0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Chiar arată bine, și medianav-ul sus e chiar fain!
Alea le-am pus din motive de protectie a barelor (pe dedesubt masina e cheala, n-are absolut nici o întaritura cum aveau modelele mai vechi) si le pot da jos oricând.Mai ales sub bara din fata e pur si simplu neant, cine a dat jos grila stie despre ce vorbesc.
Sunt EXACT primele doua aspecte care m-au facut sa ma felicit ca nu am asteptat noul SCross: botul masinii si televizorul central.
primele minusuri , lipsa optiuni de pliare a oglinzilor din telecomanda, lipsa telescoape capota din fata, in interior exista lumini doar la butoanele soferului , in rest nu sunt (ciudat noaptea ca nu gasesti sa iti deschizi geamul daca esti pasager), lipsa consola ventilatie pt pasagerii din spate, era frumos si chiar util in zona piciorului (sting) la sofer sa fie o placa de aluminium ( nu se uzeaza asa repede materialul) . La clima nu am gasit sa setez sa directioneze aerul pe parbriz si pe fantele din mijloc( nici nu prea m-am jucat mult).
Ce vrei si tu acum, e brand buget, alternativa la Duster. Vrei Audi la banii aia? Ca sa fii abonat la service-uri dupa aia: masina premium cu intretinere premium.