Autor Subiect: SUZUKI SX4 S-CROSS 2022  (Citit de 19481 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristidav

Re: SUZUKI SX4 S-CROSS 2022
« Răspuns #100 : 13.Oct.2022, 09:17:18 a.m. »
Stai asa... Vorbim de RBS, franarea de urgenta, care iti face bip bip cand te apropii prea tare de cel din fata ?
Daca da, in stanga volanului ai un buton (acolo unde dezactivezi si ESP si RBS) pe care scrie FAR-NEAR.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Myhay

« Răspuns #101 : 13.Oct.2022, 09:33:06 a.m. »
Vezi ca aia cu gardurile alea tampite de la tramvai e serioasa. Eu am patit sa mi franeze brusc aiurea de am luat volanul in dinti pe Colentina desi eram chiar mai departe de ele ca stiam ca piuie aiurea. N aveam absolut nimic in fata si mergeam drept. Noroc ca nu aveam masina in spate ca ma facea tambal. Deci , dezactivezi din buton ori de cate ori ai drum prin zonele cu acele garduri. Mie mi a intrat in reflex deja , parca sunt programat sa apas butonul magic  :happy:

Oricum , e de toata jena ca un sistem de genul sa se comporte asa. Mai mult rau face in loc de bine. Si reprezentanta stie si da din umeri ca asta este sistemul si nu au ce face.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #102 : 13.Oct.2022, 09:50:58 a.m. »
Oricum , e de toata jena ca un sistem de genul sa se comporte asa. Mai mult rau face in loc de bine. Si reprezentanta stie si da din umeri ca asta este sistemul si nu au ce face.
   Eu cred c-o ai pe Far si d-aia, eu in doi ani n-am patit niciodata faza cu gardurile.
...........
- Senzorul de ploaie o ia razna din cand in cand, tine stergatoarele mergand continuu pe uscat daca dai pe automat;
- Asistentul la franare e inutil in oras, iti face capul calendar la fiecare oprire la stop, daca te apropii mai vioi de masina oprita in fata.
- In compartimentul motor, gura de alimentare a rezervorului de spalare parbriz e la vreo 15 cm sub rama capotei. Incomod de turnat,
   Snzorul de ploaie e mai ciudat, nu lucreaza cand parbrizul e"ochi" si merge cand e uscat( :-O), asa ca il folosesc uneori manual, d-abia mai ai o ocupatie...
Asistentul la franare, nu e chiar inutil, dar asa cum a zis si colegul, comuta pe near din buton, iar cand pun zeama de parbriz, pun un deget la gura sticlei si dirijez jetul. Dar e buna solutia data de colegul nostru cu acel capac de al Skoda.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: dragne

Offline Obi-Wan

« Răspuns #103 : 13.Oct.2022, 09:51:35 a.m. »
Stai asa... Vorbim de RBS, franarea de urgenta, care iti face bip bip cand te apropii prea tare de cel din fata ?
Daca da, in stanga volanului ai un buton (acolo unde dezactivezi si ESP si RBS) pe care scrie FAR-NEAR.

Am vazut despre ce buton vorbesti, intr-o fotografie postata de un coleg cu Vitara.
La noul S-Cross nu mai exista butonul FAR-NEAR, l-au scos. Are numai butonul de activare/dezactivare. Asta-i viata!
« Ultima Modificare: 13.Oct.2022, 10:09:54 a.m. de Obi-Wan »
  • Logan MCV 1.5D Laureate 2007 / Suzuki S-Cross Spirit 1.4L Boosterjet Hybrid Allgrip 6MT 2022

Offline cristidav

« Răspuns #104 : 13.Oct.2022, 09:54:54 a.m. »
La noul S-Cross nu mai exista butonul FAR-NEAR, l-au scos.
Tampiti.

Offline enicky

« Răspuns #105 : 13.Oct.2022, 10:06:22 a.m. »
Am vazut despre ce buton vorbesti, intr-o fotografie postata de un coleg cu Vitara.
La noul S-Cross nu mai exista butonul FAR-NEAR, l-au scos. Are numai butonul de activare/dezactivare. Asta-i viata!
  M-am uitat la video pus de mine la sec.38/pag.5 si primele 4 butoane sunt numai de OFF, asta de far/near, de start/stop si inca doua. Ar trebui sa fie totusi undeva, daca nu au simplificat total, adica doar o pozitie.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristidav

« Răspuns #106 : 13.Oct.2022, 10:16:25 a.m. »
Au pus lane assistul in locul Far-Near.

Offline Myhay

« Răspuns #107 : 13.Oct.2022, 10:20:38 a.m. »
Da , nici eu la Vitara n am Far-Near. La Baleno am. Dar la Baleno n am niciunfel de problema cu niciun gard. Si am buton Far/Near. Piesa! Exact cum (nu) trebuie  :-t
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Acidutzu2000

« Răspuns #108 : 13.Oct.2022, 10:37:14 a.m. »
Butonul de care vorbiti nu este cel de pe volan deasupra lui Cruise Control ? ... Acolo stiam eu ca sunt setarile pentru distanta pastrata pana la masina din fata.
In stanga volanului nu am nici eu buton pt Far/Near RBS.   Doar activare sau dezactivare.
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

Offline Myhay

« Răspuns #109 : 13.Oct.2022, 10:45:24 a.m. »
Nu. Nu e ala de pe volan. Ala este pentru setarea distantei cand pui in functiune pilotul automat pe autostrada gen. Legat de Cruise control adica.