Autor Subiect: Telefonia mobila, dependenta, preturi mari, servicii....  (Citit de 18646 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

- Am deschis acest topic in ideea de a ne mai sfatui intre noi, cum sa procedam, ca sa ne lasam cat mai putin furati de firmele de telefonie mobila, care cel putin in romania au servicii de proasta calitate, eventual sa ne mai varsam nervii pe aceste firme puse numai pe furaciune. Ultima mizerie pe care am aflat-o eu incercand sa stau de vorba cu un operator Vodafone, dupa o asteptare de ~ 20min caaa... daca vreau sa vorbesc urgent cu un operator  trebuie sa sun la nr**** iar convorbirea va fi tarifata cu ~ 0,30 e pe minut. asta dupa ce vroiam sa reclam niste greseli pe care tot ei le facusera. X-(
- De asemenea sa discutam despre ce abonamente ar fi mai avantajoase, ce modele de telefoane aveti, sfaturi pentru achizitionare, ce modele ar fi mai utile pentru divese abonamente...... Din pacate se pare ca am devenit  dependenti de aceste jucarele, si ne conduc in mare masura viata, sper sa nu ne afecteze in aceeasi masura si sanatatea. :(
« Ultima Modificare: 09.Oct.2009, 09:49:32 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Re: Telefonia mobila, dependenta, preturi mari servicii proaste.
« Răspuns #1 : 08.Oct.2009, 02:28:38 p.m. »
Eu unul sunt pe orange de vreo 8 ani si sunt destul de multumit de serviciile lor. Am un abonament  de 10 euro cu 350 min orange si 150 min nationale incluse. Destule pentru ce am nevoie. Il folosesc destul de des si in interes de serviciu, abonamentul de firma la vodafone avand doar 100 minute nationale. Prin comparatie in zona in care lucrez , nu de putine ori au fost ceva probleme de conexiune in reteaua vodafone in sensul ca trecea de la semnal maxim la deloc si nu era o problema a telefonului
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline cobra20

Re: Telefonia mobila, dependenta, preturi mari, servicii proaste.
« Răspuns #2 : 08.Oct.2009, 03:33:36 p.m. »
Tot la Orange sunt si eu cu abonamentul de baza, nu ma prea intereseaza minute gratuite si nu stiu ce, deoarece daca pot incerc sa evit folosirea lui. Se mai intampla sa mai si uit acasa, iar despre calitatea furnizata, sunt multumit, ar trebui sa se extinda, deoarece in cazul unei sarbatori nationale (craciun, anul nou) cade ca piatra de la inaltime.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #3 : 08.Oct.2009, 03:36:25 p.m. »
In afara unor probleme cu semnalul ,cred ca altceva nu am ce a le reprosez celor de la Cosmote!
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #4 : 08.Oct.2009, 03:45:25 p.m. »
Ultima mizerie pe care am aflat-o eu incercand sa stau de vorba cu un operator Vodafone, dupa o asteptare de ~ 20min caaa... daca vreau sa vorbesc urgent cu un operator  trebuie sa sun la nr**** iar convorbirea va fi tarifata cu ~ 0,30 e pe minut. asta dupa ce vroiam sa reclam niste greseli pe care tot ei le facusera. X-(
Cred ca mai usor si fara nervi ai fi rezolvat printr-un e-mail.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #5 : 08.Oct.2009, 03:54:49 p.m. »
@danker: Ai fi dispus sa platesti mai mult doar pentru ca ei sa angajeze mai multi operatori si sa ti se raspunda mai repede la telefon? Probabil ca nu.
Oricum, problema nu e la Vodafone, ci la romanii care suna pentru ca nu au ce face si se plictisesc acasa; astia genereaza cam 80% din apelurile in call center.

Legat de calitatea serviciilor, eu sunt multumit de Vodafone. Asta nu inseamna ca nu o mai comit si ei din cand in cand, dar atata timp cat am semnal si pot sa vorbesc la telefon, eu sunt multumit.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #6 : 08.Oct.2009, 04:05:41 p.m. »
Eu am la Orange toate telefoanele din familie si sunt multumit de serviciile lor, abonametul meu de 10 euro (500 min orange, 500 sms si 100 nationale) este destul de bun chiar imi ajung... referitor la cei care raspund la serviciul clienti la orange nu am avut astfel de probleme, doar dupa ora 22.00 au un numar taxabil din acelasi motiv cum a mai spus cineva sa nu mai fie sunati de cei care nu au ce face... referitor la telefoanele mobile este au preturi functie de abonamentul ales, la orange destul de buna chiar si la vodafone sunt unele telefoane la preturi acceptabile, eu folosesc in mare parte sony ericsson de care sunt multumit si nokia dar modele mai performante cu 3g, edge, camera de peste 5 mp, card 8 gb, etc...  :)

Offline danker

Re: Telefonia mobila, dependenta, preturi mari, servicii....
« Răspuns #7 : 09.Oct.2009, 09:49:54 a.m. »

Cred ca mai usor si fara nervi ai fi rezolvat printr-un e-mail.
[/quote]

Laurentiu tu esti un om matur si incerci sa dai colegilor numai sfaturi pertinente din experienta ta, pe care eu le apreciez foarte mult, dar daca tu crezi ca o problema care necesita rezolvare urgenta se poate face cu un simplu mail in romania..... ori nu ai ales bine tara ori oamenii  :(

@danker: Ai fi dispus sa platesti mai mult doar pentru ca ei sa angajeze mai multi operatori si sa ti se raspunda mai repede la telefon? Probabil ca nu.
Oricum, problema nu e la Vodafone, ci la romanii care suna pentru ca nu au ce face si se plictisesc acasa; astia genereaza cam 80% din apelurile in call center.

Da, cred ca ar putea lejer sa  angajeze si 100 de oameni si probabil calitatea serviiciilor ar fi mai buna si nu ar trebui sa mareasca de loc tarifele, la profiturile lor, as fi mai multumit sa dea de lucru unor oameni de aici decat sa-si transfere profiturile lor uriase cine stie pe unde in lumea asta si sa-si respecte clientii din romania, chiar daca suna aiurea diversi indivizi, tot nu este un motiv sa bage tarif  nesimtit ca sa discut cu un consultant si sa-i rog sa sa-si rezolve greselile lor , dar avand aroganta de transnationale monopoliste, isi permit aproape orice.  Daca nu le-ar fi impus parlamentul european sa-si reduca tarifele practicate intre tarile uniunii europene ( ca aici s-a ajuns ) daca nu ar fi fost criza si concurenta crezi ca ar avea tarifele astea si tot felul de promotii....? Eu nu.  :(

- Concluzia ar fi ca doar eu in general nu sunt multumit de serviciile astora, ei atunci promit ca dupa program ma duc sa beau niste vin siiii.. vorba lu' razak,... poate ma indragostesc de teava de esapament de la ignis  :D

P.S.

-Oricum va rog sa ma lamuriti si pe mine
1. care este avantajul sa ai un BlackBerry, in afara de ce vad eu: ca in general arata ca o merdenea, are display-ul mic, o tastatura relativ inutila si este relativ scump... ?
2. Avet abonament de net la ei, sunteti multumiti?
« Ultima Modificare: 09.Oct.2009, 10:14:29 a.m. de danker »

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #8 : 09.Oct.2009, 09:57:27 a.m. »
Da, cred ca ar putea lejer sa  angajeze si 100 de oameni si probabil calitatea serviiciilor ar fi mai buna si nu ar trebui sa mareasca de loc tarifele, la profiturile lor, as fi mai multumit sa dea de lucru unor oameni de aici decat sa-si transfere profiturile lor uriase cine stie pe unde in lumea asta.
chiar daca suna aiurea diversi prostanaci tot nu este un motiv sa bage tarif de nesimtit ca sa discut cu un consultant si sa-l rog sa sa-si rezolve greselile lor , dar avand aroganta de transnationale monopoliste, isi permit aproape orice. Daca nu le-ar fi impus parlamentul european sa-si reduca tarifele practicate intre tarile uniunii europene ( ca aici s-a ajuns ) daca nu ar fi fost criza si concurenta crezi ca ar avea tarifele astea si tot felul de promotii....? Eu nu. 

- Concluzia ar fi ca doar eu in general nu sunt multumit de serviciile astora, ei atunci promit ca dupa program ma duc sa beau niste vin siiii.. vorba lu' razak,... poate ma indragostesc de teava de esapament de la ignis 

Nu e nevoie de folosirea a mai multor resurse, aborigenii se multumesc cu putin si ce te faci - se creaza un precedent si un punct de referinta in inbunatatirea vietii sociale....si multi nu doresc acest lucru...uitat-te la graficul in care Romania apare printre tarile cu cea mai ieftina mana de lucru.
Hai la treaba, nu mai sta pe net si destabiliza!

Toate bune,
Mihai

Offline danker

« Răspuns #9 : 09.Oct.2009, 09:58:54 a.m. »
- Cam ase... ;)