Autor Subiect: SUZUKI SX4 S-CROSS 2022  (Citit de 19490 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Hoinar

Re: SUZUKI SX4 S-CROSS 2022
« Răspuns #10 : 30.Dec.2021, 01:47:46 p.m. »
Tip aragaz are pana si Luxus mi se pare….. Vitara mea este Spirit si tot tip aragaz are butoanele clima auto.
Aragaz model mai nou la cele cu clima.
Personal prefer acest model de clima cu comenzile asa, decat cele cu climatizarea integrata in tableta de pe bord, am avut la vechea masina si a fost un chin cu ea.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: Myhay

Offline akon

« Răspuns #11 : 30.Dec.2021, 02:32:06 p.m. »
2 dealeri Suzuki mi-au confirmat ca ei nu isi bat capul sa vanda masini, pentru ca Suzuki se vinde de la sine.
Stau binisor la vanzari dar sa nu exageram. Eu sper totusi ca nu este o stare generala suzuki Ro.

https://acarom.ro/blog/inmatriculari-autoturisme-in-romania-noiembrie-2021/

Suzuki este o masina practica, rezistenta, care tine cu buzunarul si cu casa. Daca cautati o masina cu interior luxos ... cautati in alta parte. Practicul si luxul nu sunt compatibile!
Nu a adus nimeni vorba de lux, ceva finisat cat de cat, incepe mai nou de pe la 50-60k E. Chiar si plasticele tari sunt mai bine sau mai rau finisate :)
Legat de ''masina practica, rezistenta, care tine cu buzunarul si cu casa'' din cate am citit pretul reviziilor este in media preturilor, deci nimic spectaculos iar motorul, din cate citesc, e departe de a fi vreun etalon de fiabilitate.

Eu ma uit la S-Cross doar ca o alternativa putin mai inalta a unui sedan, nicidecum ca la o masina unde as avea nevoie de 4wd.
  • Hyundai

Offline enicky

« Răspuns #12 : 30.Dec.2021, 03:12:26 p.m. »
Citat
Prin comparatie, la Hyundai I20 am tot interior din platic tare insa se simte altfel, mult mai solid si mai bine asamblat/finisat.
  Probabil ai un Hyundai mai vechi ptr. ca eu stiu cativa propietari de Tucson(2-3ani) care se plang si de plasticaraie si chiar de scaunul de la sofer ca scartie.
Este un video si pe YT tot cu un Tucson, in care posesorul semnaleaza "greierii".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline akon

« Răspuns #13 : 30.Dec.2021, 03:52:20 p.m. »
Probabil nu ai inteles mesajul, nu ma refer neaparat ca plastic prost finisat = greieri, ci doar la vizual/tactil.

Masina este Hyundai I20 2021 si surprinzator nu are greieri pana acum, spre deosebire de Octavia 2021 care prezinta greieri in ciuda materialelor mult mai calitative.
Dar hai sa nu transformam topicul intr-un VERSUS auto.
  • Hyundai

Offline Hoinar

« Răspuns #14 : 30.Dec.2021, 05:08:11 p.m. »

Ultimile 3 masini au fost Renault, asa ca crede-ma, ca pentru mine Suzuki este etalon de fiabiliatea ... fata de Renault  :-))
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Myhay

« Răspuns #15 : 30.Dec.2021, 05:17:03 p.m. »
Tip aragaz are pana si Luxus mi se pare….. Vitara mea este Spirit si tot tip aragaz are butoanele clima auto.
Aragaz model mai nou la cele cu clima.

Da , corect! La astea imi era gandul....nicidecum la cele postate putin mai sus de coleg regasite intradevar pe variantele entry. Uitasem ca sunt si alea.

Pai @akon , depinde ce vrei de la masina.....studiaza atent tot ce tine de ea si fa o analiza. Nu te arunca. Nu vreau sa te influentez aiurea dar o sa constati rapid ca Suzuki are si acum raportul pret / dotari cel mai bun de pe piata sau printre cele mai bune oricum este acolo fruntas.... Pune pe hartie cu pixul ce dotari ai in banii X la Suzuki si ce dotari ai in aceeasi bani la alta marca care te atrage... Nu face calculele de acasa cu preturile de pe site-urile web. Faci calculul clar dupa ce tragi linie si ai stat de vorba serios cu dealerii. Vezi de asemenea, si ce posibilitati ofera masina  in sine fara sa pui dotarile in ecuatie. Cu toate astea , ai aruncat un ochi si la Vitara ? Ar trebui sa furnizezi ceva detalii cu ce vrei de la masina pentru a primi ajutor. Daca erai din Bucuresti sau de pe langa iti recomandam un nene de la o reprezentanta Suzuki foarte ok , maleabil care sigur iti dadea o oferta calumea. Eu cu el am lucrat la ambele achizitii.

Iar dupa parerea mea la Suzuki nu merita varianta “cheala” cum ii zic eu adica Cool. Pentru ca diferenta intre Cool si Spirit ( la bani ma refer) este una mica de doar pana in 2000 euro maxim cred sau mai putin dar primesti multe dotari in schimb.
« Ultima Modificare: 30.Dec.2021, 05:42:04 p.m. de Myhay »
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline akon

« Răspuns #16 : 30.Dec.2021, 06:19:06 p.m. »
Intre chel si semi-chel primesti senzori fata-spate, volan piele iar restul sunt neglijabile in opinia mea.
Normal ca o sa cantaresc bine decizia inainte, nu sunt la prima masina cumparata noua.
  • Hyundai

Offline mariocb

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • braila
« Răspuns #17 : 30.Dec.2021, 06:21:27 p.m. »
Le-am "cercetat" ( 2 bucati varianta de echipare maxima, manuala, 4x4) astazi mai in amanunt si per total pare ok daca te raportezi la calitate/pret ( dupa reduceri si rabla)...nu mi-a placut tapiteria din piele ecologica care este creata la cusaturi, pare ca are huse nereusite, scutul motor este o gluma, mai mult nu este decat este, am actionat si maneta de viteze ,la rece ,si nu e ceea ce trebuie, intra mai greu si foarte zgomotos...in rest,  o finisare mai bunicica si materiale mai bune in comparatie cu Duster. Toate ( cele 2 din showroom si inca una afara) erau deja vandute ( pastrate de dealer pana apare rabla 2022).
  • suzuki swift

Offline Myhay

« Răspuns #18 : 30.Dec.2021, 07:16:58 p.m. »
Intre chel si semi-chel primesti senzori fata-spate, volan piele iar restul sunt neglijabile in opinia mea.
Normal ca o sa cantaresc bine decizia inainte, nu sunt la prima masina cumparata noua.

Avem asa : Cool , Passion , Spirit si Luxus. Unde cheala este Cool iar full option este Luxus. Semi-chel s-ar incadra la Passion. Eu vorbeam de Spirit in speta. Oricum tu sti mai bine ce si cum eu am incercat sa ajut.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Myhay

« Răspuns #19 : 30.Dec.2021, 07:25:26 p.m. »
Le-am "cercetat" ( 2 bucati varianta de echipare maxima, manuala, 4x4) astazi mai in amanunt si per total pare ok daca te raportezi la calitate/pret ( dupa reduceri si rabla)...nu mi-a placut tapiteria din piele ecologica care este creata la cusaturi, pare ca are huse nereusite, scutul motor este o gluma, mai mult nu este decat este, am actionat si maneta de viteze ,la rece ,si nu e ceea ce trebuie, intra mai greu si foarte zgomotos...in rest,  o finisare mai bunicica si materiale mai bune in comparatie cu Duster. Toate ( cele 2 din showroom si inca una afara) erau deja vandute ( pastrate de dealer pana apare rabla 2022).

Cutia de viteze se va lasa in timp. Dupa 25-30k km nu o sa mai fie asa. Fiind si secventiala , o sa si agate nitel sau nu o sa intre in viteza din prima. Timpul o rezolva. La Baleno de ex asa era. Acum la 57k km ''aluneca'' singur schimbatorul , doar cu 1 deget ( cel mic) bag in viteza daca vreau. Se simte unsa si precisa. E o placere acum fata de cand am iesit pe poarta dealer-ului. Daca era sa ma iau dupa asta la achizitie nu luam masina in veci. Dar...m-am informat corespunzator nu din auzite de la habarnisti. Prin aceiasi chestie trec acum cu Vitara. E o idee mai ok fata de Baleno dar cam tot asa e. Am deja 13k km. Simt cum deja usor usor se da pe brazda. La cum se comporta presimt ca in jur de 20k km o sa fie cum e la Baleno acum.

Scutul motor este asa pentru ca .... intradevar nu este! Ca zic ei scut motor e vrajeala. Ala de fapt e deflectorul de aer al barii fata fiind din plastic. Solutia dupa achizie : Scut motor + diferential ( daca optezi pentru AllGrip) ambele metalice= in jur de 500 lei maxim.