Autor Subiect: SUZUKI SX4 S-CROSS 2022  (Citit de 19480 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Calin sb

Re: SUZUKI SX4 S-CROSS 2022
« Răspuns #80 : 31.Ian.2022, 10:46:10 a.m. »
Chiar arată bine, și medianav-ul sus e chiar fain!
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline cristidav

« Răspuns #81 : 31.Ian.2022, 10:52:13 a.m. »
Cati oameni, atatea gusturi  :D
Sunt EXACT primele doua aspecte care m-au facut sa ma felicit ca nu am asteptat noul SCross: botul masinii si televizorul central  :-))
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Online ntire2000

« Răspuns #82 : 31.Ian.2022, 11:06:52 a.m. »
Botul masinii macar nu-ti sparge retina (ca nu-l vezi tot timpul), dar interiorul e de un kitsch ordinar.
Parca au luat bordul de la mai multe modele de masini, au facut un mix nereusit si l-au trântit laolalta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #83 : 31.Ian.2022, 11:11:26 a.m. »
Invidi-osule! Tu, cu bare de taur in fata si in spate, tot un mix nereusit ai obtinut.  >:)

Online ntire2000

« Răspuns #84 : 31.Ian.2022, 11:33:19 a.m. »
Alea le-am pus din motive de protectie a barelor (pe dedesubt masina e cheala, n-are absolut nici o întaritura cum aveau modelele mai vechi) si le pot da jos oricând.
Mai ales sub bara din fata e pur si simplu neant, cine a dat jos grila stie despre ce vorbesc.
Daca ai norocul sa lovesti o gaina pe drumurile patriei ajunge sa te coste cât un sejur la Mamaia.
Nu mai vorbim de câini sau alte animale asemanatoare ca talie.....ca-ti face dauna totala....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #85 : 31.Ian.2022, 12:28:31 p.m. »
Alea le-am pus din motive de protectie a barelor (pe dedesubt masina e cheala, n-are absolut nici o întaritura cum aveau modelele mai vechi) si le pot da jos oricând.
Mai ales sub bara din fata e pur si simplu neant, cine a dat jos grila stie despre ce vorbesc.
  Sub bara exista scutul metalic. Asa ca e de ales, scut sau bulbar, nu e obligatoriu bulbar. Si scutul nu deranjeaza legal pe nimeni.
   Lasand la o parte gustul acru, interiorul a mai castigat prin redesenare, adica au mai micsorat inclinatia spre pasager(careia nu i-am inteles niciodata rostul) si prin faptul ca au mai ridicat ecranul si l-au mai si marit.
   Practic botul si spatele sunt de la Toyota(asociatii lui Suzuki) si este un mix  de succes se pare in Europa.
Interiorul se departeaza din ce-in-ce mai mult de Vitara, mergand in trendul de lux al altor marci mai scumpe.
  Evident ca nu poate satisface toate gusturile, dar daca altii au avut succes, de ce n-ar avea si Suzuki?!
In continuare cred ca merg pe linia veche : Vitara o masina spartana, iar S-Cross masina de familie. Iar pentru nostalgici, care nu-s putini, au pastrat si "Sx4" !
« Ultima Modificare: 31.Ian.2022, 12:41:49 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Sergynio

« Răspuns #86 : 19.Feb.2022, 07:32:38 a.m. »
Salutare, ca viitor posesor de s-cross, am facut un test drive. Eu personal nu sunt fan al masinilor suv, eu am detinut doar masini sport, dar cum nu mai poti sa mergi cu familia in concediu cu o masina sport  :-S , am inceput cautarile. Fiind limitat de buget dar ca si conditie sa fie masina noua si spatioasa am ajuns la s-cross . Szuzuki s-cross este o masina pe care o cumperi cu capul nu cu inima, primele minusuri , lipsa optiuni de pliare a oglinzilor din telecomanda, lipsa telescoape capota din fata, in interior exista lumini doar la butoanele soferului , in rest nu sunt (ciudat noaptea ca nu gasesti sa iti deschizi geamul daca esti pasager), lipsa consola ventilatie pt pasagerii din spate, era frumos si chiar util in zona piciorului (sting) la sofer sa fie o placa de aluminium ( nu se uzeaza asa repede materialul) . La clima nu am gasit sa setez sa directioneze aerul pe parbriz si pe fantele din mijloc( nici nu prea m-am jucat mult) . La condus se simte ok, imi place modul sport >:) , per total se simte bine masina , la partea cu plastice ieftine  am vazut si la alte marci mai scumpe . Ce nu imi place , inchiderea porbagajului da senzatie de dacie veche.
Multe optiuni utile  in special pentru sotie.
Morelul testat Spirit , 4x4 , cutie manuala , consum afisat 7.3/100 km.
  • S-Cross Hybrid

The following users thanked this post: saureign

Offline petre74

« Răspuns #87 : 19.Feb.2022, 08:04:20 a.m. »
Sunt EXACT primele doua aspecte care m-au facut sa ma felicit ca nu am asteptat noul SCross: botul masinii si televizorul central.

Mie botul mi se pare ok, au mai dat jos din crom, insa e cam prea familiar acum, seamana cam prea mult cu RAV4, cu Subaru XV. Tableta aia ma dispera in schimb. E aproape imposibil sa mai gasesti masini fara aiureala aia. La Toyota e absolut ostentativa, macar la S-Cross-ul nou nu e in your face ca au plasat-o partial pe bord, nu deasupra lui.

primele minusuri , lipsa optiuni de pliare a oglinzilor din telecomanda, lipsa telescoape capota din fata, in interior exista lumini doar la butoanele soferului , in rest nu sunt (ciudat noaptea ca nu gasesti sa iti deschizi geamul daca esti pasager), lipsa consola ventilatie pt pasagerii din spate, era frumos si chiar util in zona piciorului (sting) la sofer sa fie o placa de aluminium ( nu se uzeaza asa repede materialul) . La clima nu am gasit sa setez sa directioneze aerul pe parbriz si pe fantele din mijloc( nici nu prea m-am jucat mult).

Ce vrei si tu acum, e brand buget, alternativa la Duster. Vrei Audi la banii aia? Ca sa fii abonat la service-uri dupa aia: masina premium cu intretinere premium.
« Ultima Modificare: 19.Feb.2022, 08:29:14 a.m. de petre74 »
  • SX-4 S-Cross 1.4 allgrip

Offline Sergynio

« Răspuns #88 : 19.Feb.2022, 09:20:47 a.m. »
Citat
Ce vrei si tu acum, e brand buget, alternativa la Duster. Vrei Audi la banii aia? Ca sa fii abonat la service-uri dupa aia: masina premium cu intretinere premium.
Nu am luat in calcul achizitia unei masini second hand in special nemteasca. Dar la varianta de echipare Spirit sau luxus se putea adauga lumini la butoanele pasagerilor , oglinzi pliabile din telecomanda (exista la buton) si ce am specificat mai sus. Nu cred ca era un cost prea mare. Stiu ca este o masina de buget si de asta nu am scris de insonorizare, tabla subtire. Aspectul pur si simplu tine de gust.
  • S-Cross Hybrid

The following users thanked this post: NicNic

Offline CyborgSky00

« Răspuns #89 : 19.Feb.2022, 01:03:11 p.m. »
Tabla, grosimea e standard, 0,6 mm..plus, minus cativa microni, tratarea si vopselurile difera la marci si pret.
  • Suzy