0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Legat de viitorul copiilor si nepotilor nostri,pe mine unul ma ingrijoreaza si Metaversul!........asta dupa gandirea mea mai putin documentata despre acest subiect..
Uitați-va bine la copii voștri, sau la nepoți, după caz. Majoritatea nu vor mai avea "pensie"... Nu, nu război sau criza financiara. O alta societate vine. Si vine repede... Cel puțin eu unul m-am convins când am văzut delfinul... Apoi vine Musk si o spune pe șleau (minutul 8.38).
Crimele impotriva umanitatii continua.
Uitați-va bine la copii voștri, sau la nepoți, după caz... Apoi vine Musk si o spune pe șleau (minutul 8.38).
Citat din: kellogs din 06.Ian.2022, 12:29:19 p.m.Crimele impotriva umanitatii continua.Asa or fi zis si pe la 1800 legat de curentul electric si motorul cu aburi.
Ceea ce ne place si ne incanta azi pe toti, tehnologia, asta ne va si distruge !
Asta daca numești distrugere înlocuirea lumii vechi. Si tot îmi reamintesc ca unde e multa minte, e si multa prostie!
(1)Ei, eu vorbesc la termen lung, așa cum cei de acum nu dau doi bani pe ce au crezut cei de acum 100 de ani, (2)ziceți voi ce e asta...când e vorba de bani si putere, le zboară "green-ul" din discurs...(3)Uitați-va bine, curentul se va scumpi in mod real de vreo 5 ori in următorii 5-10 ani, ca taxele din benzina trebuie luate din alta parte, nu?