0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Una peste alta…cred ca este o masina reusita.
....Suzuki S Cross 4x4 cu cârlig din fabrică și cât scrie in carte că poate tracta cu sistem de frânare?.
Pe interior, materiale calitative( peste ceea ce oferea vechea generatie). Treapta 6 foarte lunga. Consum pe acest traseu ( masina are doar 700 km la bord) 6,1.
Citat din: gabi males din 06.Ian.2022, 07:25:48 p.m.Pe interior, materiale calitative( peste ceea ce oferea vechea generatie). Treapta 6 foarte lunga. Consum pe acest traseu ( masina are doar 700 km la bord) 6,1. N-as crede sa fie mult mai calitativa. Are un mic design diferit la plansa de bord si displayul care iese din linia plansei, cam atat, restul sunt identice cu SCross sa zicem 2020 (din ce am studiat pe net, nu am vazut-o pe viu) Treapta 6 foarte lunga... inseamna ca la 140 are turatie mai joasa decat a noastra, nu ?Consum 6.1 la masina nerodata... la schimkbatul vitezelor automat la 1.500 turatii, cred si eu...
Citat din: gabi males din 06.Ian.2022, 07:25:48 p.m. Una peste alta…cred ca este o masina reusita. Si eu cred, tocmai d-asta iti sugerez sa-ti faci o rezervare pana da drumul la rabla si sa faci un buyback. Si vei fi cel mai tare din gashca ! :Rezervarea este facuta! 😉