Autor Subiect: Pompa vacuum  (Citit de 16441 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Thao

Re: Pompa vacuum
« Răspuns #30 : 17.Oct.2022, 09:56:29 a.m. »
Si ce sa vezi? Am sunat la dealer si am intrebat daca masina mea, cu toate ca a fost schimbata pompa de vacuum , intra in programul de rechemare. Deja am programare facuta  :D.
  • Vitara
VITARA 1.0 Boosterjet Passion AT 2WD

The following users thanked this post: Myhay, GoneFishing

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #31 : 18.Oct.2022, 02:28:50 p.m. »
In concluzie, nu pot decat sa ma bucur ca demersul meu si cel mai probabil si al altora a avut un succes nesperat. Vreau sa apreciez pe aceasta cale seriozitatea de care a dat dovada Suzuki.

Eu intr un final am reusit sa ii impulsionez sa schimbe piesa( turbina din cauza defectiunii de la tija actuatorului) in baza garantiei extinse. La care au comentat si au incercat sa ma duca de nas ca nu e defectiune. Deci daca toti isi dau interesul ca la Iasi va garantez ca asa va fi exact cum a spus colegul nostru """asa fa e toate, asa trebuie sa bata, asa trebuie sa tacane, e normal sa se auda dupa un timp""" . Eu zic sa nu va lasati pacaliti si influentati de ei. Acusi ma duc sa schimbe turbina si am sa le sesizes si chemarea deoarece ca sa fiu sigur am trimis si email cu seria sasiului la suzuki.ro si au confirmat pe email ca va fi necesar sa schimbe piesa.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019

Offline ntire2000

« Răspuns #32 : 18.Oct.2022, 02:41:31 p.m. »
Daca nu intra în sfera penalului prin posibilele consecinte care pot aparea în trafic, nici aceasta rechemare probabil ca nu avea loc.
Industria auto e si ea în criza si sa schimbi pompe de vacuum de 150-200 de euro bucata + manopera din bugetul propriu nu e o bucurie pentru nimeni.
Iar rechemarea asta depinde si de zona geografica si de pretentiile pietei respective.
Ca daca neamtul nu concepe sa nu rezolve o problema aparuta, la noi la români merge si asa....

In alta ordine de idei, în mod normal toti care am trecut prin reprezentante la revizii am lasat niste date de contact.
La fel de logic ar fi ca sa fim contactati pentru înlocuirea piesei, ca unii poate nici nu au habar de campania asta de rechemare.
Eu am de exemplu o cunostinta cu o Vitara Passion 1.0 care nu sta pe net si habar n-avea de fenomen.
Si omul a zis ca de vreo trei ori a patit si el faza cu pedala de frâna tare, dar n-a crezut ca poate fi atât de grav si nu i-a acordat prea mare importanta deoarece merge ca mosnegii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Myhay, GoneFishing

Offline Myhay

« Răspuns #33 : 18.Oct.2022, 02:59:56 p.m. »
Nu se schimba pompa ci supapa respectiva cu probleme care este amplasata pe o conducta. In concluzie se schimba acea conducta fara pompa. Dar nu ma mira sa coste mai mult decat pompa in sine  :-))
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline gxx

« Răspuns #34 : 18.Oct.2022, 10:24:18 p.m. »
In timp ce unele reprezentanțe deja fac programări pentru remediere, altele îți dau termen de o săptămână in care vor verifica daca te incadrezi in campanie. Și de abia atunci poate te vor programa. Deși nu înțeleg, le am trimis vin-ul mașinii, ei nu au acces la acea platforma unde verificăm și noi? Întrebare retorică...
  • Vitara 2019, 1.4 allgrip, echipare passion

Offline ntire2000

« Răspuns #35 : 18.Oct.2022, 11:49:06 p.m. »
Verificarea se face pe o pagina în limba maghiara si poate au nevoie de translator sau nu-i suporta pe unguri.  :fluier:

Vecinul de care vorbeam mai sus s-a mobilizat mai abitir decât mine, si a primit fix acelasi raspuns ca si tine: "stati linistit, verificam daca se încadreaza si va contactam noi" (asta dupa ce si-a verificat VIN-ul cu mâna lui).
Eu unul nu ma agit si nici n-o sa par surprins de o eventuala dauna totala cauzata de o posibila defectiune recunoscuta fix de producator .... ma coafeaza de minune, iau pe casco cu 1000 de euro mai mult decât am dat pe ea.  :D

PS: nici sa stai la coada ca sa schimbi o piesa de care habar n-aveai pâna acu' o saptamâna nu e treaba....pentru ce atâta graba?  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: gxx

Offline enicky

« Răspuns #36 : 19.Oct.2022, 01:11:17 a.m. »
....Eu unul nu ma agit si nici n-o sa par surprins de o eventuala dauna totala cauzata de o posibila defectiune recunoscuta fix de producator .... ma coafeaza de minune, iau pe casco cu 1000 de euro mai mult decât am dat pe ea.  :D

PS: nici sa stai la coada ca sa schimbi o piesa de care habar n-aveai pâna acu' o saptamâna nu e treaba....pentru ce atâta graba?  :D
    Este o vorba : "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample" ! Adica nu mai cobi(i) se spune pe la noi... :D
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #37 : 19.Oct.2022, 12:09:54 p.m. »
@nitre2000 In legatura cu "stati linistit, verificam daca se încadreaza si va contactam noi" eu am confirmarea de la suzuki romania prin enail ca masina se incadreaza. Sunt curios oare o sa spuna si la mine acelasi lucru?  :fluier: :fluier: :fluier:

Offline Myhay

« Răspuns #38 : 19.Oct.2022, 12:35:33 p.m. »
Astia de la Radacini Militari sunt mai parsivi. Au spus ca verifica la fata locului si daca se constata ca se incadreaza atunci schimba  :-))
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #39 : 19.Oct.2022, 12:37:56 p.m. »
@Myhay foarte bine. Daca verifica si constata ca nu trebuie sa fie schimbata sa iti ofere un document in care sa fie scrisa constatarea si de ce nu necesita schimbata piesa. Semnat si parafat cu stampila de la service. Sa fii asigurat daca apare ceva ai document care sa justifice ca nu au vrut sa schimbe.