Autor Subiect: SUZUKI SX4 S-CROSS 2022  (Citit de 19487 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: SUZUKI SX4 S-CROSS 2022
« Răspuns #40 : 10.Ian.2022, 01:45:48 a.m. »
. Imi place la fel de mult ca in prima zi si…s-a comportat exemplar. Ma mai gandesc…
   Da, merge bine, stiu, dar sunt zone unde este loc si de "mai bine"! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabi males

« Răspuns #41 : 10.Ian.2022, 09:56:32 a.m. »
Sincer, pana in acest moment, singurul motiv pentru care as schimba balenuta este acela ca, la vreo doua dintre iesirile lunare…au fost portiuni de drum pe care nu am putut intra.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline gabi males

« Răspuns #42 : 17.Ian.2022, 06:04:10 p.m. »

Offline teutzue

« Răspuns #43 : 18.Ian.2022, 05:35:04 p.m. »
Interesanta prezentare. De notat ca dotarile de baza sunt chiar decente la 16k euro cu rabla.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline enicky

« Răspuns #44 : 19.Ian.2022, 10:55:28 p.m. »
 Am urmarit canalul lui Luci inca de cand a aparut Jimny nou, era impreuna cu un tip, apoi erau trei baieti, iar pe Jimny erau 2 tipi si o fata si faceau reclama si la portofele.
  Acum probabil ca s-a despartit de ei, a mai primit un job si pe la tv... dar eu ii admir abnegatia si perseverenta.  :good:
  Prezentarea era si mai interesanta daca nu se incurca in detalii tehnice, care, recunosc, nici eu nu le-as fi  retinut cand ai masina o ora-doua.
   Dar e cam naspa sa ai un canal cu sute de mii de vizualizari(13k abonati) si sa faci clip-uri cu telefonul...
Las mai jos un video facut de unul cu experienta si dotare zero  :)  :

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristidav

« Răspuns #45 : 20.Ian.2022, 09:02:43 a.m. »
Cica Luci ala:
- "Eu am condus si versiunile anterioare si asta e MULT mai rafinata."  Ceasuri de bord mai colorate si "televizorul" in loc de unitatea Bosch incorporata in bord o fac MULT mai rafinata.  :-))
- "Uneori ai impresia ca e usor subturata, dar nu e chiar asa." Nu pe naiba. Masina aia vedea constat 1500 turatii. Am condus asa masina mea manuala, cruise la 1500 si schimbat din treapta superioara la inferioara la 2.000 de turatii. Am zis ca ma las de meserie, da-o naibii  :-t
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: enicky

Online Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabi males

« Răspuns #47 : 20.Ian.2022, 02:22:54 p.m. »
   Prezentarea era si mai interesanta daca nu se incurca in detalii tehnice, care, recunosc, nici eu nu le-as fi  retinut cand ai masina o ora-doua.
   Dar e cam naspa sa ai un canal cu sute de mii de vizualizari(13k abonati) si sa faci clip-uri cu telefonul...

Sa ii iau putin apararea, cand a prezentat masina in showroom,detaliile tehnice prezentate au fost cele la prima vedere. La ora la care a facut filmarea,nu erau incarcate nici macar pe site-ul Suzuki.
Filmarea a facut-o cu telefonul pt ca nu a avut timp sa mai convoace si cameramanul.
« Ultima Modificare: 20.Ian.2022, 03:01:43 p.m. de toma »

Offline enicky

« Răspuns #48 : 20.Ian.2022, 07:25:54 p.m. »

Sa ii iau putin apararea, cand a prezentat masina in showroom,detaliile tehnice prezentate au fost cele la prima vedere.
   Stiu, el a fost Joi si noi Sambata, cand am filmat eu. :)
    Eu il apreciez si il stimez oricum, nu trebuie sa-i iei apararea, (eu insami m-am ispirat de la el), dar, acum, el este profesionist, nu amator ca mine sau altii si atunci asteptarile sunt mult mai ridicate.

The following users thanked this post: gabi males

Offline teutzue

« Răspuns #49 : 22.Ian.2022, 08:16:27 p.m. »
Dupa cum am promis intr-un post mai sus, revin cu impresiile mele despre noul S-Cross.

Atentie: parerile mele sunt fundamentate pe baza experientei mele cu S-Cross 2013 in raport cu modelul 2022.

Din punctul meu de vedere, noul S-Cross este o versiune dublu imbunatatita a modelului originial scos in 2013.

Imbunatatirile constau in :
- designul fata si spate redesenat
- motorul si sistemul mild-hybrid
- plansa de bord redesenata
- bordul are acum un sistem multimedia nou

Le voi lua pe rand:

La design:
- mie unul imi place fata destul de mult, apreciez farurile LED
- semnalizatile si proiectoarele de ceata sunt cam plictisitoare insa
- spatele, cand l-am vazut prima data, l-am respins instant. Dupa ce am vazut masina in realitate m-am mai inmuiat dar nu pot spune ca imi place.
- haionul este micsorat fara de modelul precedent si vizibilitatea prin luneta are de suferit
- senzorii de parcare au o buza nevopsita care, dupa parerea mea, nu arata deloc bine (vedeti poza atasata)
- designul pare mai musculos atat in fata cat si in spate si da impresia de o masina mare si robusta dar in realitate e aproape la fel ca precedentul
- pare o idee mai inalta decat S-Crossul meu dar nu cred ca cifrele indica asaceva

La design interior:
- plansa de bord e clar modificata in bine
- materialele sunt la fel ca la modelul din 2013, nu am simtit nici o diferenta de calitate
- imi place asezarea sistemului multimedia dar rama care delimiteaza ecranul de restul sistemului e cam prea groasa pt mine (am vazut varianta cu ecran mic de 7 inch parca)
- materialul textil de pe scaune e identic cu cel al modelului precedent dar cu un sablon diferit doar

Motor (nu am condus masina inca):
- nu-mi place ca e cu injectie directa
- bateria aia de sub scaunul sofer mi se pare foarte mica pentru un sistem hybrid, e mild, stiu dar e amuzant cat de mica e (zici ca e o cutie de pantofi)
- capacul motor de minuscul :))))) prefer capacul de pe motorul de 1.6 care e robust si acopera mai mult motorul
- compartimentul motor e aerisit, cutia de viteze e in dreapta motorului ca si la modelul anterior

Concluzie: Daca ai S-Cross model pre/primul facelift, nu te gandi la asta nou, nu merita. Daca vrei sa treci la S-Cross de la o alta masina, poate fi o alegere buna.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

The following users thanked this post: ntire2000, Myhay, gabi males, Romix