. Sunt destul de multi. Daca trimiti mail, ti se raspunde in maxim 24 de ore parca. La fel daca trimiti sms la 222.

Si acum o informatie utila:
Daca iti iei BlackBerry, este un abonament special pentru el de vreo 30 de euro care iti ofera push email. Poti beneficia de acest serviciu si pe unele telefoane cu symbian la preturi mult mai mici. In afara de asta, nu prea ai motive sa-ti iei BlackBerry.
Netul de la ei merge...ca un net mobil. Adica in functie de semnal si de incarcarea retelei (prioritara e vocea). Daca esti intr-un oras, zona cu semnal bun, ai putea chiar sa te apropii de ce 7.2Mb/s, insa daca esti in mijlocul nicaieriului, viteza poate sa scada pana la 384 sau chiar 64kb/s (daca nu ai 3g). Serviciul acesta nu e pentru dat jos filme sau muzica de pe net si s-ar putea ca in anumite situatii sa nu fie ok nici pentru voip. E bun daca vrei sa verifici un mail sau sa te uiti pe un site sau sa stai pe messenger cand nu esti acasa.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Laurentiu

« Răspuns #17 : 10.Oct.2009, 01:16:52 p.m. »
Daca trimiti mail, ti se raspunde in maxim 24 de ore parca.
Confirm. In nici 24 de ore de la trimiterea e-mailului, am fost contactat de un operator Vodafone.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #18 : 10.Oct.2009, 01:25:24 p.m. »
Daca iti iei BlackBerry, este un abonament special pentru el de vreo 30 de euro care iti ofera push email. Poti beneficia de acest serviciu si pe unele telefoane cu symbian la preturi mult mai mici. In afara de asta, nu prea ai motive sa-ti iei BlackBerry.

Stiu ca pe symbian nu prea merge Microsoft Exchange Server, sau daca merge, nu se sincronizeaza intotdeauna corespunzator. La Blackberry nu apar probleme d-astea..  ;)

Offline danker

« Răspuns #19 : 10.Oct.2009, 04:51:36 p.m. »
Daca trimiti mail, ti se raspunde in maxim 24 de ore parca.
Confirm. In nici 24 de ore de la trimiterea e-mailului, am fost contactat de un operator Vodafone.

- Nu intotdeauna te poti baza pe "parca" si nu intotdeauna  ai 24 de ore la dispozitie pentru rezolvarea unei probleme, iar pentru ca tot veni vorba, in urma cu fro' 2 zile inainte sa incerc sa discut cu un consultant, m-am folosit de site-ul lor stufos, pentru ca sa incarc cartela unui coleg, ca sa nu-si piarda o nu stiu ce promotie, am facut-o am primit confirmarile si am stat linistititi, dupa doua zile a primit mesaj ca a pierdut promotia ca nu a avut nu stiu cati euro  in cont, dupa ce am luat legatura cu greu cu un consultant, mi-a zis ca la ei nu apare ca as fi incarcat cartela si ca exista niste probleme cu incarcatul, bla, bla,..... pentru ca am sunat in timp util s-a rezolvat totusi un fel de strutocamila in avantajul lor evident, dar am scos-o la vopsea, ce sa zic, odata mi-a zis ca nu s-a transferat nimic pe urma ca sar fi transferat 4 euro, bucuria o sa o vad la factura.
- Eu inca nu sunt asa de entuziast ca tine in rezolvarea problemelor pe site sau pe e-mail, bravo tie Laurentiu  te felicit pentru atitudinea asta ca la 20 de ani, eu sunt un tip mai reticent si mai pesimist, asa m-a facut viata din pacate. :(

- Despre jucarica asta ce parere aveti? : http://www.gsmarena.com/toshiba_tg01-2662.php
« Ultima Modificare: 10.Oct.2009, 10:18:25 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !