0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: Myhay din 30.Dec.2021, 08:01:03 a.m.Tip aragaz are pana si Luxus mi se pare….. Vitara mea este Spirit si tot tip aragaz are butoanele clima auto.Aragaz model mai nou la cele cu clima.
Tip aragaz are pana si Luxus mi se pare….. Vitara mea este Spirit si tot tip aragaz are butoanele clima auto.
2 dealeri Suzuki mi-au confirmat ca ei nu isi bat capul sa vanda masini, pentru ca Suzuki se vinde de la sine.
Suzuki este o masina practica, rezistenta, care tine cu buzunarul si cu casa. Daca cautati o masina cu interior luxos ... cautati in alta parte. Practicul si luxul nu sunt compatibile!
Prin comparatie, la Hyundai I20 am tot interior din platic tare insa se simte altfel, mult mai solid si mai bine asamblat/finisat.
Intre chel si semi-chel primesti senzori fata-spate, volan piele iar restul sunt neglijabile in opinia mea. Normal ca o sa cantaresc bine decizia inainte, nu sunt la prima masina cumparata noua.
Le-am "cercetat" ( 2 bucati varianta de echipare maxima, manuala, 4x4) astazi mai in amanunt si per total pare ok daca te raportezi la calitate/pret ( dupa reduceri si rabla)...nu mi-a placut tapiteria din piele ecologica care este creata la cusaturi, pare ca are huse nereusite, scutul motor este o gluma, mai mult nu este decat este, am actionat si maneta de viteze ,la rece ,si nu e ceea ce trebuie, intra mai greu si foarte zgomotos...in rest, o finisare mai bunicica si materiale mai bune in comparatie cu Duster. Toate ( cele 2 din showroom si inca una afara) erau deja vandute ( pastrate de dealer pana apare rabla 2022).