0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am invocat viciul de fabricatie, masina fiind abia iesita din garantie [...] Acestia si-au asumat contravaloarea reparatiei si , asa cum era de asteptat, m-au chemat sa-mi dea masina de schimb la solicitarea Suzuki Romania.
... In rest , dupa o luna de asteptat, a ajuns pompa, s-a montat, iar acum functioneaza in parametri.
Citat din: Thao din 25.Mai.2022, 03:01:35 p.m.Am invocat viciul de fabricatie, masina fiind abia iesita din garantie [...] Acestia si-au asumat contravaloarea reparatiei si , asa cum era de asteptat, m-au chemat sa-mi dea masina de schimb la solicitarea Suzuki Romania.Crezi tu ca era de asteptat sa raspunda asa la o masina iesita din cei trei ani de garantie. Zi mersi, te numeri printre cei norocosi. Probabil ai calcat intr-unu mic si maro...
Parcă-mi aduc aminte, așa, ca prin ceață, că mi-a zis cineva cândva că e musai ca toate sistemele astea servo-asistate să aibă și legături mecanice, totuși. Tocmai pentru cazul în care rămâi fără ”servo”. Făcea referire în special la direcție și frâne.Se explică astfel de ce pedala ”e tare” fără vacuum - trebuie să depui tu lucrul mecanic necesar că să miști lichidul ăla prin instalație și să se miște pistoanele ce împing plăcuțele. E un efort, rezultatul e mai slab, dar există.Aș vrea să subliniez un aspect - nu rămâi fără frâne, așa cum nici fără direcție nu rămâi, dacă dispare ajutorul servo. Doar că trebuie să apeși mai vânjos pe pedala aia ca să ai același efect.