Autor Subiect: Pompa vacuum  (Citit de 16442 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: Pompa vacuum
« Răspuns #40 : 19.Oct.2022, 12:40:19 p.m. »
Pai da asta o sa le spun clar. Cum imi emit factura si noteaza ce operatiuni s au facut la revizii asa sa faca si aici.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #41 : 19.Oct.2022, 01:09:15 p.m. »
  Da-da, asteptati sa primiti document "semnat si parafat", chiar si in japoneza, imediat !  :-))
Bag seama ca nu prea mai dormiti de cand cu rechemarea... :D
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #42 : 19.Oct.2022, 01:16:21 p.m. »
Hehehe a ta nu se incadreaza? La S Cross ma refer. N ai emotii?  :-))
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline ntire2000

« Răspuns #43 : 19.Oct.2022, 01:51:08 p.m. »
Astia mai batrâni am prins Dacia 1300.
La aia aveai frânele în regula doar când faceai ITP-ul.
Deci suntem obisnuiti si fara....  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #44 : 19.Oct.2022, 02:10:40 p.m. »
Hehehe a ta nu se incadreaza? La S Cross ma refer. N ai emotii?  :-))
   Ba da, am si postat, dar ce sa fac, e fier da-o d...? N-am emotii, depinde ce vrea sefu(de Sus), si m-am mai dus odata  cu pedala-n podea la Opel si si-a revenit; transpiri putin, pui mana pe frana de mana si ... decizi. Are 5 stele, are airbag, poate ajuta. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #45 : 19.Oct.2022, 02:51:24 p.m. »
  Da-da, asteptati sa primiti document "semnat si parafat", chiar si in japoneza, imediat !  :-))
Bag seama ca nu prea mai dormiti de cand cu rechemarea... :D

Esti constient ca orice intrare/iesire a masinii in service trebuie notat ori in cartea masinii ori daca nu sa ofere un document in care se vor scrie operatiunile efectuate. Asa este legal. Altfel orice fac ei la masina si sa zicem este facut de mantuiala pot spune ca nu ei au facut acea operatiune.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019

Offline enicky

« Răspuns #46 : 19.Oct.2022, 03:53:15 p.m. »
Esti constient ca orice intrare/iesire a masinii in service trebuie notat ori in cartea masinii ori daca nu sa ofere un document....
   Eu sunt (inca) constient de ceea ce spui tu, dar dupa ce am trecut prin cateva "garantii" auto, am devenit mai rezervat spre neincrezator. Asa ca am rezerve ca  dealer-ul va elibera un document in care sa spuna ca nu e necesara inlocuirea reperului X pentru ca "va promitem ca masina dvs. nu va avea probleme"!
   Tot la fel de constient sunt si de faptul ca exista legi si contracte care trebuiesc respectate, dar clientul fuge de la un dealer la altul pana gaseste unul care sa-i rezolve problema.
  De exemplu, la ultima revizie la S-Cross au scris ca au schimbat uleiul, dar n-au scris si marca lui. Peste un an sau zece mai stiu eu ce ulei s-a pus?! Am observat asta abia acasa...

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #47 : 19.Oct.2022, 04:37:46 p.m. »
Eu sincer nu am fugit si nu voi fugi de la dealer la dealer. O sa ma prezit impreuna domnii comisari ANPC si AVOCATUL la poarta lor. O sa ii actionez in instanta in timp ce si cei de la ANPC ii vor executa pe cealalta parte.

O sa va povestesc cum am procedat cu turbina pe care maine dimineata o voi schimba pe Garantia Extinsa. Macar sa stie si colegii din Iasi care vor fi refuzati cum sa procedeze daca vor fi refuzati chiar daca Garantia scrie clar ca trebuie inlocuita piesa
  • Suzuki Vitara Facelift 2019

The following users thanked this post: GoneFishing

Offline gxx

« Răspuns #48 : 19.Oct.2022, 05:07:36 p.m. »
PS: nici sa stai la coada ca sa schimbi o piesa de care habar n-aveai pâna acu' o saptamâna nu e treaba....pentru ce atâta graba?  :D
Aici aveți dreptate, mă agit cam degeaba. Doar că fiind vorba de sistemul de frânare sunt puțin îngrijorat. Aș fi fost mai liniștit daca reprezentanța (de care am fost foarte mulțumit până acum) ar fi dat un răspuns clar și în timp util (a expirat timpul pe care l au menționat în sms). In fine, am primit și eu mailul de la Suzuki prin care mi se spune că mă incadrez in campanie. Mai aștept totuși, poate primesc răspuns și de la ai mei dealeri 😁
  • Vitara 2019, 1.4 allgrip, echipare passion

Offline enicky

« Răspuns #49 : 19.Oct.2022, 08:08:24 p.m. »
Citat
O sa ma prezit impreuna domnii comisari ANPC si AVOCATUL la poarta lor.
   Asta metaforic vorbind !  :)
Citat
O sa va povestesc cum am procedat cu turbina pe care maine dimineata o voi schimba pe Garantia Extinsa.
  Chiar ar fi bine sa povestesti, nu numai pt. cei din Iasi, mai ales daca nu ai reusit s-o faci pe o cale amiabila.

In cazul meu, daca la capitolul vanzari, dealer-ul Autonet a excelat, in schimb la service a "reusit" sa ma determine sa nu-i mai caut, dupa atitudinea celui din Receptie si dupa ce m-am prezentat la programare(dupa 2 sapt.) si piesa nu era comandata( o fata de usa).
  Asa ca, dupa cum vezi, nici p-aici nu e roz.